(Remélem) ez lesz a következő kártyám. 
''Öregember nem gyorsvonat!''

(Remélem) ez lesz a következő kártyám. 

remélem nekem is, nagyon hajlok arra felé, hogy veszek egy ilyen kártyát. A mostani követleményeknek megfelelő.
Nekem pont ilyesmi kártyám van
Sapphire X800 és tegnap óta rajta egy VF700

Ez nagyon király karesz.Lehet májusban ilyenem lesz.Márha lehet majd itthon kapni
Szerintem most is simán összerakhatnád ezt a kari egy X800XL-ből meg egy Zalmanból, lehet még olcsóbban is kiönnél, mint amennyibe ez az Ultimate VGA kerülni fog.

A leglustább ember vagyok a földön!Iskolába se mennék el ha nem vinne Anya.
Nekem ez így jó lenne.
Na a gyerekeknek meg pláne kell egy kicsit LEGO-zni

Egy gyereknek meg minek x800xl??? Annak ott van a parány peti meg a miniember. 
![;]](/dl/s/v1.gif)

Azon nem lesznek 1.6ns memoriak 
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."
Minek húzni?
Amúgy semér sokat a RAM húzásával, mert memóriasávszélességben van bőven tartalék benne.

Sok volt a mosogatnivaló?
![;]](/dl/s/v1.gif)
Nem olcsóbb külön venni és szerelni?
Soirée...
Amúgy tuti, hogy olcsóbb
Meg jobban megy a másik Zalmanomhoz is színvilágban

Azert mert lehet valogatott magot raknak ra, es birjak akar x800xt/xtpe x850xtpe orajeleit is 
Egyebkent nem 100%, csak 99% hogy 1.6 ns memoria van rajta, a kepen amit a cebiten csinaltak, ugynezki mintha 1.6ns lenne a szamozasbol kiveve, bar eleg homalyos 
Bővebben: link
Itt egy kep hatulrol is , de ott meg vannak kis ram bordak 
Bővebben: link
Mondjuk memorian elol nincs borda, csupaszon vannak, akkor mar inkabb adjanak ki x800xl toxic verziot 
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

tök szép ez a kari.
de ha hagyták volna rézpiros színben tümdökölni a hütőt még szebb lenne.
BMW Über Alles!!..NSL rulzzz

Lehetne szep ATI piros a nyak es a huto is, es akkor mehetne ebbe Bővebben: link 
Bar piros-kek kombinacio se csunya egyutt 
[Szerkesztve]

fuuu de brutál g..iül nézni ki
BMW Über Alles!!..NSL rulzzz

Szép kék
"És ha helyzet van, akkor mindig lépni kell. Ha olyan a helyzet."

Szép ez a kék szín. De ha nem eloxálás, akkor rontja a hőcserélési képességeit. Bár mindenképp rontja.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano