Még lit támogatás kéne és szinte tökéletes lenne nekem... 
Aki hülye, haljon meg!

Még lit támogatás kéne és szinte tökéletes lenne nekem... 
Aki hülye, haljon meg!

Mi az abszolút ambivalencia??
- 2.osztályú bakonyi személyvonaton i-Rexből olvasni a híreket.... 
Sajnos nekem rossz érzésem van ezzel kapcsolatban.
Hiába fantasztikus ez a kis gép.
De gondoljatok majd bele mi lesz itt ha beindul ez az e-book.
A szar ,tucatszámra előállított könyveket majd akciósan megveheted erre a gépre 2000Forintért/db-ért .Az igazi értékes könyvek nem nagyon fognak megjelenni főleg nem magyarul.
De mivel ezer más dologra használható ez a gép ezért csak az érem egyik oldala.
De remélem nem lesz igazam,és a könyv formátum mellett kitalálnak valamit a könyvkiadók hogy így is lehessen kapni.
'Egy költői metafóra olyan mint egy nő,ha szép senkit sem érdekel hogy nincs értelme''-Rejtő Jenő

Megézem majd ki az a nagyonbátorésnemszázkilós aki vonaton használ ilyet... 

IC-n simán...

Na ja. Mondjuk az igazán értékes könyveket talán aműgy is megvenném papírban...
Nem kapható könyvek: Egy ideje rászoktam az angol nyelvű könyvekre. PDF már fél siker. Szinte mindent le lehet tölteni a netről pdf fomátumban. Jó, tudom, warez... 
Mondjuk ha van választásom, akkor lit-et olvasom. Nem azért mert annyira imádom a Microsoft olvasóprogiját, hanem mert elég minimalisztikus, és csak azt tudja amire szükség van az Adobe Readerhez vagy a Wordhöz képest.
Aki hülye, haljon meg!

ugyanez a kérdés felmerül a mobiltelefonok, pda-k, mp3- és videolejátszók etc. kapcsán is
Én őszintén drukkolok az epapírnak. Szívesen fogom használni, ha olcsó lesz, és a szememnek is megfelelő lesz.
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''

Na, kezdetnek nem rossz, majd ha fél centi vastag lesz és 100g, akkor veszek egyet, kerüljön akármennyibe 

Nagyon jó dolog ez, egészen addig, míg megjelenik erre is a DRM, és a könyvkiadók ASVA-ja..
Petya
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!

ja 
de úgy is lesz erre is megoldás mint minden ilyenre ![;]](/dl/s/v1.gif)

új, nem hivatalos adat: az ár valószínűleg 400-450 euró között alakul

Szerintem meg akkor lesz csak igazán jó. Most is megveszem a könyveket, nem lefénymásolom, úgyhogy akkor feleannyiért is megvennék egy elektronikus változatot.

Csak a kiadók jó szokása, hogy pusztán azért mert ők egy rakás pénzt megspórolnak a gyártáson, még nem kell olcsóbban adni az elektronikus változatot.
Aki hülye, haljon meg!

És még mindig nem vírusos a ketyere! 
Komolyan mondom, áldom a 3510i-s Nokiámat, amiért olyan hülye, hogy nincs rá vírus! Lassan már a karórámra is tűzfalat kell aplikálnom... 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

OFF
Különös, én már fél éve használok egy notebookot szélessávú internettel, és nincs se vírusírtóm, se tűzfalam, se egyéb program a kártevők ellen.
Semmi problémám nem volt eddig. Se vírus se semmi.
Ja tényleg, lehet hogy amiatt, hogy Apple iBookot használok? 
Normálisabb rendszert kellene választanod, és elfelejthetnéd a vírusokat, ezernyi lassító progit a gépedről...
OFF

Ha valóban nem rendelkezel ezekkel az eszközökkel, akkor max. reménykedhetsz hogy nincsenek 
Egyébként én is nagyon vágyom már egy vékony kézben tartható eszközre, szívesen ''lapozgatnék'' a kényelmes olvasófotelemben egy ilyet.
Olympus E500 / ZD 14-45 f/3,5-5,6 / ZD 40-150 f/3,5-4,5 / ZD 70-300 f/4,0-5,6