Kicsit nagyobb venti, kicsit nagyobb hajlítás és máris Zalman 700Cu-t látunk. A figyelmesebbek tuti kiszúrták a réznek látszó RAM bordákat is 
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Kicsit nagyobb venti, kicsit nagyobb hajlítás és máris Zalman 700Cu-t látunk. A figyelmesebbek tuti kiszúrták a réznek látszó RAM bordákat is 
MSI koppintás.![;]](/dl/s/v1.gif)
Mindenki, aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem! .: No Comment Grp:.

''a vállalat szerint akár 10 fokkal hűvösebben tudja tartani a GPU-t''
Eros pr-szagot erzek.
60x60mmes ventilator, na az aztan sivithat rendesen.
Tessék figyelmesebben olvasni! RÉZ borda és ÖT voltról megy a venti! A 6×6-os VGA-knál már egészen nagynak számít, a gyári GF 6600GT venti jó ha öt centis.
Nekem ez jobban tetszik, mint a Zalman. Az biztos. 
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

''60x60mmes ventilator, na az aztan sivithat rendesen.''
Öhhh... valószínűtlen. Vagy fordítva használod az átmérő-hangmagasság összefüggést, vagy a régi Delták / YS Tech idejéből maradt meg ez az előítéleted, de általában pont, hogy a kis 4-5 centis rackhűtők sivítanak.
Viszont azt a 320 grammot én kicsit sokallom egy széria hűtőtől.
If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

320 g, ha esetleg meghala a kártya és eladod a rezet a MÉH-ben, akkor visszajön az ára 
█ Egyszer elmegyek érted!! Érted? █

Tolem aztan szaritott teveszarbol is csinalhatjak azt a bordat.
Amig nem latok rola teszteket szkeptikus vagyok.
Ugy ez vonatkozik a 60x60mmes hutoventilatorra is.

Na akkor.
Tessek figyelmesebben olvasni mielott lehurrogsz.
''a vállalat szerint akár 10 fokkal hűvösebben tudja tartani a GPU-t'' magyarul leheteseges, de nem biztos, hogy TENYLEG 10 fokkal huvosebb lesz.
''5 V táplálású ventilátora pedig állítólag igen csendesen dolgozik'' magyarul talan csendes talan nem, ez attol fugg, hogy ki mennyire erzekeny a zajokra.
Ezek utan vmi kerdes?

ph!-nak odaadom a Revoltec (ugyan ilyen) hűtőt tesztelni, ha gondoljátok.....

Adhatnal melle egy a hirben szereplo kartyat is, hogy pontos legyen a teszt.

az nincs
, de bármelyik 6600-6800 -ason kipróbálhatják... akkor is jelentkeznie kell a -10 foknak...

Nem jol fogalmaztal!
Igy kellett volna irnod:
''az nincs , de bármelyik 6600-6800 -ason kipróbálhatják... akkor is jelentkeznie kell AKAR -10 foknak...''
Amugy ha nem 10 fokkal kevesebb hanem csak 8 akkor mit csinalsz?
Azt mondod hat igen van ez igy?

Tulajdonképpen Te most mit kötekedsz - hol érdekel téged hogy XYZ gémerpista kártyája tíz fokkal lesz hidegebb, nyolccal, vagy szénné ég? 
If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

Igen kotekszem.
Foleg a pr duma huzott fel kelloen.

Milyen PR duma - az hogy egy komolyabb hűtő jobban hűt, de nem adhatnak rá mínusztízfok-garanciát, mert valamelyik nagyokos úgyis kitalálná hogyan rontsa le a hatásfokot?
Hát ez valóban hallatlan. 

Nem mind1, hány voltról megy a venti, ha 3400-at pörög? Lehet lapát-zaj rendesen.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Rövidebbre foghatnád az aláírásod.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

hello mindenkinek.
az ára mennyi lehet?

félreértesz valamit...
engem kicsit sem érdekel hány fokkal jobb vagy jobb-e egyáltalán 
Én csak arra gondoltam, ha van kedvük kipróbálhatják az u.i. hűtőmet....

miért is 

mert 3 sor a megengedett...

örüljetek

JUHÉÉÉ, ennek örömére fizetek egy kör, levágunk egy ökröt, megsütjük és befaljuk!

ok, holmikor?
![;]](/dl/s/v1.gif)

Legalább kikerült belőle a póstázás, hosszú ''ó''-val. 

Valaki, akinek van tapasztalata ilyesmiben, mondja meg nekem, hogy házilag passzívan hűtött 6600GT-m maghőmérsékletei, melyek:
alkalmi 3D használat közben max. ~86C fokos,
egyébként ~60C fok alatti,
elfogadhatók-e, vagy túl magasak? (Az értékeket a driver írja ki.) Szeretném, ha legalább 5 évig kibírná ez a kártya.
Köszi előre is.
[Szerkesztve]
. o O o .

az a 86 kicsit sok, szerintem egy 5V-os 8cm-es ventilátor lenne a barátja
De amugy ezt miért nem a 6600GT topikba írtad?
Én hülye meg miért válszoltam?
[Szerkesztve]
''Egyet mondok, kettő lesz belőle!''

az a nagyfejű bagoly miatt volt úgy direkt ![;]](/dl/s/v1.gif)

Sorry 
Jaegyébként. Oldalról már kap friss levegőt egy 12V-os 8cm-es venti felől, mégis 85+ fokot mutat, amikor kialttabolok.
[Szerkesztve]
. o O o .