Bocsi nehara nem ide akartam :D
Motorola Defy @ Defy+ (2.3.4 Defy+ ROM) || Defy VSel táblázat: http://tinyurl.com/defyvsel || RAM script: http://tinyurl.com/ramopt || Defy+ ROM telepítés: http://tinyurl.com/defyplusrom
Bocsi nehara nem ide akartam :D
Motorola Defy @ Defy+ (2.3.4 Defy+ ROM) || Defy VSel táblázat: http://tinyurl.com/defyvsel || RAM script: http://tinyurl.com/ramopt || Defy+ ROM telepítés: http://tinyurl.com/defyplusrom

hmm....
biztos, hogy ez jo helyre ment?
(Neck: ilyen esetekben hasznald a (MOD) gombot a hozzaszolasod szerkesztesere :)
[Szerkesztve]
azért ezek némelyike elég kemény... meg az az ''ott vannak a szakértők, itt a lámák'' dolog... hát hogy is mondjam... kicsit sértő az itteni fórumozókra nézve :P.
meg, olvasni azért ide jársz te is... ;]
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

Congratulation! Ehhez mást nemtook hozzátenni!
ja de! Mér nem én vótam a 2000000-dik a k---va életbe!

Meg is sértődtem
:DDD
ui.: A kép forrását nézzétek :P
Konfigom: http://lala.digiportal.hu

Egyetértek, bár néhol keményen fogalmaztál. Itt is vannak segítőkész, hozzáértő emberek, de -megjegyzem, abszolút jogosan- néha már nem írják le ezredszer ugyanazt. Ezért javasoltam, hogy a néhány hozzászólásos, ugyanarról a témáról szóló topicokat törölni kéne és szigorúbban szabályozni azokat a legtöbbször új tagokat, akik általában nyitják ezeket a topicokat. Persze nem kell átesni a ló másik oldalára sem, mert a HWSW több 10 oldalas topicjaiban is nehéz néha meglelni a keresett infót, de ott legalább egyben(max két részben) van a tudásanyag.
>>>>>Creo CAD System ; Mercedes GP - Die deutsche Kraft<<<<<

Nem erdemes hosszasan filozofalni ezen.
Ide sok ember jar, sok mindenrol lehet beszelgetni, sok es altalaban jo minosegu teszt keszul, de a forum szakmai szinvonala alacsony. A konkurens forumaban joval gyakrabban jelennek meg olyan emberek, akik valoban ertenek is a dologhoz. Ez en nem tartom feltetlenul problemanak.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
(#108) Donki Hóte válasza viharhozo (#107) üzenetére

''A konkurens forumaban joval gyakrabban jelennek meg olyan emberek, akik valoban ertenek is a dologhoz''
Mint pl. T2K volt a videokártya topicokban :D
A szakmai hozzáértése remek, ezzel szemben kb. annyi benne az empátiakészség mint egy szarvasbikának a ködös novemberi hajnalon :C
Egy kezdőnek annyi esélye volt kérdezni tőle bármit is, mint mókusnak az erdőtűzben :)
[Szerkesztve]
VODKA connecting people

Nezd, lehet hogy kemeny, de ez van, ettol kerek a vilag ...jing-jang meg ijenek. Nekem a HWSW-m kb 2200 hsz-m van bo 3 ev alatt, itt bo masfel ev alatt 4800-nal is tobb lett (es meg mennyit kimoderaltak flame miatt). Mostanaban mar kevsebbet forumozok itt (is), inkabb csak IRC-n vagyok...tudod bele lehet unni abba, hogy hazaerek es var 10 email, amikre 2 oran at valaszolok, aztan eppen csak elkuldom mar jon ra a valasz. Es ha egy napig nem irtam, mar ott volt 20...es voltak akik azt is chatnek hittek, ahogy Fourmot is annak hiszik. Es hidd el -de gondolom tudod-, bele lehet unni ebbe, mert itt akkor -nem most, hanem meg ugy masfel eve-, abbol a keves juzerbol is vmi hihetelen nagy volt a lamak szama -pl a HWSW-hez kepest. akinek nem inge...-, de ez mara javult, es szerencsere sokat. Nekem az volt furcsa, hogy vmi olyan oltari nagy hujseget irt nem is keves akkor kozuluk, hogy az vmi fenomenalis...es voltak akik elhittek, mint vmi szentirast. Eloszor tenyleg dejo, keresnek email-ban meg kerdeznek tolem, meg minden...de 4-5 honap mulva mar uncsi, hogy meg mindig tokugyanazt irom le mar nem is tudom hanyadszor email-be is, azonkivul hogy forumban is 6*10^23x leirtam mar...es nem csak En, hanem joparan rajtam kivul masok is leirtak. Volt nem egyszer, hogy egyik topikba egy masikbol kopiztam 1:1-ben a hsz-t, mert nem is olyan reg -ertsd egy-ket napja-, tokugyanilyen kerdesre irtam le masnak is es tokugyanez a valasz arra is. Aztan kopi-peszt az emailekbe is. Tenyleg olyan baromi nehez olvasni? Vagy miert? A kedvencemet meg nem is irtam: Mennyi egy 60Gb-s HDD?. Hat ha Forum-ba tudott irni -amihez internet kapcsolat kell-, akkor ezt miert is nem nezi meg? Az tul ecceru? Na az ilyen Nyitok egy topikot es megkerdezem, meg a sok chattopik es az egykaptafara ugyanarra kerdesre nyitott topikok es az arra adott hsz-k miatt is van a PH-n ennyi hsz. Meg amikor a gep minden egyes alkatreszevel kapcsolatban kerdez vmit, de azt mind kulon-kulon topikban. Meg amikor indual topik, aztak kis off utan tok mas kerdeskorben jonnek valaszok.. Es persze jon elmaradhatalanul a chat, meg a offtopic.
A HWSW-n nem minden hsz szamit, mint pl itt. Ott ha Bolhapiac-ba szolsz 2000-t, 0 hsz-d lesz. Itt 2000. Egyebkent HWSW-n is lehet -nagy ritkan- egy-egy hirhez hozzaszolni Szolj hozza a Forumban Te is, es nem jopofi chat, meg offolasbol all utana topik tobb tucat hsz-n keresztul. A 2M-ben itt ezek is benne vannak, ott nagysagrandekkel kevesebb a Chat es az OFF. Szoval igy nezve SZVSZ a HWSW meg mindig vezet.
hobizoli
powered by MegaSquirt2 v3.0 standalone EFI system, www.diyautotune.com

Gratula!!! Csak így tovább!!!
Jelenleg szerintem a PH a legjobb online PC magazin...
Asus P5B, C2d E4400, 3GB DDR2 800mhz ram, Inno8800GT, SB Audigy4,

Így legalább többeknek van esélye hogy megoldást találjon mégha nem is profik írnak mindig...
Egy halom profi nem mindig tud segíteni például egy totál kezdőnek...Nem is érti miről hablatyolnak....
Asus P5B, C2d E4400, 3GB DDR2 800mhz ram, Inno8800GT, SB Audigy4,
(#112) viharhozo válasza Donki Hóte (#108) üzenetére

Gyakorlatilag az egyetlen tema a videokartyake, ahol a pH is fel tud mutatni vmit (gondolok itt Rudi es fless dolgaira).
T2k-rol eleg hatarozott velemenyem van, de ezt tobbet nem szeretnem fejtegetni.
A HWSW össz-hsz-számában is benne vannak a Bolhás hsz-ek. Csak az egyéni hszekben nem.
while (!sleep) sheep++;
Na! Már a fórumokra sem igaz, amit írsz... a tartalomra pedig végképp nem, hiszen ott nem is ez (hardver) a profil.
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.
Mintha egy születésnapon arról faggatnátok az ünnepeltet, vagy mennyire zavarja, hogy jóval öregebbnek látszik a koránál, vagy hogy tud-e arról, hogy a barátnőjénél minden nap órákat tölt a postás....
Kéne örülni, a bánatnak meg nyitni egy másik topikot.
[Szerkesztve]
egyéb állatfajták: www.egérmúzeum.hu
Hasznosak is ugyanakkor ezek a hozzászólások, mert egyrészt részben megmutatják, hogy milyen véleménnyel vannak a userek a két fórumról, másrészt esetleg ötletet adhatnak hibák javításához.
Az is egy meglepő eredmény, hogy noha jóideje csak itt vannak rendszeres és elemző hardver tesztek és bemutatók, mégis oda járnak - elvileg - a szakértő kollégák, ahogy azt többen kerek-perec kijelentették.
Viszont újfent szeretnék mindenkit megkérni, hogy NE flame-eljen. Inkább olvassa azt/azokat az oldalakat, amelyik tetszik neki és örüljön, hogy van alternatívája.

gratulálok, szép eredmény.
jol nyomjátok, csak így tovább.
lehet megharagszotok rám, de hwsw-töl jobb ez a lap statisztikátol függetlenül :B
[Szerkesztve]
BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
Lehet hogy a HWSW szakmailag valamivel jobb,de kit érdekel?:D
Forza PH :D
Akit csak a kockulás érdekel,úgyis a négybetűs vetélytársra jár fórumozni.
(#120) TrollBalint válasza Lala6 (#53) üzenetére

Mondjuk nekem pont ez nem tetszett abban a fórumban, hogy egy hozzászólásban látok 3-4 másikat is. Igy szerintem jobb, hogy látom, hogy melyikre válaszoltam. Ha nagyonérdekel akkor visszanézem azt is.:)
Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????
(#121) Tonyo válasza TrollBalint (#120) üzenetére

ez nekem se teszik :(A Ph-ban az jó,hogy átlátható és már megszoktam:DDD
[Szerkesztve]
Dura lex, sed lex...
''Az is egy meglepő eredmény, hogy noha jóideje csak itt vannak rendszeres és elemző hardver tesztek és bemutatók, mégis oda járnak - elvileg - a szakértő kollégák, ahogy azt többen kerek-perec kijelentették.''
Ez pedig nem igaz, mert jó ideje megint nem járok oda. :DDD
Inkáb olvasok külföldi oldalakat, mert azok tudnak igazán frissek lenni. Nomeg nincs türelmem 2-3 napot várni, mire valaki felbukkan egy témában.:))
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

Ezek a topikok 2 nap alatt elsüllyednek, szóval szvsz felesleges harcolni ellenük...
Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x

naja, csak utana probald meg hasznalni a keresot

na itt legalább sokan vagyunk: gef6800ultra vagy x800xt-t vegyek?
kb ilyen a színvonal as ok fáradt gőzös chat-tel, és a sok: meghalt a gépem HELP!!!-el. keress rá a segítség szóra please. 7 változastát írták le független emgberek, és az egyes változatok csak a felkiáltójelek darabszámában különböznek egymástól.
Na most majdnem vmi oltári nagy marhaságot írtam.
[Szerkesztve]
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic
a segítség szóra kidob, de a help-re 1540 találat van :D
"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD
Te az alós keresőt használtad? (mert az gugli stb.:D)
Jobb oldalt felül (úgy mint nálunk)
Viszont ott meg nem működik rendesen a kereső, még ha van is. Bármit beirtam valahogy nem volt értelmes a keresés eredménye. Amugy a help szóra 250 találatot listázott. ;] :C (és a jó fórumos keresőt használtam, nem a guglisat)
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic
guglis kereső? nem gugliztam.... a fórum keresőjét használtam itt fent jobbra :) egyről beszélünk? :)
Jaaa, hogy Te itt kerestél rá? :D
Aztem a másik oldalon. :))
Itt legalább működik a kereső. ;]
ofkorz itt :) ph!ról volt szó, nem? :)
Ezt pont en is igy latom. En regisztraltam a HWSW-re is egy par hete /honapja?/ es ugy voltam vele, hogy ''na most belecsapok itt is a lecsoba :D'', de elkezdtem bongeszni aza egyik forumot es az a sok piramis, meg mindenkinek az alairasa tele van hanyva kepekkel, kulonbozo marknevek osszekombinalva, amik kitoltik a lap felet, ugyhogy el is ment a kedvem tole. Ez csak egy szereny magyan velemeny, biztos sokaknak bejon. Nekem ennek a motornak a felulete sokkal baratsagosabb :)
Hold the line!

Tobb olvaso -> tobb idiota -> tobb hulye topik.
A Hwsw-t szinte csak a torzskozonseg olvassa, amiota nagyon profin sikerult motort cserelniuk. Emiatt kevesebb a ''Letort egy ize a hogyishivjakrol akkor ez most rossz lesz heeeeeeeelp!'' topik.
Itt is, ott is megkapod a választ a kérdéseidre, de nekem az itteni hangulat jobban bejön. Persze nyilván azért, mert én is szószátyár figura vagyok.
Az igazi hazafiság nem zárja ki mások hazafiságának megértését.
(#135) kamikaze boci válasza divot (#134) üzenetére
Akkor rossz avatart választottál:D
Jó egyébként, tetszik.:)
egyéb állatfajták: www.egérmúzeum.hu
értettem, h ez a véleményed :).
a motorcsere amúgy inkább egy hosszú-hosszú agónia és a saját motor írásának elvetése/megoldhatatlansága, mint profi megoldás. amitől persze a fórum még végeredményben lehet szebb, jobb, bármilyenebb...
Hogy egy kicsit más szempontokat is bevezessek: van ám offline fórumozás is. Mióta publikálunk mi is az IT.biztonság rovatba, rengeteg megkeresést kapunk komoly szakmai helyekről, akik nem szólnak ugyan hozzá a fórumban, de minket hívnak szakértőnek vagy konferenciaelőadónak. A PH-nak és az IT.Newsnak tehát úgy érzem biztosan megvan a respektje. Amit nem tudok felmérni, mi a helyzet a másik oldalon?
''Isten fut Windows alatt''
Grat, csak így tovább...![]()
üdv
R.
I see you blaming each other -- And I love you still
Habár nem töltöttem el túl sok időt ott de nekem nem nagyon jött be a HWSW. A PH! annál inkább. Szal grat a Prohardver! csapatának és csak így tovább! :))
Nagyon találó ez a smiley, pont ide, királyság hogy beszúrtad! :P

Gratulálok! :C
:D
The Power of dreams - Honda Varadero ABS Tour
Most pedig munkára fel, sok kilónyi alaplap távozott nemrég a szerkesztőségből egy megateszt végett...
a ''végett'' itt nem helyes, mivel úgymond a ''cél'' szót helyettesíti. vagyis nem a megateszt céljából távoztak az alaplapok hanem simán amiatt :P
Religion – causing genocides over differing imaginary friends
amikor el kezdtem fórumozgatni, sok helyen megfordultam és azért maradtam a PH!-n mert sokkal gyorsabb volt mint a többi, tehát nemtom miért, de biztosan tisztább a kód vagy mi, de ebben gondolom NAGY érdeme van Parci-nak..tehát én ezért ragadtam itt le... :) és azóta is ha netezek, a legtöbbet itt vagyok... + a dc fut non-stop :)

Nekem a home page-em a Ph.:DDDFelmegyek a netre és be se kell írnom,hogy www.prohardver.hu:DDVagy ezzel mindenki így van?:U:D
Dura lex, sed lex...

pedig shrek nem a szájmenésről híres... :))

neked amúgy mi a bajod?
mensturálsz?

Üdv.
Én csak egy dolgot tudok. Ha itt írtam a fórumban valamilyen problémárol, akkor álltalában érkezett rá valami használható hozzászólás.
Most hogy ebböl a 2.000.000-bol mennyi volt felesleges, azt nem tudom, de azt tudom, hogy ha kell akkor általában itt tudnak segíteni az emberen.
Köszi PROHARDVER
Gratula.

klimax. Ne tudd meg

Egy HAJRÁ felirattal én is hozzájárultam, azt hiszem! :DDD
None of Ain't - Ni Lovagjai CS-S FUN Clan - www.nilovagjai.hu
(#150) Donki Hóte válasza Renwick (#138) üzenetére

Jézusmária, Renwick itt :Y :Y :Y :Y
Meglássátok, Krinyo is megjelenik itt rövidesen, aztán mehetünk innen is :( :( :(
(Meg Drummaster :O)
VODKA connecting people