Én mennék, de sosem voltam csapattag... 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Én meg akkor mennék, ha nem UT-s lettem volna örök életemben 
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
SoF2 FTW!! 
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
Ezzazzezzazz... Fájdalmat mindenkinek!!! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Híven, becsülettel, vitézül! "Menni kell, ha nehéz maradni, egy helyben ülve nem lehet haladni!"

Huba25
(kvázi-tag)
Q3 4ever!
Az erő sötét oldalán vagyok ÉS JÓ
(#6) Armando_19

Armando_19
(PH! addikt)
Az igen, azthittem pedig már el is felejtették ezt a gamet.. Kár hogy nem játszottam vele már egy éve... Ilyenkor eszembe jutnak a jó kis Q3 DM17 instagib partyk..

Foglalt név
(MODERÁTOR)
Gyerekek ez mekkora beégés lesz 2 év kihagyás után
Remélem azért funolunk egy jót, bár ahogy ismerem magunkat, első körben megkapjuk gzor-ékat

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

Zsadi
(senior tag)
Sok sikert, és jó nagy csatákat az indulóknak! 
Ennél régebbi játékot már nem is sikerült előszedni? 
Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))

Armando_19
(PH! addikt)
Hú ha. Lesz PH team vagy mi?
Nekem van 1-2 régi XnX-es haverom, akiket érdeklehet ez a verseny.
Kíváncsi vagyok milyen régi nagy playerek fognak indulni.

Brae
(őstag)
Rengetegen nyomják még mindig, köztük énis. Hogy miért? Mert az újabb fps-ek közül nincs olyan ami hasonló lenne a Q3-hoz (ennyire gyors, pörgős játékmenet, mozgáshoz is skill kell: strafe jump, circle jump stb...)
Egyébként a Quakeworld-öt is sokan nyomják, ahhoz képest hogy 10+ éves játék 
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! http://href.hu/x/chbe

Petya25
(őstag)
Hát nem is tudom... Quake?
Nem akkora buli szerintem, én mindig is utáltam.
Nem csodálom, hogy 3 hét alatt csak a létszám fele telt be.
Egy valamire való játékban az első héten túljelentkezés lett volna.
Gondolom ezért is kell neki a reklám.
Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

eXodus
(őstag)
jönnek fikázók...hihetetlen h valakinek ennyire nagy lelki törést okoz h van netq3...
Ilyen random fikázókra van pár jó jelző.... de ingább nem írom le.
______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))

Incognito
(őstag)
Erősen gondolkozok rajta, hogy feltelepítem és tolom egy kicsit a neten. Gondolom szerverek még vannak és játékosok is...

Foglalt név
(MODERÁTOR)
Gondolom 
Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

God Vazzeg
(PH! kedvence)
Q3 for president!

Találmány gyártási joga eladó!

Armando_19
(PH! addikt)
Vannak emberek akiknek egyszerűen nem jön be, de a Q3 egy kultusz game volt. Azért nem telt még be a jentkezési lista, mert akik ezzel tolták, nem figyelik annyira az eseményeket, mióta kiesett a támogatott cybersportok táborából. Iszonyat nagy játék volt anno, kellett hozzá rendesen a skill.
Gondolom te játékokból COD, BF, stb-t játszol.Jól sejtem?
(#18) Foglalt név válasza Armando_19 (#17) üzenetére

Foglalt név
(MODERÁTOR)
Szerintem inkább domino meg tetris

(#19) Armando_19 válasza Foglalt név (#18) üzenetére

Armando_19
(PH! addikt)
A maga nemében az is jó játék.
De pl a Q3 egy külön irányzatot adott az FPS játékoknak. Később hasonló mozgástechnológiával csinálták meg az UT2k3 motorját is. Eléggé irányadó volt.
Az olyan emberek akik szeretik a kicsit rajta ülősebb gameket, mint pl BF,COD stb, nem tudja átérezni mekkora állat game volt ez.(és tegyük hozzá, P3 celeron 600,128mb ram, gef 2 bőven elég volt hozzá,hogy komolyan tudd játszani. én is ilyennel kezdtem Q3at.)
én cel 366@566 + voodoo3 3000-rel kezdtem.
nem volt meg a 125 fps, ezért a voodoo helyett vettem egy gef256-ot, és hasított mint állat. 

Reag3nS
(senior tag)
jellemző mindig azok fikáznak, akik nem értenek a szóbanforgó játékhoz 
CyberGames >>> http://cybergames.hu/

Armando_19
(PH! addikt)
Jaja. Emlékszem.. de szép is volt anno...milyen durva gameket lehetett játszani milyen gyenge gépekkel... Utána mikor a 900as duronom volt 512 rammal, meg egy Eagle Gef2 32ddr,128bit... isten királyul futott rajta 1024be 125fps-el...a régi szép idők

he7edik.
(őstag)
Had védjem meg Petyát 
Szerintem is picit furcsa egy nem túl jelentős LAN-partyról egy ilyen terjedelmű cikk leközölése?
Nem mintha zavarna csak meglepő, mikor más sokkal nagyobb, fontosabb sokkal többek álltal játszott játékok lan-partyáról egy szó sem szokott esni. 
Ez tényleg nem fikázás akar lenni de picit furcsa
[Szerkesztve]
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.
te tudod hogy a q3 mikori játék egyáltalán? meg reklám? omfg, már nyílt a forráskódja is, carmack közkinccsé tette a q3 motorját (vagy ha még nem akor fogja ha lejárnak a licenszek)...
na még mindig reklám?
hétvégén kell vegyek egy quake cd-t , az enyém eltűnt valahová
már csak barátom várom hogy jöjjön msn-re hoyg megbeszéljük a nevezést. innen lesz valaki?
szerk: ja hogy hülye vagyok
mostmár tudom 
én egy 32 megás s3 savage-al kezdtem, 640*480-on hasított is 
#23 nem akarlak elkeseríteni, de nem ''LAN'' party lesz 
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
ja még annyit hogy a cikk terjedelme 8 sor
nem nagy
szeintem 
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

Petya25
(őstag)
Nem a játéknak kell a reklám, hanem az eseménynek. 
Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

eXodus
(őstag)
1. pár sor.
2. Ez nem CIKK
3. Ezt nem 10 éves p*cs*k játszák.
4. Ha nem tetszik nem kötelező olvasni.
______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))
Unalmas számtechórákon szó mi szó, elég jó elfoglaltság volt.
Pláne amiatt, mert szabadon lehetett húzgálni az iskola hálózatán keresztül, elindult mindenhol registrybejegyzés nélkül ![;]](/dl/s/v1.gif)
Bár már akkoris az UT-t preferáltam.
Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))

Foglalt név
(MODERÁTOR)
cel466 voodoo2 12MB, aztán vettem egy mx400at áááá. 14col 60Hz, mit büntetett 
Ne magyarázzá! Kvékeld le őket, mert ha nem, hozom Zhugyit, és felugrik a dobozra!

Alkarcsont
(senior tag)
Jöttök itt ezekkel a hatalmas konfigokkal, de egy 233+-os Cryrix proccal 32MB rammal és 4MB-os S3 Virge kártyával nem futott. Ám UT-t tudtam vele játszani 4 bottal (instában 6 botot is bírt a gép) igaz ablakban, de nagy királyság volt úgy is 
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

Archer
(őstag)
Én 166+-os procival toltam(próbáltam tolni) még az ősidőben az UT-t.
Kb. 10 percenként meghalt az egész gép. Quake3-nak persze esélye sem volt az elindulásra. Akkor még valahogy egészen más feelingje volt a pc játékoknak.
Q3-at össze sem lehet hasonlítani szerintem egyik játékkal sem az utóbbi iőből. Egyszerűen nincs még egy, ami olyan pörgős lenne. Talán csak az első UT, azt is nagyon szerettem.
[Szerkesztve]
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(Bundás)
(PH! kedvence)
Ha lenne csak rail mennék. 

he7edik.
(őstag)
Minnyá gyünnek a Primos élmények is
![;]](/dl/s/v1.gif)

Mark_o
(lelkes újonc)
Nagyon zyír az a játék!!
Nem leszólni PEACE
Az élet olyan mint a sakk : sok a paraszt!

szasanyi
(PH! nagyúr)
Ja,ja meg TNT2
Akkor tudtak jó játékot, jól megírni. Érdemes lenne megkérdezni őket most is, mert ezek az új játékok sokszor annyira optimalizálatlan, ''összecsapott'' produktumok, hogy pld. a 8800GTS natív felbontásban max grafikával megfekszik. 
Szerintem jó játék volt, néha néha előveszem... 

fnatic
(tag)
Q3 a legjobb fps a maga stílusában.. (fast-paced)
Mai napig tolom neten, kb 2 éve és netq3-at is láttam párszor (bár én jobban szeretem az 1v1-et, ezért jobban örültem volna már egy ujabb mininetq3(1v1)-nak, ami kb 1 éve volt ha jól emléxem). Várjuk a gtv-t.. 

Reag3nS
(senior tag)
lol. Gegő? 

Reag3nS
(senior tag)
kis butus. ez nem lan.
egye fene szóbotlás.
nem túl jelentős versenyt szerettél volna mondani gondolom. ha hozzá nem értő vagy nem is mond neked semmit.
fnatic a gtv mint már jó pár éve itt lesz elérhető: cybergames.hu:27970
[Szerkesztve]
(#40) FlasH-BacK válasza Armando_19 (#19) üzenetére

FlasH-BacK
(senior tag)
Szerintem nagyon helyes hogy kihíreztétek, látható hogy sokaknak eszébe jutott a játék, így remélhetőleg megtelik majd az összes hely. Lassan már kuriózum egy ilyen kupa.
A manapság ''divatos'' fpshuszár bugtelep játékok versenyeivel meg dunát lehet rekeszteni, pl cod2... persze most ezeket nyomják mert már nem futnak el a régi gépeken, mindenki arra gyúr hogy x00 fps-e legyen. Igaz a quake kicsit más, de aki azt mondja hogy nem ez a legnagyobb fun, az nem tudja mi a jó
És úgy emlékszem quakeben nem kellett minden mozdulatnál a bugokra figyelni, sokkal kevesebb konflikt volt.
Régen én is csomót quake2-ztem, aztán q3-mat is játszogattam, és azt kell mondanom, a quake2 motorja volt a korszakalkotó (strafe-, kanyarugrás, circle jump), a q3-ban pedig továbbfejlesztették. Meg lehet rosszul emlékszem de mintha a ''pro mode''-ban a q2 fizikája lett volna...
Minden esetre akinek az fps a moha meg codnál kezdődik, az inkább ne szóljon semmit, azok nem említhetők egy lapon a Quake-el.
[Szerkesztve]

A`rpi
(kvázi-tag)
Hát énnekem személy szerint még a Half-Life is nagyon bejött multiban.
Jópárszor összejött a haveri kőr és nyomtuk 5-7 ember
nah az volt az igazi.

Brae
(őstag)
Rosszul emlékszel
A promode a Quakeworld fizikája.
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! http://href.hu/x/chbe

he7edik.
(őstag)
ja látom hogy netes ligárol van szó...
ez esetben végképp furcsa a dolog
''ha hozzá nem értő vagy nem is mond neked semmit.''
vagyunk így a PH-n egy pár tízezren ![;]](/dl/s/v1.gif)

Reag3nS
(senior tag)
meglepne hányan játszanak még ezzel a játékkal világszerte.
11 órakor kb 36k ember lő a q3 szervereken.
furcsa dolog lenne egy netes liga? nem egy neves külföldi versenyszervező brigád tartja még mindig versenyszámai között a q3-at.
(esr-en szavazás megy, hogy melyik játék legyen q4 vagy q4. ez pár dolog elárul a q3-ról ennyi év után is)

Reag3nS
(senior tag)
q3 vagy q4
elnézést.
hol ez a szavazás? az esreality-n nem találom.

Reag3nS
(senior tag)
Nana, azért azt ne felejtsük el, hogy annó amikor a Quake3 kijött nem volt olyan gép, ami tudta volna max grafikával futtatni 
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

Reag3nS
(senior tag)
ki akart max grafikával játszani? 
sztem a profik már nem nagyon q3-aznak, mert belemélyedtek a q4-be, ezért valszeg a 4-et szavazzák majd meg, mert q3-ban nem látnának olyan meccseket, ahol formában lévő játékosok vannak. de lehet, hogy tévedek. 
1ébként zero4 nélkül nem tournament a tournament.
(mármint 1v1-ben), és ha jóltom ő már visszavonult.