Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Agyzuzo

Agyzuzo
(PH! addikt)

50 euró? Hát nem kevés egy ilyen kis discmanbe való dugaszért... A felét megérné.

(#2) csudri

csudri
(őstag)

Milyen formája van már? Nem nyúlik be túlságosan a fülbe?

Vortex World Domination

(#3) Re-Tech

Re-Tech
(fanatikus tag)

És a füledet is tisztíccsa. Párszor ki-behuzogatod és már nem is kell kisujjal picskálni ott... ;]

[Szerkesztve]

(#4) Keitaro

Keitaro
(PH! kedvence)

Egy-egy ilyen az emberek fülébe, aztán dudálhatnak rájuk :DDD

''There is no such thing as eternity if you end it''

(#5) DonLeo válasza Re-Tech (#3) üzenetére

DonLeo
(őstag)

aztán meg majd mehetsz is a fülészetre :DDD

''Ez nem sörhas, hanem a szexgép üzemanyagtartálya.''

(#6) GhanBuri Ghan

GhanBuri Ghan
(fanatikus tag)

Aktiv zajcsokkentes azert nem kis dolog, par eve meg csak kiserleti alanykent lehetett rola hallani, mint hadaszatban (es esetleg luxusautokban) hasznalhato kutyu, most meg megvasarolhato... Par even belul gondolom meg tobb ilyen kis mokas kutyu varhato.

(#7) Cathfaern válasza GhanBuri Ghan (#6) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

1-2 éve én már láttam ilyet füllhallgatóban. Persze, nem a 6000 Ft-os kategória volt, de nem is 100ezres.

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#8) Baskiria

Baskiria
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem az ilyen agybadughatóktól fülzsírparám van... Battyogsz bármilyen találkozóra, elegáns mozdulattal kirántod füledből a dugaszt, és ott figyel rajta a szmötyi... Ez óhatatlan, és szerintem sokak azért nem napi 3szor tisztíccsák a fülüket... Lehet törölgetni örökké...

Pfuj...

(#9) biker válasza GhanBuri Ghan (#6) üzenetére

biker
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a ford autós magnóihoz már pár éve opciós a ''hangerőkiegyenlítő'' ami az utastéri zajhoz igazodva állítja a hangerőt.

jó dolog is az :)
főleg mikor mindíg pont a hirekkor érsz a thököly útra, vagy hasonló

Telekom-adó mentesen keress Skype-on vagy Viber-en! --- www.e-szakuzlet.hu | www.gerisoft.hu | www.szeged-klima.hu

(#10) GhanBuri Ghan válasza Cathfaern (#7) üzenetére

GhanBuri Ghan
(fanatikus tag)

Ilyen regen volt ujdonsag, vagy csak en oregedtem meg? :)

(#11) Cathfaern válasza GhanBuri Ghan (#10) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Szerintem egyszerűen arról van szó, hogy nem lett agyonhypolva, illetve hogy azért elég drága ahhoz, hogy elterjedjen.

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#12) GhanBuri Ghan válasza biker (#9) üzenetére

GhanBuri Ghan
(fanatikus tag)

Azert az aktiv zajcsokkentes az nem ugyanaz, mint az automata hangeroszabalyzas, utobbi joval egyszerubb. :) (bar, van, akinek ez is nehezseget okoz, pl. a BMW C1 radioja ezert hasznalhatatlan, kikapcsolhatatlan ez a rosszul mukodo feature.)

(#13) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

A teszteket gondolom nem a Thokoly uton egy fekete 7es hatso reszeben reszeben ulve vegeztek el.

(#14) Hun'reeth

Hun'reeth
(őstag)

:DD Ezek szerint kabrió repülőgépen kimondottan nem javallott használni! :)):DDD

''Öregember nem gyorsvonat!''

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.