Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

LOOOOL! :DDD

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#2) Gaben01

Gaben01
(senior tag)

Ez kész :C Amikor 3D-s alkalmazásoknál rákapcsol a venti akkor gondolom nem süvít hanem röfög :D Remélhetőleg gyárilag nem szagosított malaccal van dolgunk.

http://9gag.com/ A függőség garantált.

(#3) Shkiz0 válasza Retekegér (#1) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát ez az baszod

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#4) Retekegér válasza Gaben01 (#2) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

És ha hízlalod + 1 slotnyi helyet elfoglal. Várjunk csak, a malac rossz irányba fordul, a meleg levegő a házban marad... ;]

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#5) t72killer

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

H ez brutál:DDD

Lehet perselynek használni a köv. VGA-hoz:))

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#6) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

kivancsi leszek mikor a kigyo eve lesz mit csinalnak... rozsaszin kene legyen a hutes, ugy kis ''ari'' lenne - szoeke mode off ;]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#7) Loretto

Loretto
(MODERÁTOR)

Remélem lesz ''Polip éve'' is. Elképesztő... :DDD Hab lenne, ha az orrán lenne a tápcsati, méltóan a ''konnektororrú'' elnevezéshez.

Soirée...

(#8) kraftxld

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kecskéset ide nekem :)

MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#9) Balinov

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nemtom,melyik állateledel gyártó multi fog először ezez speckó állateledelt kiadni. Purina Futuremark Pet Food, Chappi Frag Food,Whiskas Crysis Eater...muhaha. :DDD

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#10) misx

misx
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha valaki beújít egy ilyenre, az küldjön majd kóstolót... :DDD

Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

(#11) Zsadi

Zsadi
(senior tag)

Bár a feje elég mackós lett... :D

(#12) misx válasza Zsadi (#11) üzenetére

misx
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem meg inkább olyan kutyásnak tűnik. :B

Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

(#13) rocket

rocket
(PH! kedvence)

Ebbol nem lesz disznotoros :)

Vannak meg cegek akik valamilyen modon tudnak 1-1 kulturanak tisztelegni, persze europabol nezve viccesnek tunhet ez.

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#14) plömplöm

plömplöm
(senior tag)
LOGOUT blog

vajon mekkora óverklokk kell hogy megsüljön?

All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!

(#15) Balinov válasza plömplöm (#14) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nem is az óverklokk számít,hanem az ól-eráll pörformansz.

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#16) Foglalt név válasza plömplöm (#14) üzenetére

Foglalt név
(MODERÁTOR)

A disznót pirítani szokták ;) Egyébként én is malacban születtem, szóval lehet beruházok egyre, ha lehet kapni. Öcsémnek meg veszek egy sárkányosat. Bár az vagy x1300 lesz vagy jó nagy szárnyai lesznek, mert dagadt sárkányt csak nem csinálnak :DDD

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

(#17) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ez tökjó :D Kell nekem :D

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#18) Muton

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

ez tényleg király :DDD
de majd a sok ötlet nélküli gyártó jól felbuzdul és elborítja a piacot csillagjegyes cuccokkal, meg ilyesmi

illetve egyből a heroes jutott róla az eszembe, rakom is fel ;]

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#19) zsiga667

zsiga667
(PH! kedvence)

Ha jövőre tényleg kihozzák a patkányosat én tuti veszek. :DDD

(#20) Dr. Romano

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na ez mekkora LOOL! :DDD

Gondolom ezt fontos a TÁP-ra kell tenni, hogy éhen ne halljon :DDD

(#21) Csepy

Csepy
(senior tag)

Lassan mondom: K E G Y E T L E N :DDD

Regards: Csepy

╔═════════════════════════════════════════════════╗ ║Tel: 30/570-8393 XXI. században mobilszám nélkül nincs üzletelés. ║ ╚═════════════════════════════════════════════════╝

(#22) hardzsi2 válasza plömplöm (#14) üzenetére

hardzsi2
(tag)

Nem kicsit morbid a cikk utolsó, patkányos megjegyzése :D , de kérdéseddel viszed a prímet :C

I hope you're not being paid to troll, because you aren't doing a particularly good job. - posted by: Donovan, 26 January 2009

(#23) Szlovi

Szlovi
(senior tag)

Ez tényleg LOL:DD!!! A kínai naptár szerint én a sárkány évében születtem úgyhogy én megvárom a sárkány edisönt;)... bár remélem az jóval ütősebb lesz ettől:B

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

(#24) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

remélem röfögni is tud :)
vagy inkább malackodni? :D

True Success is Blonde

(#25) bocsika

bocsika
(fanatikus tag)

Hogy a macska (oppardon desznyó) rúgja meg.

''Parasztvakítás'':D

Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

(#26) Alchemist

Alchemist
(senior tag)

A számítógépház Feng Shui felmérése szerint pedig az a malacka nincs valami kedvező helyen.
:)) :D :))

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#27) Ted_Beneky

Ted_Beneky
(kvázi-tag)

Fletó azt mondta, hogy ez az év Magyarországon a '' konvergencia '' éve lesz. Vajon milyen lehet egy olyan vga hűtő ?

Csillagkaput a Csillag térre!

(#28) CYBERIA

CYBERIA
(senior tag)

Aranyos jószág :C

A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.

(#29) venember83 válasza Ted_Beneky (#27) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

pls faradj at a PH!olitika topicba: [link] ;]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#30) Dilikutya

Dilikutya
(PH! kedvence)

Most is Powercolor ATI-m van (igaz ennek csak a doboza volt az, a nyák sima ATI, minden arra utal, hogy még ők gyártották), én vennék ilyet, szerintem aranyos, jó ötlet. egybelől tisztelgés, másrészt nagy poén, és nem csak egy sima ocsmány hűtőbizbasz van rajta. Nem mintha bármit is számítana egy fedett házban:). A sárkányostól én félnék, nehogy tüzet okádjon ;].

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#31) Renwick válasza Szlovi (#23) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

Egen, a sárkányok a legjobbak, ez köztudott... ;]
Egyébként a sárkányos változat (ha lesz) biztosan ütősebb lesz ennél, már csak azért is, mert a megjelenéséig még hátravan cirka öt év... :DDD

üdv

R.

I see you blaming each other -- And I love you still

(#32) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Sas nem lesz? :D netán oroszlán?

Pl szerintem jó kis ötlet ,de ha pl felhevülne a kari 80 fok fölé visitana mégjobb lenne

(#33) Yutani

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez meg lehetne a nyúl évének örömére a hűtő formája: :D

[kép]

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#34) EQMontoya

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez disznóság! :DDD

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#35) macilaci78 válasza Renwick (#31) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Kéne csinálni Ph!-avataros VGA-hűtőket, házakat, tápokat, memóriákat, mindent! Az lenne a király! :DDD

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#36) Zolaash válasza macilaci78 (#35) üzenetére

Zolaash
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen. És az Sli-ready mintájára lehetne:

PH! - Ready ;]

Híven, becsülettel, vitézül! "Menni kell, ha nehéz maradni, egy helyben ülve nem lehet haladni!"

(#37) Renwick válasza Zolaash (#36) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

Az a vicc, hogy ez nem vicc, ha kellő mennyiségben rendelnénk, tuti megcsinálnák a PH-logós hűtőt... :)

üdv

R.

I see you blaming each other -- And I love you still

(#38) Den

Den
(VIP)
LOGOUT blog

Ehhez már csak egy disznóól alakú gépház kéne, vájú alakú tápkábelekkel

www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu

(#39) IDM

IDM
(kvázi-tag)

...ez tényleg kész... :C
bemész a kedvenc HW boltodba
és épp a nyársról huzza le az eladó a karit... :Y

(#40) Birsmann

Birsmann
(lelkes újonc)

klassz :)

Sej ribizli, piros bicikli...

(#41) Ba cy lus

Ba cy lus
(PH! addikt)

Bírnám, ha mintegy bónuszként a disznó bőre alatt hájas tuningpotenciál rejlene. :DDD

[Szerkesztve]

(#42) Cartman002 válasza Den (#38) üzenetére

Cartman002
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hmmm az nem lenne vmi illatos :DDD

Üdv: Cartman

(#43) udi

udi
(őstag)

Én is tisztekgek a disznó elött:):)
:R :R

Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.