Kiváncsi leszek ezekre... végre valami életjel AMD-éktől!
Kár, hogy Decemberben jönnek az asztali procik és ha minden igaz pont szembe kerűlnek majd a Penryn-ekkel. Kiváncsi leszek ki lesz a jobb.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés

Mr. Maffia
(kvázi-tag)
Folyamatosan vannak ''életljelek'', csak itt nem kerül minden egyes apróság a címplapra. Viszont a K10 topic már üzemel egy ideje. 
mod: Kell az új név, és nem is cseng ám rosszul. 
[Szerkesztve]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Jó lenne tudni valamit a K10 teljesítményéről.
Jah, és nekem hiányzik a K9 nevű lépcső. Vagy nem akarták a kutyákkal keverni a procikat? 
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!
K9 kuka lett.....
fél év csuszás volt FB-DIMM végett arra kezdtek el tervezni...K10-s totyikban leirva vagy anandra kukk ott leirva

whitehand
(senior tag)
sztem egyértelmü h a maga 45nm-jével a penry
Nem akarnak tul nagyot harapni a piacbol, kicsivel is megelegszenek. Kutyautoknek sem akartak magukat titulalni. Kulonben tenyleg a kutyak miatt nem K9.
R600 utan nem tudom, h bizzak-e K10-ben, vegulis ugyanaz a ceg, nem mintha elobbi rossz lenne, csak nem olyan jo mint ahogy arra egyesek szamitottak.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

SzlobiG
(PH! félisten)
Ha olyan lesz mint az R600 akkor nem szorongatja meg Intelt.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>
sokkal jobb lesz.Ez AMD termék amaz még nem az volt....ha igazak a pletykák akkor ![;]](/dl/s/v1.gif)
augusztusban tesztek jönnek mint server CPU elég sokminden kiderithető majd belőlle....

Zoli329
(PH! addikt)
Energiagazdálgodás része tetszik. Illetve hogy nem kell alaplapot cserélni. Nem lesz az olyan rossz. Talán a C2D és a Penryn közé beékelődik, ami bőven elég lehet.
Pecsét és aláírás nélkül is hiteles...
Igen, a jelenlegi NF570Ultra lapomba ezek szerint elvileg majd berakható a K10. Ennek én is örülnék annak idején, amikor aktuálissá válik.

SzlobiG
(PH! félisten)
Ezt most lehet úgy is mondani, hogy X1000-es széria még jó volt mostmár, hogy megvette az AMD ATI-t R600-at elbaszták.
Viccet félretéve addigra lehet, hogy a 45 nanós penry is kijön lesz aztán viaskodás.

Zoli329
(PH! addikt)
Nekem annyiból szerencsésebb helyzetem van, hogy a lapom HT-t úgy 1400ig bírja. Ami még nem 2000 de több, mint az 1000
Bár nemtudom, mi jelentősége lesz. Sztem 1-5% 
Mod: helyesírás 
[Szerkesztve]

Zoli329
(PH! addikt)
Annyira szerintem nem rossz. Inkább mindenki többet várt tőle.
Megint ugyanaz a szitu. Valahol a g80 valahol az r600 játékja válogatja. Az újakat meg még nem tudni.
K10nél bízom az új lebegőpontos számításokban.

SzlobiG
(PH! félisten)
Én se mondom, hogy rossz mert nem az, de ahogy mondtad többet várt mindenki.

Zoli329
(PH! addikt)
Én úgy gondoltam, hogy a 8800gts és gtx közé ékelődik be. Ez helyenként sikerült helyenként nem, játékja válogatja. Még elég új, sztem van még mit optimalizálni.
80 körüli áron reális lesz annyiért lehet kipróbálom majd.
[Szerkesztve]
Phentiom (X)4
LOL 
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
R600 utan nem tudom, h bizzak-e K10-ben, vegulis ugyanaz a ceg - Na jó...de mikor egyesültek? Szerintem akkor már mindkét termék eléggé előrehaladott állapotban lehetett.
Az lenne az igazán nagy szám ha tényleg sikerülne kiadni nekik olyan 65nm-es 4 magos procit ami 3 gigán üzemelne.
[Szerkesztve]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Az lenne nagy szám, ha az a proci 3 GHz-en 65 W-ot fogyasztana...
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
Szerintem aki megveszi nem azt fogja elsősorban nézni hogy mennyit fogyaszt.
Az lenne a nagy szám, ha nem csak bele a levegőbe beszélnénk a K10-et illetően, hanem Achilleus bácsi és Overlocker bácsi tesztjeit tudnánk olvasni...
Eligor Rendszerház Kft. - Rendszerben gondolkodunk - www.eligor.hu
Én már egy Csabai füstölt kolbász tesztre is szívesen csorgatnám a nyálamat. 

X@b3e
(PH! addikt)
Addig azért nem várok a dologgal, megelégszem mopndjuk Coolaler bácsi tesztjével, ő úgyis néhány hónappal előbb a kezében fogj tartani a cuccost

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
a kolbászra én is felfigyeltem egyből 
extra

CYBERIA
(senior tag)
De kár, hogy a négy magból 3 általában kihasználatlan 
De olyankor legalább nem fogyaszt sokat.
A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.
Uraim!
3000Ft/kg árban tudom hozni. Igen, drága. Én 2600-ért kapom kilóját, ha valakit ez érdekel.
Viszont meg kell kóstolni, mert megéri az árát!
Lehet venni, és tesztelni! Olyan kolbászok, amelyek feszemelés nélkül mennek 400MHz-en, CAS3-ban
Húzva hosszabb 1 centivel! 

Háhá. Pont most toltam be egy szálat, paradicsommal. 
Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.
Báze, te tényleg kolbászt árulsz? Láttam a topikodat, de nem kattintottam bele, mert csak. 

zsiga667
(PH! kedvence)
Biztos nagyon Phinom lehet... 
az energiagazdálkodásos része tényleg jó lesz
csak kérdés, mire fogjuk használni azt a 4 magot?
True Success is Blonde

Integra
(Jómunkásember)
szegény cikknek a mai r600 mellett még csak egy kék kiemelésre se futotta.
nagy bajban van az amd
r600 kinek a terméke? AMDnek? 
Live for Speed.... by Turbo Diesel :O

aeroxr
(fanatikus tag)
Azt lehet tudni h mikor lesz ebből valami kézzelfogható dolog? 
MacBook, Mac Pro, iPhone The truth is out there.

Docci
(senior tag)
A hírben le lett írva, hogy 2007 második felében jelennek meg ezek a cpuk (Phenom X2/4). Szerintem csak 2008 ban lesz kézzelfogható számunkra. (2008 Q1/2)
[Szerkesztve]
Erőt s erényt!
2008 második fele lehet akár szeptember is, de persze lehet december 31.-e is. Szerintem november környékén már széles körben elérhető lesz. 

Docci
(senior tag)
2008?
Itt egy link kérlek nézd meg:[link]
Erőt s erényt!
Ööööö...2007-re gondoltam természetesen.

mod: A link alapján pedig ugye Q3, azaz július-augusztus-szeptember lesz az X4.
[Szerkesztve]
Kíváncsi leszek, mit fog tudni 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

sz0k3e_
(fanatikus tag)
ha ennek [link] lehet hinni, akkor elég Phenomenális lesz 
"What next in the parade of constant obstacles?"
hirtelen megnőtt az igény a barna nadrágra

Ha ez igaz (azlegyen), veszek énis pár barna nadrágot 
Live for Speed.... by Turbo Diesel :O

klambi
(őstag)
csak 1-2 sötét folt volt nekem....
SSE4 utasításkészletet, a DDR2-1066 memóriasebességet, valamint a HyperTransport 3.0
és a 128-as lebegőpont ezek micsodák..?

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"
Az pontosan SSE4a lesz, és az Intel SSE4 utasításkészletének egy kissé megnyírbált verziója lesz:
''Az SSE4A jelű kiterjesztésből csupán az Intel speciális 64 bites funkciói fognak hiányozni, az ígéret szerint a grafikai, videofeldolgozási, 3D-s és multimédiás feladatokhoz használt rész teljes egészében kompatibilis lesz a vetélytárs chipjeivel.''
DDR2-400, DDR2-533, DDR2-667, DDR2-800, majd most jön a DDR2-1066. Ha jól tudom az AMD lobbizta ki a JEDEC-nél hogy szabványosítsák, mivel ők még nem akarnak olyan gyorsan átugrani a DDR3-ra.
HyperTransport 3.0: [link]
A 128-as lebegőpont pedig 128 lebegő pont. 
Hmm. először volt egy K7 -es procim. Ezt bő egy éve K8 -ra cseréltem... Ha minden jól megy, lesz majd K10 -em is... 
Én pl azt is fogom nézni
65w-nál többet evő procit be nem engedek a gépembe.
szerk: habár egy x4-nél már +gondolnám
[Szerkesztve]
New world...old thinking...IBM T60;)
Hát akkor neked nem lesz négy magod 65nm-en, vagy csak akkor ha kifogsz egy jobb példányt és lejjebb veszed a VCore-t. 
Természetesen Phenom X2-ből lesz jópár 65W-os modell. A legnagyobb 2.6GHz-n fog üzemelni.

sz0k3e_
(fanatikus tag)

enyém 89W alap, de 1,35@1,7V és 2,2@3GHz, így megeszik 120W körül is 
mindezt 1mag
1,7V? Milyen processzornak? Gondolom 3700-as Sandiego. Ha léggel hűtöd, akkor szóljál már lécci, mikor pukkan el a procid. Mondjuk sokat nem kell rá várni... 1,7V... közel 30%-os feszemelés...
Más téma: télleg kolbászt árulok, nem kamu és nem vicc
Ezt tojta a nyuszi 
[Szerkesztve]

sz0k3e_
(fanatikus tag)
jaja Sandiego 
csak 26% +fesz
és vízzel hűtöm
mindazonáltal 2hónapig 1,65V-tal ment gyári hűtővel 2915MHz-n, és nem volt baja a hőmérsékletekkel 
adtam már neki 1,8at is, de nem ment tovább, azért maradt az 1,7
(lapom amúgy 2,1Vig tud neki adni)
majd szólok hogy mikor pukkan, de sztem az nem most lesz 

na viszont hogy ne csak off legyek, ittvan egy kis cikk, táblázattal a procinevekel, magokkal, TDPkkel 
[link]
és azt még mindig nem vágom miért jo az, hogy magonként csak 512k L2 van 
lehetne több is 
Azért nem kell több L2 mert minimális sebesség gyarapodást eredményez, és még azt sem mindenhol. Viszont ha figyeltél akkor lesz L3 cache.