Én is gratulálok a nagy sikerhez! Szépen megnőtt a Prohardver! :)
''One Ring to rule them all...''

Én is gratulálok a nagy sikerhez! Szépen megnőtt a Prohardver! :)
''One Ring to rule them all...''

Részemről gratulálok a PH! csapatának, és remélem, hogy még sokáig tudunk eszmecserélni/vitatkozni/esetlegesen hülyülni a fórum keretein belül!
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!
Gratula Zsu!
Hol lehet elolvasni az egymilliomodik hozzászólást?
A HWSW kontra PH! vitához cak annyit fűznék, hogy nem baj az, ha két színvonalas fórum is van az országban. Nézd meg, milyen király pl. a két nagy procigyártó harca. Nekünk csak előnyünk származik belőle. Aki HWSW-zik, az csinálja nyugodtan, a PH-t nem kell félteni, itt sokkal magasabb a színvonal.
Arról nem is beszélve, hogy a HWSW azt a másfél millát minimum 4 éves fennállása alatt produkálta, tehát a PH sokkal nagyobb forgalmú. Viszont az igaz, hogy a HWSW-n sokkal jobbak a hírek! Lehet tanulni is tőlük!
Majd elfelejtettem gratulálni! Csak így tovább!
[Szerkesztve]
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=46080&start=210[/L]
''Keveset használtam.
Van benne egy majdnem full tele fekete-patron és egy fél színes patron
+telepítő cd.
5ezer.''
Ez volt az... hüpp... egymilliomodik hozzászólás... Mindjárt sírok... :))
Honnan lehet tudni, hogy hanyadik a mostani?
[Szerkesztve]
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
Extra moderátor fícsör.:P Amúgy a tied az 1.002.878. hozzászólás.:))
''Isten fut Windows alatt''
(#57) Alvin_ti4200 válasza -=V3rthil=- (#47) üzenetére
Én belegondoltam:DDD

Gratula:P ez a legjobb forum bár a másikat nem ismerem amit emlegetnek az emberek néha:P nem is érdekel.
Lobonc
(#59) kamikaze boci válasza simonzé (#53) üzenetére
''Viszont az igaz, hogy a HWSW-n sokkal jobbak a hírek! Lehet tanulni is tőlük!''
Épp ez az, amit mindenki elismer, vita nélkül: a PH!-n messze olvashatóbb hírek jelennek meg (nem akartam magasabb színvonalt írni), mint ''odaát''. Sokan ott nem is olvassák a főoldalt, csak a fórumot látogatják. Szóval ezt gondold végig újra:P
egyéb állatfajták: www.egérmúzeum.hu
Gratulálok! :C
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

Szerintem kar hasonlitgatni a ket oldalt, mas es mas.
Annyit meg megjegyeznek, hogy a hwsw forum 3 eve uzemel, ill a bolhapiacot 3 havonta kinullazzuk, mert gyakorlatilag elevulnek a topicok. Igy az elmult 3 evben joval tobb mint felmillio hozzaszolas kerult kukaba.
Az itteni forgalomnovekedesben ketsegtelen szerepe volt a hwsw forum leallitasanak. Az aktiv forumozok napi jopar orat eltoltenek itt is ott is, igy most a kieso idoben itt nyomulnak. Remelem nem vegleg. :)
Termeszetesen monitorozzuk mi is a konkurencia forumanak bovuleset, igy az jon le az elmult 3 honap adadaibol, hogy a prohardver regisztracioban 4-5 szazalekkal eroseben bovul, hozzaszolasszam-bovulesben a hwsw vezet. Lapletolteseben a publikus adatok szerint a hwsw 20 szazalekkal vezet (napi 120ezer).
Egyebkent gratu az 1 milliohoz.
Tényleg monitoroztok minket, és nem is rosszul :).
Viszont kihagytad a tartalmi oldalak lapletöltéseit az elemzésből :P.
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.
Újabb rekord: jelenleg épp 182 belépett regisztrált tag fórumozik :).
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

Gratula PH! Csapat!:C Az erő veletek van!:D
195... ha elérjük a 200-at, pezsgő :)

197
The Power of dreams - Honda Varadero ABS Tour
197...

199 :D
199..
IGEEEEEEEEEEEEN...!!!!!

198 :O

200!!!!!!!!!!:C:C:C:C:C:C:C:C

Parci mikor, hol lesz pezsgőbontás? :D

200!!! :DD
Végülis csak 3 perccel vagyok lemaradva... :B:DDD
Egyébként meg :C:C:C:C:C:C:C:C:C:C:C
[Szerkesztve]

Na, mikor, hol bontunk pezsgőt? :D

Új képet kérünk, nem vagyok rajta!! :DD

:DD rajta vagyok, rajta vagyok!! :DD
''You took the part that once was my heart. Why not take all of me?'' - NOFX
Vagy 10 perce annyi, nem is mozdul onnét :).

197:O :DDD

''Viszont kihagytad a tartalmi oldalak lapletöltéseit az elemzésből''
A tartalmi oldalletoltesekrol max a mediaajanlatokbol tajekozodhatunk. Teljesen review-fuggo, sok oldalas cikk, tobb letoltes. Ti ugy latom peak-eket adtok meg.
Nem, azért van intervallum, annak a felső vége a peak.
Én is gratulálok; de nem a házigazdáknak, hanem mindazon fórumozó társamnak, akik hozzájárultak ennek a nem kevés számú hozzászólásnak létrejöttéhez :C
Persze gratulálok egyúttal magamnak is ;] :C
És köszönet érdemli Parcit, és még azt a pár őrültet, akik fantáziát láttak egy ilyen oldal létrehozásában, és üzemeltetésében :C
:C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C
[Szerkesztve]
A kalória olyan állatfajta, aki, amíg alszol, szűkebbre szabja a ruhádat.
A köszönet érdemli Parcit, vagy Parcit a köszönet :? :) :F
while (!sleep) sheep++;
Muszály szőrszált hasogatni :F ;]
Tudodmit? Javítsd ki a hozzászólásomban az ''érdemli'' szót ''illeti''-re, mert tényleg nem jó, nem magyaros a megfogalmazás :P
[Szerkesztve]
A kalória olyan állatfajta, aki, amíg alszol, szűkebbre szabja a ruhádat.

na en is beleszolok, csak ki ne moderaljak...
1. Gratulálok a Prohardver! szerkesztocegenek, üzemeltetőinek.
[vagy egy eve nem irtam le helyesen, ekezettel, negybetuvel egy mondatot]
[onmoderacio]

''vagy egy eve nem irtam le helyesen...''
aaarghhh....
....most sem sikerult....
....pedig akartam....

A HWSW legnagyobb baja, a lassuságon kívül az hogy a hírekhez nem lehet hozzászólni ugy mint a ph-n, én ez a két dolog miatt csábultam át ide.
Még az SG-t is átolvasom, a hírek és a hozzászólások miatt pedig annak a szinvonala mint tudjuk,hagy némi kívánni valót maga után.
A Ph -nak gratula,szép eredmény.
Ha a hírek mennyisége kicsit megnőne azt hiszem még ütősebb lenne.
(sok érdekes hír van aHWSW-n,SG-n amiket itt nem találok meg vagy csak késve.)
Hajrá PH! :))
http://www.plasticcard.it (Ha kártya kell) http://www.trustcardsystem.com (ha jó fej vagy)

Gratuláció InnoMan-től!!!
:C :C :C :C :C :C :C
CommanDos
(#94) erdoke válasza .:InnoMan:. (#93) üzenetére
Majminnyá kűdök vmi móderáttort, hogy pusztíccson kicsinyég a szmájlikná.:DDD
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

Talan nem harapjak le a fejem a hazigazdak: ujraindult a HWSW forum.

Es nehany oraval kesobb: ''A fórum legaktívabb pillanata (359 felhasználó)'' ...de en a PH!-t is kedvelem. A tesztjeitek utanozhatatlanok.
Samott
Köszönjük :).
A két rendszer egyébként mást és máshogy mér. Ugyanakkor persze mindenki összehasonlítja, úgyhogy csinálunk majd egy hwsw-kompatibilis megoldást (mint az AMD a procijaival... :D). Jelenleg a hwsw-s módszerrel mérve itt is sokkal több fórumozó lenne.

:CJelenleg több mint 260 belépett tag:C Gratula