LOOOOL! 
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

LOOOOL! 

Ez kész
Amikor 3D-s alkalmazásoknál rákapcsol a venti akkor gondolom nem süvít hanem röfög
Remélhetőleg gyárilag nem szagosított malaccal van dolgunk.
http://9gag.com/ A függőség garantált.
hát ez az baszod
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

És ha hízlalod + 1 slotnyi helyet elfoglal. Várjunk csak, a malac rossz irányba fordul, a meleg levegő a házban marad... ![;]](/dl/s/v1.gif)
H ez brutál
Lehet perselynek használni a köv. VGA-hoz
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html
(#6) venember83
kivancsi leszek mikor a kigyo eve lesz mit csinalnak... rozsaszin kene legyen a hutes, ugy kis ''ari'' lenne - szoeke mode off ![;]](/dl/s/v1.gif)
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Remélem lesz ''Polip éve'' is. Elképesztő...
Hab lenne, ha az orrán lenne a tápcsati, méltóan a ''konnektororrú'' elnevezéshez.
Soirée...
Kecskéset ide nekem 
MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''
nemtom,melyik állateledel gyártó multi fog először ezez speckó állateledelt kiadni. Purina Futuremark Pet Food, Chappi Frag Food,Whiskas Crysis Eater...muhaha. 
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet
Ha valaki beújít egy ilyenre, az küldjön majd kóstolót... 
Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD
Nekem meg inkább olyan kutyásnak tűnik. 
Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

Ebbol nem lesz disznotoros 
Vannak meg cegek akik valamilyen modon tudnak 1-1 kulturanak tisztelegni, persze europabol nezve viccesnek tunhet ez.
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."
vajon mekkora óverklokk kell hogy megsüljön?
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
nem is az óverklokk számít,hanem az ól-eráll pörformansz.
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

A disznót pirítani szokták
Egyébként én is malacban születtem, szóval lehet beruházok egyre, ha lehet kapni. Öcsémnek meg veszek egy sárkányosat. Bár az vagy x1300 lesz vagy jó nagy szárnyai lesznek, mert dagadt sárkányt csak nem csinálnak 
Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!
Ez tökjó
Kell nekem 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
ez tényleg király 
de majd a sok ötlet nélküli gyártó jól felbuzdul és elborítja a piacot csillagjegyes cuccokkal, meg ilyesmi
illetve egyből a heroes jutott róla az eszembe, rakom is fel ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

Ha jövőre tényleg kihozzák a patkányosat én tuti veszek. 
Na ez mekkora LOOL! 
Gondolom ezt fontos a TÁP-ra kell tenni, hogy éhen ne halljon 

Lassan mondom: K E G Y E T L E N 
Regards: Csepy
╔═════════════════════════════════════════════════╗ ║Tel: 30/570-8393 XXI. században mobilszám nélkül nincs üzletelés. ║ ╚═════════════════════════════════════════════════╝

Nem kicsit morbid a cikk utolsó, patkányos megjegyzése
, de kérdéseddel viszed a prímet 
I hope you're not being paid to troll, because you aren't doing a particularly good job. - posted by: Donovan, 26 January 2009

Ez tényleg LOL
!!! A kínai naptár szerint én a sárkány évében születtem úgyhogy én megvárom a sárkány edisönt
... bár remélem az jóval ütősebb lesz ettől
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?
remélem röfögni is tud 
vagy inkább malackodni? 
True Success is Blonde

Hogy a macska (oppardon desznyó) rúgja meg.
''Parasztvakítás''
Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

A számítógépház Feng Shui felmérése szerint pedig az a malacka nincs valami kedvező helyen.

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

Fletó azt mondta, hogy ez az év Magyarországon a '' konvergencia '' éve lesz. Vajon milyen lehet egy olyan vga hűtő ?
Csillagkaput a Csillag térre!

Aranyos jószág 
A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.
(#29) venember83 válasza Ted_Beneky (#27) üzenetére
pls faradj at a PH!olitika topicba: [link] ![;]](/dl/s/v1.gif)
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Most is Powercolor ATI-m van (igaz ennek csak a doboza volt az, a nyák sima ATI, minden arra utal, hogy még ők gyártották), én vennék ilyet, szerintem aranyos, jó ötlet. egybelől tisztelgés, másrészt nagy poén, és nem csak egy sima ocsmány hűtőbizbasz van rajta. Nem mintha bármit is számítana egy fedett házban
. A sárkányostól én félnék, nehogy tüzet okádjon
.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Egen, a sárkányok a legjobbak, ez köztudott... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Egyébként a sárkányos változat (ha lesz) biztosan ütősebb lesz ennél, már csak azért is, mert a megjelenéséig még hátravan cirka öt év... 
üdv
R.
I see you blaming each other -- And I love you still
Sas nem lesz?
netán oroszlán?
Pl szerintem jó kis ötlet ,de ha pl felhevülne a kari 80 fok fölé visitana mégjobb lenne
Ez meg lehetne a nyúl évének örömére a hűtő formája: 
![[kép] [kép]](http://www.oddstyle.com/images/rabbits_768-100x100.jpg)
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!
Ez disznóság! 
Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

Kéne csinálni Ph!-avataros VGA-hűtőket, házakat, tápokat, memóriákat, mindent! Az lenne a király! 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
Igen. És az Sli-ready mintájára lehetne:
PH! - Ready ![;]](/dl/s/v1.gif)
Híven, becsülettel, vitézül! "Menni kell, ha nehéz maradni, egy helyben ülve nem lehet haladni!"
Az a vicc, hogy ez nem vicc, ha kellő mennyiségben rendelnénk, tuti megcsinálnák a PH-logós hűtőt... 
üdv
R.
I see you blaming each other -- And I love you still
Ehhez már csak egy disznóól alakú gépház kéne, vájú alakú tápkábelekkel
www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu

...ez tényleg kész... 
bemész a kedvenc HW boltodba
és épp a nyársról huzza le az eladó a karit... 

klassz 
Sej ribizli, piros bicikli...

Bírnám, ha mintegy bónuszként a disznó bőre alatt hájas tuningpotenciál rejlene. 
[Szerkesztve]
Hmmm az nem lenne vmi illatos 
Üdv: Cartman