Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) rup1u5

rup1u5
(PH! kedvence)

na ilyenem se lesz :(

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#2) Foglalt név válasza rup1u5 (#1) üzenetére

Foglalt név
(MODERÁTOR)

Jobb később, mint soha :)
De ha úgy őszintén a szívedre teszed a kezed ki tudnád használni? Folyamatosan párhuzamos videókódolásokat futatsz és másodperceken múlik az életed? A világ úgyis változik, a csúcs is, vedd úgy, hogy nem követed a divatot :R

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

(#3) Rez_Grof

Rez_Grof
(őstag)

Van benne craft az tény: [link]

MCITP: SA\ EA\ VA

(#4) joghurt válasza Rez_Grof (#3) üzenetére

joghurt
(őstag)
LOGOUT blog

Én inkább azt siratom, hogy ez az utolsó S939-es. :O

A tej élet, erő, egészség.

(#5) viharhozo

viharhozo
(PH! addikt)

Erosen ez a technologia vege, valtani kell az Amdnek is. Se az Xbit, se az Anand nem tudta 3 GHz-en jaratni, ami azert nem tul jo.
Egyebkent nyilvan jo proci, de a tobbseg sztem mar az AM2-re var. Majd az FX-62.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#6) Petya25

Petya25
(őstag)

Nemsokára lehet minden AMD fannak procit, lapot, ramot cserélni. ;]

Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

(#7) robyeger válasza Rez_Grof (#3) üzenetére

robyeger
(PH! addikt)

Igen ez várható volt hogy alapon az FX-60 lesz az új top proci, viszont úgy fest tuningolhatóságban jócskán ráver a 955XE :DD Mikor láthatom már végre az AM2-t?? :U

Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052

(#8) joghurt válasza viharhozo (#5) üzenetére

joghurt
(őstag)
LOGOUT blog

A foglalat lenne a szűk keresztmetszet? Nem a csíkszélesség és az architektúra?

A tej élet, erő, egészség.

(#9) afterburner_ válasza joghurt (#8) üzenetére

afterburner_
(őstag)
LOGOUT blog

szerintem is inkább utóbbi, meg marketing.Nem szeretne lemaradni az inteltől, hisz ott a sok ddr2 modul, el kő adni vazz:) kíváncsi leszek mit mutat majd a ddr2-vel,bar ....ahogy olvasgattam eleinte nem lesz nagy durranas, prockóknál maradnak ezek az órajelek, csak mas foglalatban, igaz?

[Szerkesztve]

Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku (120g) * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.nyomtassotthon.hu <<<<<<<<

(#10) rudi válasza viharhozo (#5) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Sőt, ezt a véget szinte minden X2 tudja. Nálunk a 3800+ is ment 2,6 GHz környékén (gyárti hűtővel) a 4800+ 2,8 környékén. Egyik sem volt vákogatott darab. Jó kis biznisz ez az FX sorozat, úgy, ahogyan az EE is :)

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#11) rudi válasza afterburner_ (#9) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az AMD-t a marketing mellett a RAM-gyártók is belehajthatják/hajthatták a DDR2-re váltásba. Elég csökkenteniük a sima DDR kihozatalt és növelni a modulok/chipek árát. Ráadásul a kétmagos AMD cuccoknál már talán értelmes is lesz a dual-channelt és a DDR2-t vegyíteni. Kíváncsi leszek, hogy az integrált memvezérlő és a DDR2 4x1 osztója milyen RAM késleltetéseket produkál majd ki. Remélem lesz olyan AMD proci, ami csak a DDR2 támogatásban tér el mostani A64-ektől, és akkor szépen össze lehet majd vetni a kettőt.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#12) Racecam válasza rudi (#10) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az utóbbit jó hallani, mert arra szeretnék cserélni. (4800+) ;)

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#13) Achill3uS válasza Petya25 (#6) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

Szerintem sokakat nem vonz a ddr2 :U főleg hogy ezért vegyenek egy lábbal több procit, meg egy méregdrága uj lapot.. :) (de amugyis még legalább fél év van a megjelenésig, hey ráérünk erre még)

[Szerkesztve]

••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

(#14) kowk

kowk
(tag)

Unfortunately since the FX-60 is still built on the same 90nm Toledo core as the previous X2 processors, overclocking headroom is not that great. With a retail AMD heatsink/fan, the best we could do is 2.8GHz at 1.40V.

:DD

(#15) rup1u5 válasza Foglalt név (#2) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

Nem mondtam, hogy kell......csak tetszik.

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#16) _cirmos_

_cirmos_
(őstag)

két fx-57 összeragasztása biztos nagyon sokba jött volna ki, de az órajelcsökkenés azért elég illúzióromboló.

(#17) sdrahos

sdrahos
(lelkes újonc)

szerintem nem olyan nagy durranás tuningolhatóság terén a szorzólock
egyrészt, nem lehet nagyon feltolni, mert ez majdnem a max, amit a magból ki tudtak préselni, másrészt meg ha ien procit vesz az ember, akkor inkább fsb-tol nem pedig szorzót, mert nyilván olyan ramot is választ hozzá, ami alapból viszi az 500-566 órajelet.

szóval a szorzólock az nem nagy szám ennél a procinál.....
annál többet érne egy 3000+os vagy egy 3700+os procinál

szerintem...

Ha nincs gatyád, nincs mit felkötnöd

(#18) Achill3uS

Achill3uS
(PH! nagyúr)

LOL hülye japánok [link] FX60 meg GTX SLI tesztek.. (1,35v 3ghz télleg szarul hangzik kétmagos procitol :P )

(#19) vedini válasza viharhozo (#5) üzenetére

vedini
(őstag)

Valószínűleg a technológia vége, de szerintem több van benne mint 3Ghz, hiszen írja is a cikk, hogy egyszerű léghűtéssel 1.44v-tal próbálták. Remélem kompival nagyon szép eredményt fognak elérni, ami egy-két napon belül biztos megjelenik. :)

workworkwork...

(#20) Deluxe00 válasza vedini (#19) üzenetére

Deluxe00
(senior tag)

Az ilyen hozzászólásokat soha nem értettem... :F
Mi az, hogy reméled? És ha kompival 3 ghz fölé mennek az neked miért jó? :F

(#21) westlake

westlake
(PH! nagyúr)

ha valaki egy ilyen ''latszat'' processzort szeretne venni, akkor itt van nehany teszt
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]

I'm out.

(#22) westlake válasza vedini (#19) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

mar 3.4giganal jarnak, de ezt egy valogatott 4800+ -al is elertek mar :U

I'm out.

(#23) killahdrums

killahdrums
(senior tag)

...egy olyan tesztet szeretnék megnézni, ahol egy fx60 meg egy 955xe úgy van összehasonlítva, hogy mindkét rendszer meg van rántva a maximumig léghűtéssel.
Természetesen a legkomolyabb lapokban és a legkomolyabb memókkal felvértezve.

Ha fogadni kéne, a jelenlegi információim alapján a 955xe-re tenném a voksom.

[Szerkesztve]

There is no God, just Technology...

(#24) end73 válasza killahdrums (#23) üzenetére

end73
(fanatikus tag)

''955xe-re tenném a voksom!''

én is :DDD

Intel®

(#25) joshua7 válasza kowk (#14) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

Hú, ez tényleg sz*r. :) :DD

Semper Fi

(#26) vedini válasza Deluxe00 (#20) üzenetére

vedini
(őstag)

Mit vársz tőlem, újonc vagyok.
Egyébként a topic erről szól => Kidobtak 1 procit, és akinek véleménye van, leírja. A cikkben említik, hogy tuningosoknak szánják, tehát a max teljesítmény latolgatás szerintem teljesen normális. Ez olyan mikor kidobják az új s600-as mercit. Miért remélheti azt egy autórajongó, hogy AMG tuninggal 0.2 sec-cel jobban gyorsul százon.

workworkwork...

(#27) Allien válasza Foglalt név (#2) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

''...De ha úgy őszintén a szívedre teszed a kezed ki tudnád használni?...''
Én igen!;) Csak adja oda valaki 1:1-be cserélve a jelenlegi procim ellenébe (ha kell, be is bizonyítom annak, aki odaadja)!:DDD Persze, öribe, nem kölcsönbe!:B

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#28) Deluxe00 válasza vedini (#26) üzenetére

Deluxe00
(senior tag)

De legalább úgy mondtad, mintha abban az esetben ha megy 3 ghz felett, akkor rohansz a boltba és veszel...érted :F

(#29) Allien válasza westlake (#21) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Neked mikor érkezik?;)

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#30) viharhozo válasza killahdrums (#23) üzenetére

viharhozo
(PH! addikt)

Az Xbiten vannak tuningolt eredmenyek is. Nem a legjobb lapokkal es memoriakkal, de valszeg azokkal sem valtozna sokat a helyzet, az FX-60 egy gondolatnyival jobb, es sokkal kevesebbet fogyaszt.

(#31) Sanya

Sanya
(PH! kedvence)

azt soha nem értettem, hogy ha tuningosoknak készül egy processzor, akkor miért azt írják le, hogy 2,6 ghz-en megy? elvileg lockmentes, és annyi megy, amennyin tud. szóval, ez egy 2,8ghz-es proci. mondjuk nem egy tuningbajnok, max 300mhz, ennyit a 300-as celeron A is tudott

(#32) Integra válasza viharhozo (#5) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

a fab36 már készen van, ideje lenne már használni is:)

(#33) Integra válasza Petya25 (#6) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

miért az intelnél nem kell?

(#34) Integra válasza viharhozo (#30) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

végigolvastam közben
lehet hogy az amd proci már öreg konstrukció, de az eredményeket látva azt gondolom, hogy túlságosan nincsen semmi ami miatt szégyenkeznie kellene, sokkal inkább az intelnek van mitől félnie, mert az új gen amd procik az új, alacsonycsíkszélességgel és egyéb okosságokkal még csak most jönnek majd

(#35) Mikádó válasza Integra (#34) üzenetére

Mikádó
(senior tag)

új gen amd procik az új, alacsonycsíkszélességgel és egyéb okosságokkal még csak most jönnek majd

én is ezt mondom most jön az AMD és szerintem megint intel leszz hátrányba ha csak amd nél el nem b*sznak valamit amit kétlek :R

Hogy ne csak off legyen
nem roszz ez a proci az utolsó s939 -es :((( :DDD

Tel számom : 06 20 4141486 Csaba_20_ Created by: ''Engem az effektív teljesítmény érdekelt mindig is. Felőlem világíthat szépen egy 286-os gép, attól az még 286-os gép marad.''

(#36) viharhozo válasza Integra (#34) üzenetére

viharhozo
(PH! addikt)

Az a baj, h az elso AM2 procik tudomasom szerint ugyanigy 90 nm-es lesznek, ergo nem varhato toluk nagy elorelepes (esetleg a kovetkezo lepcso, a 2,8 GHz-es meg osszejohet).

Aztan itt lesz meg a Conroe is, ami igeretesnek tunik. Egyebkent a XE 955 igy is majdnem utoleri az FX60-at, ami az utobbi idoben nem volt tul jellemzo, az Amd high-end procijai vertek az Intel hasonlo megoldasait.

(#37) 7heaven válasza viharhozo (#36) üzenetére

7heaven
(lelkes újonc)

Nem akarok off-olni, de a 1,5-szer annyi tranzisztorral illő is utólérnie
esetleg mindenhol meg is előzhetné. Nem?

Semmi bajom az Intel-el (nekem is az van) csak azért ez kevésnek
tűnik így

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#38) Achill3uS válasza viharhozo (#36) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

Először még 65nm-ről volt szó nem? (vagy hülye vagyok :) ) de ha meg 90nm akkor a ddr2-n kívül semmi uj nm lesz.. lol és ezekután azt merik állítani hogy a 939 megy a levesbe.. :DDD

(#39) viharhozo válasza Achill3uS (#38) üzenetére

viharhozo
(PH! addikt)

Hatarozottan arra emlexem, h a legjobb esetben is csak a masodik felev elejen johetnek az elso 65 nm-es Amd procik, viszont az AM2 mar a masodik negyedevben kint lesz ket uj procival (5000+, FX-62).

(#40) daa-raa válasza Integra (#34) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

''mert az új gen amd procik az új, alacsonycsíkszélességgel és egyéb okosságokkal még csak most jönnek majd''

Ez így nem igaz. Nem lesz új generáció, csak a tokozás és az IMC változik első körben. Aztán a gyártástechnológia 90nm->65nm. Az új generáció majd a K9 lesz az AMD-nél. A közeljövőben az intelnél lesz generáióváltás (NetBurst->Conroe).

(Egy generáció volt pl PentiumPro-tól PIII Tualatin-ig minden intel proci, vagy K7-től Bartonig minden AMD)

Si vis pacem, para bellum.

(#41) westlake válasza Allien (#29) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

en mar nem koltok 939-re...

I'm out.

(#42) westlake válasza Achill3uS (#38) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

jah.. es ha azt nezzuk, hogy az a64 memkihasznaltsaga nem volt valami fenyes, akkor meg viccesebben hangzik az am2 ;)
en ilyenkor egyvalaminek orulok.. annak, hogy az alaplapgyartok uj (es talan jobb) alaplapokat terveznek, gyartanak es dobnak piacra

I'm out.

(#43) westlake

westlake
(PH! nagyúr)

fx60 1400$ :U

I'm out.

(#44) Donnie válasza viharhozo (#5) üzenetére

Donnie
(senior tag)

''The system is currently stable at 3.2 GHz and will post into windows at 3.4 GHz but not stable. At 3.2 GHz we are able to use the stock heat sink included with the FX-60 at a mild 35C. This is an amazing 600 MHz over stock with very little tweaking to get there. The FX-60 simply has amazing over-clocking potential!''

[link]

(#45) L3zl13 válasza Donnie (#44) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Érdekes, de akkor a 3,2-ről miért nincs screenshot? A legutolsó amiről ss van a 3,12.

Aki hülye, haljon meg!

(#46) westlake válasza viharhozo (#5) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

jah.. az intel is ezt mondta, amikor 4 gigan jarattak a procikat.. aztan most hol is jarnak a japanok? 7.3gignal? ez az nem +10% a 4ghz-hez kepest..
mindig ezt mondogatjak azert, hogy megvegyuk az ujabb procikat..
egyebkent valaki kompival jaratta 3.4 gigan is az fx60-at

I'm out.

(#47) Donnie válasza L3zl13 (#45) üzenetére

Donnie
(senior tag)

Nem tudom, hogy miért nincs, de írjál nekik mailt hátha válaszolnak...:U

Egyébként naív az, aki azt hiszi, hogy ezek a procik nem fognak menni 3.2-őt vízzel és kb. 3.4-3.6-ot extrém hűtéssel. Ennyi még van bennük simán.

[Szerkesztve]

(#48) L3zl13 válasza Donnie (#47) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Annyira nem foglalkoztat a dolog, csak nem értem miért hagyták le ezt. Mondjuk, nem mintha egy CPU-Z ss bizonyító erejű volna.

Aki hülye, haljon meg!

(#49) westlake válasza Donnie (#47) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

azert annyira nem is jok ezek a procik :U
csak eppen az amd az fx nevvel meg kiszed nemi penzt a 939-es socketbol..

az en ket x2-m is megy 1.63volton gyari lehutovel 2.8gigat.. akkor mirol is beszelunk?
most +200mhz-ert kiadjak majdnem 3*-os arat?

[Szerkesztve]

I'm out.

(#50) Donnie válasza westlake (#49) üzenetére

Donnie
(senior tag)

Azért van bennük még tartalék. Szerintem lesz jópár darab ami igen szépen fog menni.
Pénzt nem adnék érte én sem, az biztos. De aki ki majd kifizeti az árát, annak úgysem számít a pénz. Presztizs kérdés.

[Szerkesztve]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.