Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) t72killer

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hajaj, a GPU-órajel körüli kavarás nekem gyanús. Attól tartok, h 1xerűen elnézték, és beírták az új GPU órajel helyére a régi RAM-órajelet ;]

Kíváncsi leszek mennyivel lesz jobb az elődjénél. SzvSz sokkal nem :(

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#2) janpotocki válasza t72killer (#1) üzenetére

janpotocki
(VIP)

igen, a GPU órajelét illetően valószínűleg igazad van

(#3) dokar

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

1 gigás 4-es

* Bus Type: PCI Express x16
* Memory Size: 1 GIG ( 1024 MG)
* Memory Configuration: 16Mx32 GDDR4
* Memory Interface: 512-Bit
* Memory Speed: 743 Mhz
* Dual DVI (Dual Link), HDTV, D-sub Support & VIVO

fél gigás 3-as

* Bus Type: PCI Express x16
* Memory Size: 512 MB
* Memory Configuration: 8Mx32 GDDR3
* Memory Interface: 512-Bit
* Memory Speed: 825 Mhz
* Dual DVI (Dual Link), HDTV, D-sub Support & VIVO

[Szerkesztve]

extra

(#4) Yushchenko

Yushchenko
(őstag)
LOGOUT blog

Jajjj de jó, szaladok és veszek 2-t ;]

73 110 116 101 108 0 52 101 118 97

(#5) Csabahun

Csabahun
(senior tag)

Kiváncsi leszek a tesztekre!!
Bár az igaz,hogy a driver is sokat segit a dolgon,és hiába van jó kártyád ha a driver visszafogja azt!
Nekem Pl: a Splinter Cell 3-nál volt 40Fps különbség 2 driver között.

(#6) janpotocki válasza dokar (#3) üzenetére

janpotocki
(VIP)

az rendben, hogy a fél gb-oson ennyi az órajel, de az egy gb-ost is kétféleképp írták

(#7) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Létezik még a Diamond Multimedia??? A sok kavarásban azthittem már rég megszüntek... (pedig kedveltem ezt a céget: egy Viper V330-as (Riva128) VGA-m volt tőlük, meg egy MonsterSound MX300...)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#8) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

115k ft dollararfolyammal szamolva, euroval szamolva mar nem annyira rozsas a helyzet. Meglassuk, h milyen lesz, h teljesit, de eddig sem a memoval volt baj, inkabb az nV-s jatekokkal amik a fel gpu-t nem hasznaljak ki. Nem szo szerint erteni!

Nagyon nyomja az AMD a gddr4-et, intelnek kepzeli magat :DDD

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#9) k.t.a.

k.t.a.
(senior tag)

Gondoljatok bele, hogy ha két ilyet CF-be kötve belerak valaki a gépébe, akkor már szinte biztos hogy 64bites oprendszert kell használnia, mert a maradék 1-2Giga ram elég sovány tud néha lenni. Meg hogy mutatna, ha kevesebb a rendszermemóriád mint a vga ram-od. :D Bár amikor DirectX progit írtam, mindig erről álmodtam (1G vram-ba már jó sok minden belefér).

(#10) Stalker-2572

Stalker-2572
(PH! kedvence)

GDDR4 mennyire összevethető órajelben a GDDR3-al?

All Black...

(#11) kircipeti válasza Male (#7) üzenetére

kircipeti
(senior tag)

Nekem is egy Riva128-as Viperem volt toluk :) emlekszem ezzel volt meg az elso 3D gyorsitos elmenyem, a Quake2-ben, de jo is vot :)

http://tinyurl.com/kircip

(#12) Jim Tonic válasza venember83 (#8) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Létezik ATi?

[Szerkesztve]

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#13) vedini válasza Stalker-2572 (#10) üzenetére

vedini
(őstag)

ezt hogy érted, clock to clock?
gddr4-nek valszeg rosszabbak az időzítései, és magasabb órajelre képes mint a gddr3

workworkwork...

(#14) venember83 válasza Jim Tonic (#12) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

[link]

Remelem igy mar elegedett boci urasag... Kotekedes felsofokon.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#15) Genius007 válasza Jim Tonic (#12) üzenetére

Genius007
(őstag)

Remélem lesz valamit teszt ! ;] :D

[Szerkesztve]

===> Komplett számítógép sürgősen, és olcsón eladó mindennel együtt!!! <===

(#16) Calibos

Calibos
(PH! addikt)

Erősen fontolóra vettem egy 2900XT vásárlást. Mihez kell nekem 1GB VRam, benchmark rekordokra :F

(#17) Genius007 válasza Calibos (#16) üzenetére

Genius007
(őstag)

Nem (csak) arra . Jönnek majd még ki játékok ! :D
Amihez lehet jól jön majd az 1Gb ram . :)

===> Komplett számítógép sürgősen, és olcsón eladó mindennel együtt!!! <===

(#18) Stalker-2572 válasza vedini (#13) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Igen, pontosan úgy értem. :))

All Black...

(#19) elfelejtette válasza Stalker-2572 (#10) üzenetére

elfelejtette
(PH! kedvence)

Hát annyira, hogy ahol a GDDR3 vége van (2GHz eff.) ott kezdődik a GDDR4. A Samsung jelentett már be 4GHz eff. órajelre képes chipeket is! [link]
Üdv.

"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled

(#20) Jim Tonic válasza venember83 (#14) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Csak hasonlóan okosat írtam, mint Te az utolsó mondatoddal. Ami helyesen így hangzott volna: ''Nagyon nyomja az AMD a gddr4-et, intelnek kepzeli magat.'' Ez pedig még szmájlival is teljesen értelmetlen.
Písz.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#21) Tuco Ramirez válasza Genius007 (#17) üzenetére

Tuco Ramirez
(őstag)

Ha a nép majd 30 collos TFT monitorokat használ, akkor jól fog jönni az 1 giga VRAM... ;]

SC2 ID: Peter 1714

(#22) Calibos válasza Genius007 (#17) üzenetére

Calibos
(PH! addikt)

Nekem ez a 1GB VRam inkább parasztvakítás! Amikkor ennek értelme lesz addigra az 2900XT egy alsókategóriás Vga lesz :)

(#23) Thrawn válasza Calibos (#22) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Bárcsak itt lenne a gépemben, hogy vakuljak meg! :DDD

Different songs for different moods.

(#24) t72killer válasza Calibos (#22) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

annyira azér nem, pl egy 8800ultrához el tudnám képzelni 768 helyett 1024MB VRAM-ot. sztem a karácsony - jövő tavaszi szezonban már fognak ilyenek potyogni az égből:))

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#25) vedini válasza t72killer (#24) üzenetére

vedini
(őstag)

hozzám is potyoghatna :DDD

workworkwork...

(#26) Gave válasza t72killer (#24) üzenetére

Gave
(senior tag)

Remélem addigra Gef 9 potyog :D , habár most nehéz lesz az NV mérnököket visszahurcibálni a különféle trópusi szigetekről ill 7*-os szállodákból :D:D

(#27) wwenigma

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagy múltú cég - igaz nem saját - terméke, szvsz nagyot fog utni, savage korszakban se lett volna gáz velük, ha a HW t&l-t a driverbe is tudtak volna implementalni....

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#28) sanyixXx válasza Jim Tonic (#20) üzenetére

sanyixXx
(őstag)
LOGOUT blog

na akkor te is kúszhatsz moderálásért, mert az Intelt te is kis betűvel írtad, holott a magyar helyesírás szerint a tulajdonnevek nagy betűvel írandók...

I like my women how i like my whiskey. 12 years old and mixed up with coke.

(#29) rocket válasza Male (#7) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Letezik de csak az eszak amerikai piacra szallitjak a termekeiket.

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#30) wwenigma válasza Male (#7) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem egy Diamond Viper Z200 vagy Z400, már nem tom, de nagyon jol ment... :)

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#31) Csabahun válasza Calibos (#22) üzenetére

Csabahun
(senior tag)

Teljesen igazad van!!!!
Ottvan Pl: a 7950GX2,na ott mire kellett az 1GB?????
Jól beszivatnak ezzel mindenkit ,hogy 1Gb,aztán meg ott pihen rajta legalább 600Mb memória.
És mire tényleg kell majd az 1Gb,akkor meg már 30eft-os kártya lesz!!!

(#32) Ádyka

Ádyka
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A Diamondot nem az S3 vásárolta fel annó? És talán a V770 Ultra volt az utolsó VGA-juk?
Ezekszerint mégsem. [link]
Teljes a paletta. Hurrá! :C :R :C
Berosálok! Létezik Radeon 7000 meg 9200 is náluk. Úgylátszik átmeneti gyengélkedés volt rajtuk pár évig. :))

(4db) VARTA POWER 2700 mAh AA 2700 Ft!(4db) VARTA READY 2 USE 2100 mAh AA 2300 Ft!(4db) DURACELL 2650 mAh AA 2500 Ft!(4db) Varta Ready 2 use 800 mAh AAA 2200 Ft!(4db) Varta POWER 1000 mAh AAA 2200 Ft!

(#33) Thomas1 válasza Ádyka (#32) üzenetére

Thomas1
(PH! addikt)

A Diamond a TNT2 Ultra óta nekem is valahogy kiesett, főleg Ati vonalon. :F

Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

(#34) Stalker-2572 válasza elfelejtette (#19) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Ez ok, de clock-to-clock lennék rá kíváncsi. Tuning 8800Ultrákon is 2300-on megy a GDDR3, a 4 az AMD (uh) kártyáján meg csak 2200-on. Össze lehetne hasonlítani. Sőt legjobb lenne két egyforma kártyát megnézni, csak más RAM-okkal (de azonos órajelen) működtetve.

All Black...

(#35) Yutani válasza Ádyka (#32) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A Diamond MM a '90-es évek nagy 3D grafikus kártya gyártója volt, emellett gyártottak még hangkártyákat és modemeket is. Az S3 1999-ben felvásárolta, hasonló szándékkal, mint ahogy a 3dfx felvásárolta az STB Systems-et.
A Savage 2000 (Diamond Viper II Z200) bukása arra késztette az S3-at, hogy eladja a grafikus részlegét (a VIA vette meg...), és a szórakoztató elektronikára öszpontosított, immáron SonicBlue néven. Azonban a SonicBlue csődbe jutott, eladtak minden márkanevet, brand-et (pl. a FireGL nevet az Ati vette meg).

2003-ban a Best Data megvásárolta a Diamond nevet s jogokat, és újjáélesztette a márkát, ezúttal (ahogy látom a weboldalon) Ati chipekre építve kártyáit.

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#36) Ádyka válasza Yutani (#35) üzenetére

Ádyka
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Köszönjük! :R :R :R

(4db) VARTA POWER 2700 mAh AA 2700 Ft!(4db) VARTA READY 2 USE 2100 mAh AA 2300 Ft!(4db) DURACELL 2650 mAh AA 2500 Ft!(4db) Varta Ready 2 use 800 mAh AAA 2200 Ft!(4db) Varta POWER 1000 mAh AAA 2200 Ft!

(#37) Armando_19 válasza Yutani (#35) üzenetére

Armando_19
(PH! addikt)

Kösz az infót. :R
Már csak látni kéne, ér e valamit ez a ''kis'' változtatás...:D

(#38) ^Bundi^

^Bundi^
(őstag)

höhh
éjjen éjjen :))
végre megint GDDR4 és ati fejleszt és kiad vmi jobbat..remélem lesz teszt és elküldi haza minden téren a GTS640MB -t is..
anno Diamond Viper V550 volt az első 3D -s kártyám :))
:R

Nos Omnes Una Manet

(#39) (Kolombusz)

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem a memóriát kéne megduplázni, hanem a teljesitményen lazitani.

Viszont örülök, hogy a Diamond újra kezd alkotni. :)

(#40) rauschie

rauschie
(őstag)

ez árban már g80gtx körül lesz, nem?

"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

(#41) AMATŐR válasza rauschie (#40) üzenetére

AMATŐR
(őstag)

Sajnos csak árban lesz a GTX kürül, szerintem! :((

Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!

(#42) orbano válasza (Kolombusz) (#39) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

szerintem jót fog ez dobni a teljesítményen. nagyon kíváncsi vagyok.

A vér nem válik VAZZE!™

(#43) VaniliásRönk válasza orbano (#42) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

512bites a memvezérlője, gondolod eddig súlyos sávszélességhiányban szenvedett? :F

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#44) Speed válasza VaniliásRönk (#43) üzenetére

Speed
(PH! addikt)

hát azért éppenj azt nem lehet mondani nem itt dől el a dolog :DDD :R

\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///

(#45) Speed válasza AMATŐR (#41) üzenetére

Speed
(PH! addikt)

Vagy még abban sem mert ahogy látom most itt a PH-n az új GTX-eket 99k-ba és ahogy hallom a híreket az új radeon árával kapcsolatben :( :(

\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///

(#46) Salvatore válasza Yutani (#35) üzenetére

Salvatore
(tag)

Szép leírás, gratula. Anno a kedvenc márkám volt a Diamond. Ami csak lehetett az Diamond volt a gépembe: VGA: Viper II, Sound: MX300, Modem: Supramax.
Régi szép idők...

A pénz nem boldogít, csak amit veszel rajta...

(#47) rocket válasza VaniliásRönk (#43) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Ezert nem lesz hivatalosan retail verzio, ez egy OEM kartya amibol a Diamond retailt csinalt, levettek rola az OEM kartyakon levo keretet es raraktak a retail XT hutojet, es kesz :)

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#48) core2 válasza Speed (#45) üzenetére

core2
(Ármester)
LOGOUT blog

Szia!

Vehetsz 2db GTX-et!:

Romániában 125.00 RON 1 db :Y :Y

Privátban árazás nincs! || Raspberry Pi coming soon(er or later) ;) || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || Nézz be a blogomba: http://goo.gl/Ioj4Z

(#49) venember83 válasza core2 (#48) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

khm khm... tegyel hozza a tizedes vesszo elott 1 nullat ;)
Ha 125 RON lenne, akkor mar kettot vettem volna, legalabb, mivel az kb 10k ft :P

(#50) oettinger01 válasza core2 (#48) üzenetére

oettinger01
(őstag)

valamit nagyon benéztél :U annyi pénzért ezt kapod:[link]

a gtxnek meg ennyi az ára kint:[link]

A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.