Jaaaa! Ha Intel proci van benne, ne csodálkozzatok, ha fagy :)
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
Jaaaa! Ha Intel proci van benne, ne csodálkozzatok, ha fagy :)
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

A PH! lehetne Magyarország legnépszerűbb dual opteronos webszervere. :)
Na? Ugye? Szerintem jól hangzik. :)
Ezt mindenféleképpen el kellett sütnöd. :(
Ha AMD proci lenne benne, el sem indult volna.
Jártas vagy a legénybúcsúkban? Akkor ide nézz be: http://logout.hu/bejegyzes/goose-t/legenybucsu/friss.html

Akkor a hiba nem az én készülékemben van.
flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]

Ezt most ugye nem gondolod komolyan?
Hungarian F1 League :: online F1 bajnokság - http://hf1l.hsw.hu

Szvsz a PH! fennmaradása érdekében nem kell a flame...
Parciék rendelkeznek elég tapasztalattal és kapcsolattal ahhoz, hogy szerezzenek az igényeinket maximálisan kielégítő gépeket.
♂
A már említett 50 mega tükrözésre alkalmas tárhelyemen kívül felajánlom elfekvő, kissé ISA-s alkatrészeimet :DDD.
Viccet félretéve, ha valamiben tudok (tudunk) segíteni, ne habozzatok kérni.
Akár lehet Opteron is, adjatok egy számlaszámot, és már utalok is némi pénzt. Ha minden PH! szívű emberke csak 1 ezrest ad, simán telik rá.
egyéb állatfajták: www.egérmúzeum.hu
(#9) WolfByte válasza kamikaze boci (#8) üzenetére

Támogatom az ötletet, csináljunk alapítványt a PH!-nak :DDD
♂
Megkérek mindenkit, hogy az Intel-AMD flame-t itt inkább mellőzzük.
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.
A kérdés jogos, de ugynúgy fel kellett volna tenned a #1-hez is.
Egyébként nálam nagyon durván ingadozik a PH! elérhetősége. Hétvégén gyakorlatilag használhatatlan volt, tegnap estére javult meg. Ma pedig, mint a mesében: Hol volt, hol nem volt...
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
(#12) Goose-T válasza kamikaze boci (#8) üzenetére
Ebben én is benne lennék, hajlandó lennék némi zsét áldozni arra, hogy jól menjen az oldal. De kizárólag Intel alapú szerverre adok! :D
Internetes átutalás? Bonyolult lenne megoldani?
Jártas vagy a legénybúcsúkban? Akkor ide nézz be: http://logout.hu/bejegyzes/goose-t/legenybucsu/friss.html
Nem én kezdtem...
Rendesek vagytok, köszi. Megoldjuk a szerver dolgot, ennyire talán még fussa... végülis ez az egy must-have az oldalhoz, a többi ''luxus'' :P.
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

Szvsz egy 3 millás IBM webszerver, 4-5 darab hot swap-pes SCSI-s winyókkal illene az oldal alá. :) Ott már nem lennének gondok. Az pénzküldési dolgot támogatom. Nálam is lenne egy kevéske pénz, ami fel tudnám ajánlani. Bár amikor ilyen jellegű dolgok vannak, a tulajok illetve a házigazdák mindig visszautasítják. :)
(#16) kamikaze boci válasza WolfByte (#9) üzenetére
Megvárjuk, mi a házigarázdák véleménye.
Most el kell húznom, de este indítok neki egy topikot, próbaként. Szerintem nem vagyok egyedül, ha azt mondom, szívesen tennénk végre valami kézzelfoghatót, hogy az oldal jobb legyen.

Ezért kirúgni a főszerkesztőt...
DELL Inspiron 9100, 3,2GHz, 512MB, 80GB, ATI Radeon 9700 128MB, 1920x1200, BlueTooth, WiFi
(#18) faster válasza kamikaze boci (#16) üzenetére

Felajánlom az AWE 64 hangkareszomat. Meg egy P1-es procihűtőt. :)
ne legyünk már ilyen gyerekesek :(((
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.
(#20) kamikaze boci válasza Parci (#14) üzenetére
Nem is csak a pénz miatt lenne érdekes :P.

Én most bontottam szét a napokban egy Industrial PC-610-et. Valami jó kis szerver lehetett a maga korában. Talán 386-os lehet, de full SCSI-s rendszer volt. A vezérlő és egyéb alkatrészek még megvannak belőle. :) A ház kell csak nekem. A többit fel tudom ajánlani az új szerverbe. :P
Csak jót akarok az oldalnak.
(#23) [amne] válasza trolipotlo (#17) üzenetére

Ezt te sem gondolod komolyan..lol
Aláírásod über zsír kíváncsi vok meddig marad :D
מת(נ)יהו
(#24) kamikaze boci válasza trolipotlo (#17) üzenetére
Deja vu- pupák?
Munkaidő végével jelentősen javult az oldal sebessége.:))
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
(#27) Den válasza trolipotlo (#17) üzenetére
Csökkentsd légyszíves az aláírásodat 3 sorra.
www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu

lassan lehet, hogy ideje lenne egy valódi, rendes szervert bepakolni az oldal alá, nem csak egy diy gépet

Sziasztok!
Én is támogatom az ötletet, van némi pénzmagom az oldal támogatására.
Fex

Aztán ha megvan az új szerver csináljatok egy összehasonlító tesztet.
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

Erasmus megjelenik, a szerver meg órákra lehal. Ti nem láttok semmi összefüggést? :))
Na, nehogy valaki komolyan vegye ;).
Minden jót, Erasmus. :)
Netmaster
(#32) Cathfaern válasza trolipotlo (#17) üzenetére
A kettő tényleg csak véletlen egybeesés :) ÉS a főszerkesztő nincs kirúgva, csak más pozícióba került át :D)
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

Valami kevés kis pézt én is felajánlanék, ha szükség van rá.

Én is beírom, hogy adakozok, főleg, hogy már Parci kijelentette, hogy megoldják. :t Senki sem figyel?
'' - Tizenkettőt üt az óra, térjenek márrrrgghhhh... ''

Jól esett, hogy ez a hír is ''létrejött''. Morcos voltam a hétvégén, hogy nem volt mit olvasni. (pedig pont most sikerült megint működésre bírni ezt a fránya gépet) Beismerem, nem számítottam erre a hírre. Hallgatásra számítottam. Dehát ez PROHARDVER! :))
Remember the Linux, that's like a wigwam: no Windows, no Gates, just Apache inside. Two minutes of thinking can save hours of unnecessary work.

OFF!
Jé! Hogy itt mekkora változások vannak!
A mút héten még nem egy szőke ''csinibaba'' voltál?
Most meg egy lüke békának látszol!
Vagy ez a korral jár? :]
ON!
Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!

miért ne gondolná komolyan? :DD
Ezt a sok barebone-szerver gyártónak is mondd meg! :) A brand szerverekben az a jó, hogy durva supportot lehet hozzá venni, igaz, durva pénzért.
Sokan nincsenek tudatában annak, / hogy egyszer mindenki meghal. / Akik ráébrednek erre, / azonnal abbahagyják az ellenségeskedést.

Saját durva supportosunk hozzászólását hallottuk :DDD
Department of Redundancy Department

Roppant lamer vagyok, azt hittem hogy a gépemmel van baj, azért nem jön be a PH oldala. Igy a hétvégén windowsokat telepítettem, és a szolgáltatómat maceráltam...:C
®

Aki nyeremenyjatekot jatszik az ne csodalkozzon, ha megno, az oldal forgalma.. :P
http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag

Én is meglepődtem, de behívtam pár más oldalt, és megnyugodtam, hogy a hiba nem az én készülékemben ill. szolgáltatómban van! :P
Mi az? -Kicsi,zöld és háromszög alakú??? -Kicsi zöld háromszög :D
Ebbe ne menjünk bele mélyebben, már károgok egy jó ideje. :DDD
Sokan nincsenek tudatában annak, / hogy egyszer mindenki meghal. / Akik ráébrednek erre, / azonnal abbahagyják az ellenségeskedést.

de jó! mostanában midenki megköveti magát? úgy látszik a nép tanul kovács ''virsli'' lászló pártelnöktől.
Olympus C760 dig. fényképező eladó + 128 Mb xD + vízhatlan hordtáska hozzá

Srácoooook
Itten valami igencsak nem stimmel..
Én is hajlandó vagyok adakozni egy új szerverre, de komolyan mondom, ezz plíííz csináljatok valamit, mert ez kriminális...:O

konkrétan mi a hiba? 10 perce próbálom az oldalt elérni.
The Power of dreams - Honda Varadero ABS Tour
Csináljatok már VALAMIT!!! Ez így nem állapot...
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

10 perce? Én tegnap éjszaka óta... :(

Hát a gond az, hogy NEM MEGY!
Egyszerűen nem toom elérni az oldalt, időtullépés miatt:Az oldal nem elérhető!