Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) L3zl13

L3zl13
(PH! nagyúr)

Még lit támogatás kéne és szinte tökéletes lenne nekem... :R

Aki hülye, haljon meg!

(#2) thaler2

thaler2
(senior tag)

Mi az abszolút ambivalencia??

- 2.osztályú bakonyi személyvonaton i-Rexből olvasni a híreket.... :DDD

(#3) gorlin

gorlin
(őstag)
LOGOUT blog

Sajnos nekem rossz érzésem van ezzel kapcsolatban.
Hiába fantasztikus ez a kis gép.
De gondoljatok majd bele mi lesz itt ha beindul ez az e-book.
A szar ,tucatszámra előállított könyveket majd akciósan megveheted erre a gépre 2000Forintért/db-ért .Az igazi értékes könyvek nem nagyon fognak megjelenni főleg nem magyarul.
De mivel ezer más dologra használható ez a gép ezért csak az érem egyik oldala.
De remélem nem lesz igazam,és a könyv formátum mellett kitalálnak valamit a könyvkiadók hogy így is lehessen kapni.

'Egy költői metafóra olyan mint egy nő,ha szép senkit sem érdekel hogy nincs értelme''-Rejtő Jenő

(#4) bumper

bumper
(senior tag)

Megézem majd ki az a nagyonbátorésnemszázkilós aki vonaton használ ilyet... :F

(#5) thaler2 válasza bumper (#4) üzenetére

thaler2
(senior tag)

IC-n simán...

(#6) L3zl13 válasza gorlin (#3) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Na ja. Mondjuk az igazán értékes könyveket talán aműgy is megvenném papírban...

Nem kapható könyvek: Egy ideje rászoktam az angol nyelvű könyvekre. PDF már fél siker. Szinte mindent le lehet tölteni a netről pdf fomátumban. Jó, tudom, warez... :U

Mondjuk ha van választásom, akkor lit-et olvasom. Nem azért mert annyira imádom a Microsoft olvasóprogiját, hanem mert elég minimalisztikus, és csak azt tudja amire szükség van az Adobe Readerhez vagy a Wordhöz képest.

Aki hülye, haljon meg!

(#7) janpotocki válasza bumper (#4) üzenetére

janpotocki
(VIP)

ugyanez a kérdés felmerül a mobiltelefonok, pda-k, mp3- és videolejátszók etc. kapcsán is

(#8) Elrood

Elrood
(őstag)
LOGOUT blog

Én őszintén drukkolok az epapírnak. Szívesen fogom használni, ha olcsó lesz, és a szememnek is megfelelő lesz.

''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''

(#9) GP-Sz

GP-Sz
(senior tag)

Na, kezdetnek nem rossz, majd ha fél centi vastag lesz és 100g, akkor veszek egyet, kerüljön akármennyibe :)

(#10) _Petya_

_Petya_
(őstag)

Nagyon jó dolog ez, egészen addig, míg megjelenik erre is a DRM, és a könyvkiadók ASVA-ja..

Petya

Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!

(#11) Scae [Edgar] válasza _Petya_ (#10) üzenetére

Scae [Edgar]
(kvázi-tag)

ja :(

de úgy is lesz erre is megoldás mint minden ilyenre ;]

(#12) janpotocki

janpotocki
(VIP)

új, nem hivatalos adat: az ár valószínűleg 400-450 euró között alakul

(#13) GP-Sz válasza _Petya_ (#10) üzenetére

GP-Sz
(senior tag)

Szerintem meg akkor lesz csak igazán jó. Most is megveszem a könyveket, nem lefénymásolom, úgyhogy akkor feleannyiért is megvennék egy elektronikus változatot.

(#14) L3zl13 válasza GP-Sz (#13) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Csak a kiadók jó szokása, hogy pusztán azért mert ők egy rakás pénzt megspórolnak a gyártáson, még nem kell olcsóbban adni az elektronikus változatot.

Aki hülye, haljon meg!

(#15) macilaci78 válasza _Petya_ (#10) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

És még mindig nem vírusos a ketyere! :))

Komolyan mondom, áldom a 3510i-s Nokiámat, amiért olyan hülye, hogy nincs rá vírus! Lassan már a karórámra is tűzfalat kell aplikálnom... :(

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#16) centrino válasza macilaci78 (#15) üzenetére

centrino
(újonc)

OFF
Különös, én már fél éve használok egy notebookot szélessávú internettel, és nincs se vírusírtóm, se tűzfalam, se egyéb program a kártevők ellen.
Semmi problémám nem volt eddig. Se vírus se semmi.
Ja tényleg, lehet hogy amiatt, hogy Apple iBookot használok? :)
Normálisabb rendszert kellene választanod, és elfelejthetnéd a vírusokat, ezernyi lassító progit a gépedről...
OFF

(#17) Latissimus Dorsi válasza centrino (#16) üzenetére

Latissimus Dorsi
(senior tag)

Ha valóban nem rendelkezel ezekkel az eszközökkel, akkor max. reménykedhetsz hogy nincsenek ;)

Egyébként én is nagyon vágyom már egy vékony kézben tartható eszközre, szívesen ''lapozgatnék'' a kényelmes olvasófotelemben egy ilyet.

Olympus E500 / ZD 14-45 f/3,5-5,6 / ZD 40-150 f/3,5-4,5 / ZD 70-300 f/4,0-5,6

(#18) dokesz007 válasza macilaci78 (#15) üzenetére

dokesz007
(fanatikus tag)

Üdv

Utólagos engedelmeddel eloroztam a hsz-et aláírásnak! :R :R :R :R

[Szerkesztve]

---C.2.A. Dokesz007 ---I'm the power---SAJTOLOK---

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.