Túl drága 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
horvathkrisz
(PH! addikt)
normális drájvert nem tudnak írni de ilyen baromságokra van eszük...
512MB 1000MHz DDR2 mi? 
Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)
én is azon akattam meg, gddr2??? 
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

scream08
(újonc)
drága és kaki

Gigabyte EP35 DS3 | Intel C2D E7300 2.66GHz@3.15GHz 9x350 (1,225V)@CoolerMaster Hyper TX3 | Palit HD4850 Sonic 1GB@735MHz/2100MHz | 4x1GB Geil Ultra 1066MHz@1120MHz (2.2V CL5) | SuperFlower Aurora 600W | Maxtor Diamondmax 10 300GB | Samsung 2253BW | Thermaltake VA1000BWA LanMoto | Logitech G25

H.O.D.
(senior tag)
tesztet azé látnék róla... de kicsit borsos az ára
Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.
(#6) TomBoy1986
Hát ez sz@r.
Képesek voltak GDDR-II-t rátenni 
Biztos sokan fogják megvenni

(Tettem egy G-t, hogy nehogy megszóljanak
)
[Szerkesztve]
AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300
2db hd2600Pro CF-ben kb ennyi

kayman
(senior tag)
4 DVI kimenet, tehát 4 monitor?
Crossfire-ben pedig rádughatunk 8-at?
Mi a sz@rnak?
HyperTransport az ÚR!

AMD Power
(Jómunkásember)
Túl gáz. DDR2 
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

siriq
(őstag)
Teszt is van rola [link]
PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit
a ddr2 lesz a gáz
viszont a 4 dvi kiemenet miatt szimpatikus
True Success is Blonde

H.O.D.
(senior tag)
thx 
ez tényleg f.*.s. lassú...
egy szál 86GT-m 10k felett megy '05-ben

[Szerkesztve]

m4rc!
(őstag)
GDDR2?? Kicsit mellé fogtak..ez megintcsak egy teljesen értelmetlen kari... Nermbaj páran biztos megveszik
Vakulj paraszt!! 
"We are analog players in a digital wold"
Teszt alapján nem is olyan rossz. Ez a Quad-Crossfire is érdekes lesz, kíváncsi vagyok jobban fog-e muzsikálni mint a Quad-SLI 
Different songs for different moods.

siriq
(őstag)
Elmeletben a cross jobb mint az sli.
PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

D.Orion
(PH! kedvence)
...a GPU-nként 128 bites buszra kapcsolt DDR2 memória effektív órajele 1 GHz...
Nem elég, hogy csak GDDR2?! Még lassabb is, mint a GDDR3-mas változat! 
A tervezőgárdát meg külön dicséretben részesítem ezért: ...512 MB vagy 1 GB... <Eszementek 128bit! Még 256MB is elég neki ezeken az órajeleken!
Nembaj a múzemumban elfér a bukott termékek között 
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Parasztvakításnak jó lesz.

JohnnyX
(senior tag)
En azert elfogadnam 
(De mi a sz@rnak?)
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
Ugyan akkora szar, mint a Gigabyte dupla 6600GT gpu-s megoldása, kijött egy 6800GT az árából, ami jóval gyorsabb volt... 
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

H.O.D.
(senior tag)
ez szerintem nem is a teljesítményről szól, hanem arról, hogy valami extravagáns van a gépedben. Mert legyünk őszinték, két DX10-es chip DDR2-es RAM-okkal az ![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]

siriq
(őstag)
Mondjuk en is 2 gpu-s karin gondolkozom. Nem pont ilyenen
.

.:T.H:.
(fanatikus tag)
Hát nem olyan biztos hogy jó lesz.. A godfather(1950pro gemini)sem szerepelt vmi fényesen, pedig azon ddr3 volt.
- Ugyan, kedves Potrien, milyen volt az útjuk Párizsban... - A PH! egyik legjobb hsz-e: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=351450&start=1374&len=1

Kriza
(őstag)
Ja, csak ne akard Vistán használni. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

Ősember
(PH! addikt)
azért lett ddr2, mert 2 gpu van rajta, vagy azért, mert az ilyesmi részletkérdés? 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

H.O.D.
(senior tag)
a több GPU-s megjelenítőknek nyilván van értelmes megnyilvánulása, nem ezt vonom kétségbe. De ebben az esetben sajnos igaz a 2x0=0 matematikai összefüggés...

H.O.D.
(senior tag)
moderáltam magam... Ősember: nem írtam olyat, ami ellened szólna, csak simán baromság volt...
[Szerkesztve]
Nemtom mit sirtok, jo ez! 2*gddr2 az mar szinte gddr4, arrol nem is beszelve, h pl filmlejatszasnal 1 2600as gpu mennyire tehermentesiti a procit, akkor ketto mar lenyegeben 0%-ra csokkentheti a cpu-terhelest.
Hulyegyerek mode off.
Ertelmesen nem is lehet reagalni egy ilyen idiotasagra. 
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Xmas
(tag)
Tekintsd úgy, mint egy tech demo-t. Megmutatták, hogy ilyet is össze lehet hozni.
Ez még nem az árérték arányról és a tökéletességről szól. Működik, relative értékesíthető szinten van.
Akinek ilyenje lesz, valójában a csapat teszterévé fog válni. Az eszköz és a driverek használhatóságának felderítésében tud majd részt venni.
A felhasználhatóság területét pedig lehet, hogy van, aki nem látja (mondhatnám: azt mondják, nincs értelme), de ebből azt levonni, hogy semmire se való, az azért túlzás. Minden bizonnyal vannak okos emberek, akik tudni fogják mire jó. Ha egy gamer nem látja értelmét a saját részéről, attól még nem kell megnyilatkoznia, hogy szar...
Beteg dolog ez az örökös üres flame-elés...

Fáraó
(őstag)
Úgy látszik most ilyen vakítgatós időszakot élünk. A múltkor az 1GB-os VGA volt elképesztő, most meg ez...
A szomorú az, hogy az egyszeri makacs ember, aki nem hallgat szakértő emberre és nem ért a (sz)ámítástechnikához, gond nélkül ezt választja majd.
VIGYORRRGAZMUS.....
Miért is?

H.O.D.
(senior tag)
Azt régóta tudjuk, hogy több GPU-t is fel lehet pakolni egy NYÁK-ra.
Műxik, ez mondjuk tény.
Eddig én úgy tudtam, hogy a tesztereknek fizetnek és nem fordítva... 
De hogy a kártyáról is szóljon a topic, komoly kérdés következik: az ilyen kártyák BIOS-a hogy van megoldva? 

Kriza
(őstag)
Vagy már javították a vistában az SLI és CF kezelést?
Volt róla hír, hogy egyes esetekben VISTA alatt a CF vagy SLI konfig nem gyorsabb, mint 1 VGA-val.
ok, látom javították pár hete: [link]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html
Dehogy! Negatív lesz a prociterhelés ettől már! ![;]](/dl/s/v1.gif)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

klambi
(őstag)
jaja engem is érdekel mért lenne szarabb?
http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"
[link]
mod: lassulok, de látom te is rábukkantál 
[Szerkesztve]

Kriza
(őstag)

Mindenesetre biztos van még mit javítani a Vistán. 
így van. 8 monitort rákötsz, és az elsőtől mire elérsz a nyolcadikig, elfeljtetted, miért indultál.....
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Erre nem is gondoltam, nem hulyultem meg elegge ezek szerint 
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
akkor ez egyben procihűtő is, ugye? 
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^
Neeem... csak ha elindítasz egy videot, akkor gyorsabb lesz a géped, így azt mindig érdemes a háttérben futtatni! 
venember83: kevesek vagyunk ehhez 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
sztem ez csak egy eslő generációs ''DEMO'' kártya.
nem hiszem hogy sokáig marad majd a piacon ebben a formában. Biztos fogják majd rajta cserélni a memóiákat.
csak azt nem bírom egyszerűen megérteni hogy honnan a búbánatból szedték össze ezt a 128-bit dolgot. egyszerűen hihetelen hogy a tervezők ennyire elvontak. 
am teccik a kari, csak lassúcska, de gondolom a mérnökök nem feleslegesen terveztek és gyártattak le ilyet, biztos meglesz a helye.
és az hogy drága az csak pillanatnyi fellángolás, új termék, de majd lesz olcsóbb is.
[Szerkesztve]
...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................
ki volt aza barom, aki 128 bites karira ddr2-t rakott... lánchidon nagyobb a sávszélesség.
Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

kill_bill1
(tag)
Én azt olvastam, hogy az MSI fog csinálni ilyenből GDDR3-ast is. 
Egyem a nyoszolyádat.

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Ha az is ilyen árban lesz, hogy két xt + egy kicsi akkor gddr3 ide gddr3 oda nem alternatíva a cf helyett. Mert pl két kártyánál dupla annyi cuccot kapsz. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
Wazz, ez jó volt!

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

Hakuoro
(senior tag)
GDDR2 pff....
Pedig jó kis kari lehetne belöle, bár ha jól sejtem nem éri meg 2 gpu-t rárakni. Vajon 2 ilyen gpu előállítási költsége hogyan viszonyúl egy R600-hoz 
Nézz be: http://www.sciencecaffe.com Tudományos és Művészeti Portál

waverider
(senior tag)
akkor olyat veszek, szeretM az msi cuccait 
és ha igaz amiről írsz, ez egy jó alternatíva lehet közepes játékélményhez és
házimozihoz.
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

zombikiller
(tag)
vazz ekkora hülyeséget és ilyen drágán akkor máe vegyen inkább az ember egy 8800GTS t, de ne ilyen baromságot az mingyárt jobban megéri 
(#49) zombikiller válasza horvathkrisz (#2) üzenetére

zombikiller
(tag)
szerintem nem normálisak eleve hülyeség ez a dupla GPU s kártya,de , hogy lehet ezt még jobban elbaszni ááááhhhhh nem tudom mit szívtak a gamecubeos srácok de biztos valami ütőset 
(#50) venember83 válasza zombikiller (#49) üzenetére
GX2-rol hallottal? Dupla-gpu-s kari, meghozza nagyon is jo! Szoval lehet ezt jol is csinalni, csakhat nem igy...