Vajon két hétnél tovább tart, amíg feltörik ezt a védelmet is?
Hurrá én voltam az 1. 
Az áram alatt lévö alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása... (dc++)

Vajon két hétnél tovább tart, amíg feltörik ezt a védelmet is?
Hurrá én voltam az 1. 
Az áram alatt lévö alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása... (dc++)

Vagy simán nem rakod fel.
Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
ennél jobb védelem hekk nincs is..
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

úgy érzem, hogy nem sokan fogják használni ezt a catalystet... aztán úgyis jön az omega...![;]](/dl/s/v1.gif)
![;]](/dl/s/v1.gif)
![;]](/dl/s/v1.gif)
Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.

mondjuk ez már level2 védelem lesz, gondolom nehéz lesz kitrükközni vmi hardveres megoldást, aminek a dekódolója a tévében van. mert gondolom vmi ilyesmi lesz a dolog lényege.
www.lapanet.hu
Nem úgy van, hogy enélkül nem is használható a nagyfelbontású videó technológia? Tehát ha a COPP nélkül nem használhatod, telepítened kell.... Legyalábbis a nagykönyv szerint ![;]](/dl/s/v1.gif)
„Ha Krisztus keresztjét nézem, ott látom fent az összes bűnömet, és mindenki másét. " Bono \\\ - www.refujvaros.hu
Pontosan erről van szó. Ha nincs COPP hardver és szoftver (vagy akár csak az egyik kompnens nem felel meg a szabvnynak), akkor nem lehet lejátszani a tartalmat.
üdv
R.
I see you blaming each other -- And I love you still

de lehet szimulálni tudják majd s akkor meg bukta van. na majd meglátjuk, egyelöre nem könnyü BR filmet vásárolni 
Liƒє is too short. - http://www.lowcostdomain.eu

ez azt jelenti ha felteszem az új drivert nem tudom lejátszni a divx stb. videokat? 
http://minihelik.blogspot.com/
Olvasd el mégegyszer, semmi köze a DIVX-hez.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

Miért, DivX is lehet nagyfelbontású. 
Aki hülye, haljon meg!

Ez holnapra már törve lesz!
"Magyarországon a különböző becslések szerint a felnőttek 16-33%-a funkcionális analfabéta." iPhone 4S 64Gb White Hipster Edition

Mire az ilyen védelemmel ellátott videók megjelennek, már régesrég meg lesz oldva ez a probléma is. Nem félek én attól, hogy leáldozott a másolásnak
A legjobb védelem, ha ezt a drivert fel se rakjuk. Ha feltesszük, és a hardver is passzol, akkor az adott gépen már hozzáférhető a tartalom, és itt máris megbukik a dolog
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Olvasd el a cikket figyelmesen. Közeljövőben megjelenő, ilyen védelemmel ellátott nagyfelbontású videóanyagokról van szó 
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

ezek pontosan mit is takarnak?
Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
BluRay meg HD-DVD videok, hol voltal az emult par evben? 
Falsus in uno, falsus in omnibus.

A cikket elolvasva minden kiderül pedig. Szerintem nagyon érthetően van megfogalmazva.

hát fingom sincs az ilyenekről
monnyuk én a dc++-on lógok és divx-es filmeket gyűjtögetek

Bazz.. Szvsz előrébb kellene nézni az orrunknál... nem az a megoldás, hogy nem teszi fel a kuncsaft a trükkös meghajtót 
Mert ugye mi van, ha pl. a mától megjelenő hardverek már csak akkor lesznek hajlandóak működni, ha a megfelelő drivert kapják, amibe meg történetesen már benne van a védelem? A tendencia az, ami aggasztó. Ha az ilyen Fritz-chipes féle dolgok széles körben elterjednének, akkor az minimum aggasztó lenne. Meg a pl. csak 5 alkalommal lejátszható lemezek, meg ilyesmik, amikkel gőzerővel kísérletezgetnek emitt-amott.
Azért még nem ég a ház, de gyújtogatják rendesen... 
Hajrá OpenSource!
Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!

Emberek, olvassátok el a cikket, mielőtt kérdeztek, mert jóóól le van írva minden. A cím újabban nem tartalmi elem, csak a figyelemfelkeltést szolgálja, klikkmágnes szerepe van, szóval felejtsétek is el, vonatkoztassatok el azoktól a képzetektől, amiket a cím kelt...
[Szerkesztve]

Máris várom az Omega -t! ![;]](/dl/s/v1.gif)
A hülye 5.7Cat-al bugzik a BF2.
Viszont omegával jó.
A COPP meg marhára nem érdekel. (még)
''Öregember nem gyorsvonat!''
Momentan a cim nem csak hangulati elem, hanem tenyleg benne van a cikk lenyege.
Falsus in uno, falsus in omnibus.

Eloszor en is azt hittem, hogy egy hulye szovicc, de a cikket elolvasva kiderult szamomra, hogy miert ez a cim.
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

Szerintem nagyon jol erthetoen van leirva a cikk es elmagyarazva benne mi az a copp, piros pont az irojanak 
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."
Ez a baj a legújabb elektronikával. Annyira bonyolult és átláthatalan, hogy azt tesznek bele, amit akarnak. Ha meg már benne van, akkor fel lehet éleszteni.
Ha a driver zárt, akkor azt se tudod, mit csinál pontosan. És ezzel a helyzettel sajnos több gyártó nagy pénznyomás hatására él, néha visszaél.
A nagyobbik baj, hogy nem igazán tud a célközönség visszavágni.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

Ez az!
Rendőrt minden otthonba, rendőrt mindenki mellé, rendőrt mindenki fejébe!
''... we as consumers, want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''

Na igen, emlékezzünk csak a 3d mark-os csalásokra. 

Én tegnap már felraktam (guru3d-től), és a BF2 egyszer sem lépett ki, resetelte a gépemet!
Pedig, NEM csúcskártyám van, de úgy látszik, hogy nekik ez mindegy! Majd tovább tesztelem, hogy tényleg stabilabb-e ezen játék alatt.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

Az 5.8-hoz SP2 kell? Ez igaz?
Éd a 128 megás Sapphire 9.6kXT is jobban megy vele? Merthogy valami Hypermemory-t rak bele? 
Now we're the ones who help to set the sun...

hatnemtom, catalyst control center mar eleve eleg vicces ket .NET-ben irt resz, ~30 es 40Mb memoria igennyel, amikor raneztem volt vagy 20 TCP es UDP kapcsolat a ket fel kozott.
Es megis mit tud: csilivili modon allitani kulonfele beallitasokat.
''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι

az első p3-as procikban is volt vmi azonosíthatósági kódsor, ami személyiségi kérdéseket vetett fel, és visszahvták őket. engem ez az egész titkosítási módszer idegesít, ne mondják meg nekem, hogy mit vásároljak meg.

Én ezt nem értem: van egy coppos hardevrem coppos szoftverrel, és a copposra átírt hdshrinkkel lemásolom a blúréjt. Hát nem?

AZt tudom, hogy ez nekünk nem jó, de, hogy az ATI-nak miért jó?? 
Forza Rossoneri!

Azt aláírom többet sima catalytot fel nem telepítek.Letöltöttem és már a control center-rel szívtam, most meg az egész windows meghalt.DirectX támogatás nincs.Jó nekem a DNA és Omega optimalizált drivere, nem kell nekem az ATi összecsapott cucca
The Future: ASRocK 775Twins-HDTV ; Intel Celeron D 331 ; 512mb DDR2 667Mhz Samsung ; Integrated X300 ===> Kellemes Húsvétot Mindenkinek!

Nem tűnik rossz ötletnek ez a védelem, de biztos lesz majd ellene olyan módszer amivel kijátszható. 
Nekem egy ideig nem lesz ilyen gondom, remélem az nVidiánál nem lesz ilyen rendőr. 
www.pcgear.hu
Lesz
Coppos tartalmat, coppos hardverelemekkel, coppos szoftverelemekkel tudsz lejátszani. Ha bármi nem szabványos, a mozidélutánnak sanyi.
Mostanában nagyon kezdenek bekeményíteni a gyártók/jogvédők, lassan tényleg sikerül megvédeni a jogaikat tőlünk.
Persze a jó ügyért dolgoznak, megvédik az embert saját magától, attól, hogy vétsen a Törvény ellen.

"Liberals think the war against terror was bad, just wait for the war on heresy."
És rájönnek, hogy hiába szorítottak ki minden t.sértőt, az eladások nem nőnek
.
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
Végül is te akartál nagyfelbontású digitális tartalmakat nézegetni nem?
Ha igen, akkor az ATI ezt lehetővé teszi számodra.
Ha nem érdekel ilyesmi sarlatán szemfényvesztés, akkor meg egyébként sem zavar, hogy benne van, nem?![;]](/dl/s/v1.gif)
"Liberals think the war against terror was bad, just wait for the war on heresy."
Az egyenlet a ''copposra átírt hdshrink''-nél hibádzik.
Feltéve, hogy tényleg nem írják át copposra.
Szerintem egy jó ideig nem (ha egyáltalán).
De ha jól értettem félre, az ATI keze meg van kötve ez esetben. Vagy csinál COPP drivert, és akkor van kóla, puska, xxx, sokezerszer sokezer felbontásban, vagy a rendőr anyukájához költözik haza, de akkor nincs COPP-al védett videó.