Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

ennek a CAS5-nek örülnünk kell?

amúgy a RAM bordák szépek, de ez nem érv a DDR2 mellett. a sebessége meg... 1GHz-en hozza azt, amit egy jobb DDR1 566 vagy 600MHz-en :O

[Szerkesztve]

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#2) janpotocki válasza anulu (#1) üzenetére

janpotocki
(VIP)

jó lenne méricskélni...

(#3) HERR Z

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

jelenleg a ddr2 semmivel se gyorsabb mint a ddr1 maxx kevesebbet fogyaszt....ezért nem fogok rohanni hogy ddr2-m legyen

(#4) janpotocki

janpotocki
(VIP)

átírtam a kingston árait az eu-s adatokra, érdemes a 2 gb-os kit árát megnézni (megerősített adat)

(#5) Esmein válasza janpotocki (#4) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

2 gigáért 300 euró ? Az nem is olyan sok.

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#6) Rover623 válasza Esmein (#5) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Odakint nem...
Viszont itthon 90+ÁFA fölött lesz...megerősített adat...;]

primus inter pares

(#7) L3zl13 válasza janpotocki (#4) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

2GB-s duál kit 300juróért... Szép. :C

Aki hülye, haljon meg!

(#8) Male válasza janpotocki (#4) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez komoly? Először azthittem, hogy elírás.18 euroval kerül többe a 2GB-os kit, mint az 1GB-os? Ki az aki, az 1GB-osat veszi ezesetben?

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#9) anulu válasza janpotocki (#2) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

e-mail-t vágj a fejemhez, hogy mit és mivel méricskéljek. állok elébe! ;]

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#10) Esmein válasza Male (#8) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szvsz ezzel akarnak minél több ddr2-est kinyomni, hátha akkor több ddr2 deszka fogyik.

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#11) Rover623 válasza Male (#8) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Aki tuningolni akar...a Gigás modulok rosszabbul tűrik...

primus inter pares

(#12) Esmein válasza Rover623 (#11) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

De még a félgigásak is.

(#13) csimmasz

csimmasz
(fanatikus tag)

Egy tesztet én is megnéznék mit hoz a ddr1-el szemben.
Valaki légyci adjon választ anulu -nak, bevállalt egy röptesztet!:C:)

[Szerkesztve]

http://www.plasticcard.it (Ha kártya kell) http://www.trustcardsystem.com (ha jó fej vagy)

(#14) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

kétcsatornás üzemre összeválogatott kitek nettó ára 184 (512 MB), 291 (1 GB) és 309 euró (2 GB).

Szvsz itt egy kis elírás van, vagy télleg 18 euró különbség van 1 giga között:F

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#15) anulu válasza csimmasz (#13) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

részemről jöhet :)

(#16) Male válasza Winner_hun (#14) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezen hüledeztem én is, de olvass egy kicsit vissza a topicban, tényleg ennyi.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#17) _Volkovy_ válasza Rover623 (#11) üzenetére

_Volkovy_
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Rover,ebben az esetben(+1gb ram vs +50-max 100mhz) szerintem a kétszer akkora ram behozza az órajelbeli hátrányát,pusztán a mérete folytán is.

Szerinted ez hogy alakul?

(mondjuk egy mai átlagot vegyünk alapul,ne egy 3dmark2001-et,aminek 256mb ram is elég)

(#18) janpotocki válasza anulu (#9) üzenetére

janpotocki
(VIP)

nem úgy értettem, hogy ''méricskélj csak majd, meglátod'', hanem hogy kellene már ide egy nagy ddr2-sokszáz shootout, hogy lássuk pl., mit is jelentenek ezek a nagy időzítések

(#19) Rover623 válasza _Volkovy_ (#17) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Alkalmazások szintjén valóban jól jöhet ki a dologból a 2GB...benchmarkok szintjén viszont nem...
De az is igaz, hogy ritka még az olyan applikáció aminek nem elég a 2GB RAM, képfeldolgozó progik, CAD, stb...
Mivel nem használok ilyet, elég az 1GB...
Azért lesz csak 675-ös csomag, mert a 750-eseket nem tudja szállítani jelenleg a Kingston...:(
Az online rendszerekben van ahol 99 hónapra igazolja vissza a kérelmet...:DDD

primus inter pares

(#20) anulu válasza janpotocki (#18) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

egyetértek. de a miheztartás végett kéne bele vmi jófajta ''sima'' DDR600-as RAM is. kicsit túl sok a kérdőjel a DDR2 teljesítményével kapcsolatban, jó lenne rendet rakni a fejekben.

(#21) arty

arty
(senior tag)

tessékmondani, lesz DDR2-1000mhz is, mondjuk cl8-on ? szánalom a köbön.

(#22) TeeJay válasza arty (#21) üzenetére

TeeJay
(PH! kedvence)

majd lesz ddr3:DD

1200MHz meg ilyenek meg a csillagos ég

DDR 17is lesz egyszer:)

Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

(#23) Rover623 válasza arty (#21) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

''tessékmondani'', te minek vettél DDR-t SDRAM helyett...:F
Minek vettél új procit...? Új VGA-t...? A jó kis CRT-d helyett szar, kontraszttalan, utánhúzásos TFT-t...:F
Szánalom a köbön...

primus inter pares

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.