Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Parci

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Most lelövöm a poént: nem lesz gyorsabb, nem lesz ezer új funkció (sőt...). Első látásra semmi különbség sem lesz. Egészen addig, amíg el nem indulnak új ''rovataink''... :P.

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#2) Sir Pocok válasza Parci (#1) üzenetére

Sir Pocok
(senior tag)
LOGOUT blog

pedig úgy izgultam:))

Where I walk, I walk alone... Where I fight, I fight alone.... -SHIN CHI: ZENDO- Kutasd a múltad és megtalálod a jövőd…… -Someday the Dream Will End- -----For the fallen...----- ''Minden egyes ember lehet az én tanítóm.''

(#3) Cathfaern válasza Parci (#1) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Sőt? Mi lesz kiszedve?

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#4) Parci válasza Cathfaern (#3) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Semmi. Egyszerűen semmi változás nem lesz.

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#5) Sir Pocok válasza Parci (#4) üzenetére

Sir Pocok
(senior tag)
LOGOUT blog

itt valami nem stimmel..... ;]

[Szerkesztve]

Where I walk, I walk alone... Where I fight, I fight alone.... -SHIN CHI: ZENDO- Kutasd a múltad és megtalálod a jövőd…… -Someday the Dream Will End- -----For the fallen...----- ''Minden egyes ember lehet az én tanítóm.''

(#6) westlake válasza Parci (#4) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

ez igy nem gombolyu:)

I'm out.

(#7) Notes válasza Parci (#1) üzenetére

Notes
(őstag)

Jól hangzik, de nehogy az új rovatokból, új rovarok (bug) legyenek! :)

Romanes eunt domus!

(#8) westlake

westlake
(PH! nagyúr)

ennek a topicnak ugyanaz lesz a sorsa, mint az
''uj rovatot indituk hamarosan..''-nak
talalgatni fogunk, hogy mik lesznek az uj rovatok...

I'm out.

(#9) PeliScan

PeliScan
(PH! addikt)

Nah kíváncsi leszek a PH! blogra, pl.

Lehet h a letöltés szekció is frissül pivit?

Meg lesz chat? :)

Last minute színházjegyek, féláron! -- www.maesteszinhaz.hu

(#10) crab válasza PeliScan (#9) üzenetére

crab
(őstag)

a csetet csak csetbox formájában találom jó ötletnek, szerintem nem tenne jót a fórumnak, ha ott lennének megbeszélve a gondok.:)

(#11) Parci

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

No chat. Eddig sem volt, most sem lesz.

(#12) PeliScan válasza crab (#10) üzenetére

PeliScan
(PH! addikt)

Mondtam is egy szóval, h szerintem jó ötlet? :) Pusztán csak erre tudok tippelni lehetséges ''új szolgáltatás'' címen.

Másrészt pedig h egyáltalán nem biztos, h rosszat tenne neki. Pl ha van egy kérdésem a DVI csatlakozó lábkiosztásáról, világos h a fórumba megyek, mert elég kicsi az esélye h vki tudja aki fent van cseten, és figyel is, míg a fórumot soxor több ember olvassa. Vice versa; lehet h nem nyílna ilyen sok ''milyen fényképezőt sulinetben help sos!!!?'' topic.

Tehát erősen kétesélyes szvsz.

(#13) PeliScan válasza Parci (#11) üzenetére

PeliScan
(PH! addikt)

Megértelek. Jár utat járatlanra.... :)

Viszont így télleg izgi, h akkor meg mi? :U

(#14) crab válasza PeliScan (#12) üzenetére

crab
(őstag)

lehet, hogy igazad van, de úgysem lesz!;]
viszont 1 prohardveres e-mailcímet elfogadnék:P

(#15) Baskiria válasza crab (#14) üzenetére

Baskiria
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Prohardveres emailcímet én is akarok!!

[Szerkesztve]

(#16) ptiboy válasza Baskiria (#15) üzenetére

ptiboy
(senior tag)

emil jó ötlet !!!
freemail-em már napi 2 virusveszélyt kap

:)

(#17) Parci

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Tesztke...

(#18) UHHH válasza Parci (#17) üzenetére

UHHH
(fanatikus tag)

teszt oke ... :D

(#19) anaqer

anaqer
(PH! addikt)

A topicok kicsit össze-vissza állnak ( szakmai vs. fáradtgőz vs. piac ). :F

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#20) Som@ válasza UHHH (#18) üzenetére

Som@
(őstag)

Nem ok. :(
[L]http://web.axelero.hu/soma19/ph_bug01.jpg[/L]

Hát persze...

(#21) anaqer válasza Som@ (#20) üzenetére

anaqer
(PH! addikt)

Micsoda egy felbontás... :Y

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#22) Wildmage válasza Som@ (#20) üzenetére

Wildmage
(senior tag)

A hsz. sem látszik az ablak alatt, amikor írom a választ.

Fatal error: Call to undefined function: 19() in /srv/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_2_selects.php on line 725

[Szerkesztve]

(#23) .:InnoMan:.

.:InnoMan:.
(őstag)

Bug:Ez a totyik mind a három főkategoriában megjelent!

Szerk:Na meg még egy pár topic!

[Szerkesztve]

CommanDos

(#24) UHHH válasza anaqer (#21) üzenetére

UHHH
(fanatikus tag)

:)jahh

Ja, tenyleg nem ok, csak annyira ok, hogy tudtam ismet temakat nezni!:)

(#25) Som@ válasza anaqer (#21) üzenetére

Som@
(őstag)

Upsza!
Sorry. :B A megszokás hatalma. Noti kijelző :D

Hát persze...

(#26) emvy

emvy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Es a hirek sem mennek, de eleggel valoszinunek tartom, h Parci tud minderrol, csak valahova berakott egy felesleges pontosvesszot ;]

while (!sleep) sheep++;

(#27) clayman

clayman
(senior tag)

áááá gyorsan legyen kész a frissítés mer ez igy nagyon nem ok.... pl a [2] -es témakör helyett mindig a [20]at hozza be meg a hírek se mennek meg nem lehet keresni...

már vagy 5 perce :O :O :O

(#28) Gambit

Gambit
(őstag)

Az aktuális topic címe eltűnt felülről.

''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford

(#29) anaqer

anaqer
(PH! addikt)

A ''válasz'' gomb mindig arra a HSZ-ra vonatkozik, ami lefelé növekvő sorrend szerint jönne ( pl. utolsó előtti HSZ helyett a másodikra ), akkor is, ha az nincs az éppen megjelenített lapon.

(#30) aDM|RaL^

aDM|RaL^
(őstag)

most akkor ezért gajdult meg az egész ph!? és ezért látom most a hardverpiacnál pl a nem odatartozó témákat?:D

http://www.demotivalo.com // http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.eu - thinkpad x61 w/ fedora 16 - MBP w/ 10.6.7 - several other desktop machines...

(#31) Gambit válasza anaqer (#29) üzenetére

Gambit
(őstag)

Ez biztos? :P

Szerk: arra célozgatok, hogy válaszoltam neked, és sikerrel!

[Szerkesztve]

''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford

(#32) Parci

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

nah, emberek, mint mondtam, az egész motor ki lett cserélve (illetve bizonyos részek csak, de azok minden modulban), így nem 5 perc minden bugot kijavítani. dolgozom rajta. szori...

(#33) _Volkovy_ válasza Parci (#32) üzenetére

_Volkovy_
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hajrá!:C

(#34) anaqer válasza Gambit (#31) üzenetére

anaqer
(PH! addikt)

Semmi sem biztos.

Parci - take your time. :)

(#35) Parci válasza anaqer (#34) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

De, ez bug volt, viszont most - elvileg - javítottam.

(#36) tildy válasza Parci (#35) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Remélem a kereső is hamarosan megjavul.Pont msot írnék cikket a helyi újságba a novég utamról, és jó lenne ha megtalálnám a topicom:(

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#37) Parci

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

No, emberek, az elírás jellegű bugokat elvileg javítottam. Ami most nem megy, azok már nagyobb horderejű dolgok, sajnos. Amiről tudtam előre, illetve tudok most:

- Kereső nem megy
- Fórumban a témalista és a hozzászóláslista bugos
- Hülyén néz ki a nagy felirat a jobb hasábban a fórumban :)

Amit nem soroltam fel, az viszont nem szándékolt és bug, légyszi írjátok meg ide.

(#38) FlasH-BacK válasza anaqer (#34) üzenetére

FlasH-BacK
(senior tag)

Hát igen nekem se' megy a keresö(milyen meglepö):O

Ezért ide offolok: nem tud valaki olyan programot, ami kiirja a videókártyám biosát *.rom vagy *.bin-be vagy ilyesmibe?

Szerk.:igen Parci, már télleg megy:)

[Szerkesztve]

(#39) Parci

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Kereső elvileg megy megint...

(#40) _Volkovy_ válasza Parci (#37) üzenetére

_Volkovy_
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az a felirat a jobb hasábban nekem bejön.

(#41) westlake válasza Parci (#37) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

ha a forumban a blokkmeretet valtoztatom, elszall vlalmi hibauzenettel

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_2_selects.php:826) in /srv/www/prohardver.hu/rios3_forum.php on line 53

[Szerkesztve]

I'm out.

(#42) jeges válasza Parci (#37) üzenetére

jeges
(senior tag)

''Fórumban a témalista és a hozzászóláslista bugos''
őőő.lehet, nem mondok újat, de nem megy az aktív témák se :U

izé...aktív tagok:
Warning: pg_exec(): Query failed: ERROR: syntax error at end of input at character 136 in /srv/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_0_common.php on line 148

Warning: pg_numrows(): supplied argument is not a valid PostgreSQL result resource in /srv/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_0_common.php on line 203

Fatal error: Call to undefined function: 0() in /srv/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_2_selects.php on line 506

no és aktív témák:
Warning: pg_exec(): Query failed: ERROR: relation ''t'' does not exist in /srv/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_0_common.php on line 148

Warning: pg_numrows(): supplied argument is not a valid PostgreSQL result resource in /srv/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_0_common.php on line 203

Fatal error: Call to undefined function: 0() in /srv/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_2_selects.php on line 619

[Szerkesztve]

"...cos if i go out drinkin', then i can stop thinkin', how the world done me wrong"

(#43) Parci válasza _Volkovy_ (#40) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Felirat patched, többi inputot köszi mindenkinek -- dolgozom... :)

(#44) anaqer válasza Parci (#37) üzenetére

anaqer
(PH! addikt)

Warning: Missing argument 2 for selects_user() in /srv/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_2_selects.php on line 477
Fatal error: Call to undefined function: 7376() in /srv/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_2_selects.php on line 485

(Nevekre kattintva az adatok helyett jön be.)

(#45) Wildmage válasza Parci (#37) üzenetére

Wildmage
(senior tag)

Az adatlap nekem nem jön le az emberekről. A tiedre pl ezt köpte ki:

Warning: Missing argument 2 for selects_user() in /srv/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_2_selects.php on line 477

Fatal error: Call to undefined function: 83() in /srv/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_2_selects.php on line 485

(#46) Integra

Integra
(Jómunkásember)

hajrá PH!!!!

bízok bennetek, ti nem az index vagytok....
remélem tanultok az ő gyökérségükből:DD:DD:DD

(#47) westlake

westlake
(PH! nagyúr)

szegeny parci:DD

[Szerkesztve]

I'm out.

(#48) Wildmage válasza Parci (#43) üzenetére

Wildmage
(senior tag)

Az aktuális topic címe nem kerül vissza középre, felülre:F

(#49) Gambit válasza Wildmage (#48) üzenetére

Gambit
(őstag)

Igen, ez nekem is zavaró kicsit... (#28)

(#50) Parci válasza Wildmage (#45) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Wildmage, anaqer, köszi -- patched.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.