Már komolyan kezdek aggódni, hogy eccer vmelyik borda ki fogja szakítani a procifoglalatot...
Most komolyan, mennyire terhelhető meg egy lap, nem fektetett házban?
Egyébként jól néznek ke:)
Üdv.: steveetm
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Útvonal
Fórumok » Hűtés, házak, tápok, modding » [Re:] Öveket becsatolni - Cooler Master JET 7 és JET 4 (téma lezárva)Hozzászólások

steveetm
(PH! addikt)

engusz
(PH! nagyúr)
A CoolerMaster-nek egyre jobb cuccai vannak. Az Aerogat II-vel együtt jöhet ez is! Először elég, ha tesztelitek! ;] Aztán rohanok, veszek belőlük egyet-egyet.

Zoller34
(senior tag)
kinézetre elég brutális hűtő , azért elfogadnék egy ilyet

artesz
(tag)
elolvadok a gyönyörtől, ez annyira szép....:C
Kérlek privit írj, e-mailt ritkán nézem....

Csigapa
(tag)
Egy jól megtervezett dual procis gép már biztos hogy tudna repülni ilyenekkel.
(persze tengerentúli járatokhoz legalább 4 procis szerver dukál) :))
Ne egyél mosatlan rajzszöget!!!
- Privát
- 2003-09-23 18:15:41

TheVeryGuest
(senior tag)
Höhö, mi lesz a következő, szívótorok a házon? ;]
“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry

mzperx
(fanatikus tag)
én a beépítést már egy fekvő alaplapon is kétségek között végezném....
lehet, hogy ahogy felemelnéd azonnyomban szakadna át....
Én csak az ajtót mutatom meg, belépni Neked kell rajta...

Mosqu!to
(őstag)
hát igen elég erős repülőgép hajtómű beütése van... de mindenesetre szép. de a kék led megvilágítást nem láttul :\
Computer games don't affect kids; I mean if PacMan affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music
(#10) LordX válasza TheVeryGuest (#6) üzenetére
- Privát
- 2003-09-23 20:13:38
A BTX szabványt láttad? Része :)
Az enyém pl. nehezebb, de nincs vele ilyetén gond.
Ki az a Fed, aki írta a hírt? Netán ő az új hírszerkesztő? Hogyhogy csak nekem tűnt fel?
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
Az AMD-s sokkal brutálabban néz ki :)

_George
(senior tag)
MENNYIRE DURVA.... ááááááááá
mint egy levegő szivo torok a Mustangon... :)
vajon a hangja mekkora lehet?
Az alkohol nem válasz, de legalább elfelejted a kérdést...
Ilyen nekem kell!!!:)
Melyik az AMD-es?A felső?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
[IMG]http://www.noticias3d.com/articulos/200309/jet7/imagenes/ledblanc_p.jpg[IMG]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Jónapot kívánok hölgyeim, és uraim!
Itt a kapitány beszél.
A Cooler Master 303-as gépe hamarosan megkezdi a felszállást. Kérjük, hogy csatolják be alaplapi (ká)beleiket, a csavarokat jó erősen húzzák meg.
A hőmérsékletet 23 fok, de ez hamarosan 40 fokra is felkúszhat. Viszonteladóink a start után hamarosan alacsonyabb árakkal várják önöket, addig kérjük önöket, hogy lélegzetvisszafojtva hallgasság hajtőmřveinket: amennyiben zajt nem hallanak, tessék a gép oldalába erősen kapaszkodni, mert nem mřködik.
Az utazás előrelátható időtartama 50000 óra, bár az előrejelzések új foglalatokat jeleznek, de azért egy másik socketpályán még leszállhatunk.
Markolják meg méregdrága jegyeiket, érezzék jól magukat. Kellemes lehřlést!
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

Mosqu!to
(őstag)
köszi.:)
bár ez a kép nem olyan meggyőző... jobban teccene ha belül lenne és lehetne látni a hajtómű belsejét : persze 1 szóval sem mondtam hogy csúnya ;)
Computer games don't affect kids; I mean if PacMan affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music
Szerintem szép:)És ha még jól is hűt.

Mosqu!to
(őstag)
Kalandor szállj már le közénk :D
Lehet kapni szobalegkondikat nem kene ezekbe beepiteni egy pct? Akkor lenne am hutes.
http://www.facebook.com/princzautok

Mosqu!to
(őstag)
de ha megfigyeled, az nem csak úgy van, hanem jár mellé egy 1m*50cm*20cm -s láda, ami szolgáltatja a hideget :D
- Privát
- 2003-09-24 06:51:32

Krisz@1975
(kvázi-tag)
29-43dB-nél nem beszélnék halk hűtőről!
Nem ide tartozik de azért elmondom.Coolermaster hűtőt használtam a P4-emhez
kb:4000 Ft-os áron, úgy gondoltam nem elég jól hűt, ezért lecseréltem Zalman
7000Cu-ra.De mostanra rájöttem hogy a plussz 8000Ft nem érte meg azt a + 1/2
kilót.Se nem halkabb se nem hűt jobban a Zalman mint a sima alu Cooler:F
INTEL-ASUS-DÉMÁSZ
(#25) Yutani válasza Krisz@1975 (#24) üzenetére
- Privát
- 2003-09-24 08:54:43
Nocsak, parasztvakítás lenne?
Én nem cserélem le a Spire Whisperrock borda+ Coolink hőérzékelős 8cm venti kombómat, mert nagyon csendes és a 2000+ TBredB XP-met 48 fok körül tartja. Főleg nem egy ilyen süvöltő turbinára, mint ez az új CM csodahűtő...
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

_George
(senior tag)
:)

_George
(senior tag)
:)

F7
(tag)
Sztem iszonyatosan randa :)
30dBA a minimum zaj...végülis passzol a hajtómű design-hoz :)
Olvastam egy két tesztet külföldiül és ott egyértelműen az volt, hogy jó-jó, de inkább design, mint power. Tehát ha normál ventivel lenne ennyire hangos és így hűtene, ahogy hűt, senkinek nem kéne.
Fickó! Fekszessz!

Borosz
(őstag)
Remélem azért a dizsájn nem megy a hűtőteljesítmény rovására!
A 30dB-t hogy mérték vajon...?
Paticard-www.paticard.hu; AquaSoft-www.aquasoft.hu; Mpark-www.mpark.hu
Csak azt nem értem miért nagy hír ez, mivel már írtam rólla régebben is??
Mindenki, aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem! .: No Comment Grp:.

zsoltee10
(VIP)
Iszonyat jól néz, ki csak kár, hogy 30dB-ről indul. :)
The Power of dreams - Honda Varadero ABS Tour
Csak azt várom hogy mikor kell légelvezetőket alkalmazni othoni gépeinkbe, mint a szerverekbe??Lassan beérik a dolog.
Addig a turbina.:C:C
Mindenki, aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem! .: No Comment Grp:.

vzzoli
(tag)
A Zalmann weboldalán (amit most nem találok) olvastam, hogy a maximális súlya a hűtőnek 480g körül lehet. Pontosan nem emlékszem. A 30 dB szerintem annyira nem hangos, bár ez relatív.
If you one door how a mace?
Jahm, egy spire falconrock II is 26 Decibeles/2700 rpm-nél.
Ez hány fordulat 30decibelnél?
Application for AMD XP 3200+ and higher
Dimensions (H/S): 74x60x40 mm
Fan Dimension: Blower 80x80x80 mm
Fan Speed: 1900~3500 rpm
Fan Airflow: 12.0~22.1 CFM
Fan Life Expectance: 50,000 hrs
Bearing Type: Dual Ball Bearing
Voltage Rating: 5.0~13.8V
Heat Sink Material: Copper base with Aluminum stacked fin
Socket Type: Socket A, 370, 462
Noise Level: 29.3~42.6 dBA
Connector: 4 Pin (Power Input), 3 Pin (Speed Detection)
Weight: 490g
* Air Pressure: 3.15 ~ 10.70 mm H2O
Hm, inkább hangos, mit hogy jól hűt. ....
Kár érte...

pilóta
(PH! kedvence)
Ez annyira rossz, hogy már jó :DD :DD :D
Aki él és nem boldog, az téved!

zsoltee10
(VIP)
1900-on 30dB?? Az nagyon sok. Fanatikus moddereknek lesz csak jó. :(
Hát jah...
Én viszont nagyon kacsingatok az új swieftech hűtővel...Kár hogy még kevés az infó róla.Nameg olyan nehéz, hogy .....

zsoltee10
(VIP)
Na, meg nem olyan egyszerű beszerezni, pedig nekem is bejön. :P

ZCoyote
(őstag)
fél kilós, min 30db-s beömlőnyílás formájú rettenet. Ez jó????
Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

Hatamoto
(tag)
Nna, ha mindenki dícséri, akkor legyen egy szkeptikus vélemény is.
Turbo blower? Nagy cucc, a specifikáció szerint alig fúj többet egy kehes légynél [L]http://www.coolermaster.nl/acb-v83.htm[/L] és ehhez borzasztó hangerőt produkál. Sajna már nem tudom a linkjét annak a tesztnek, ami a jet7-ről íródott, de az ott mért szobahő + 25 fok 42 db mellett nem valami nagy szám... Úgy látom mindenkit elvakított ez a kinézet, pedig a pici kis venti szvsz csak hátrány, mert ugyanazt a teljesítményt nagyobb hangerővel produkálja. Szvsz ez a hűtő parasztvakítás és specifikációja a híg fekália hárombetűs szinonímáját juttatja eszembe :))
Uff, beszéltem, most üssetek! :U
Non nobis Domine, non nobis, sed Nomini Tuo da gloriam

ZCoyote
(őstag)
Én nem dícsérem. És UFF én is
Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

Amigo78
(senior tag)
Ember kit érdekel hogy szép? Azt nézitek egész állo nap? A venti zajszintje, légszállitása stb sztem millioszor fontosabb mint a dizájn

ZCoyote
(őstag)
Elolvastad amit írtam? Nem volt hosszú.

Tiggr
(tag)
Az alsó az AMD-s változat.
Milyen procid van? Ha 2600+ alatti, akkor javaslom a SilentBreeze-t. 19 dB, a 2400+-om teljes terhelésnél 50 fokos, rosszul szellőző házban.

PodMAN
(tag)
Sziasztok,
A Coolermaster hűtőkről mindezek ellenére nem mondhatok rosszat, mert pl apám Fujitsu-Siemens gépében egy 1,7es P4-Cele procin egy olyan coolermaster hűtő van, aminek a hangját még 20cm-ről sem hallani. Egyszerüen nem hittem a fülemnek. Persze lehet mondani, hogy ez csak egy hulladék kis Celeron, de a cooler így is teljesen hideg. Szerintem egy tuningmentes AthlonXP 2000+-t is simán kiszolgálna. Szóval itt a Jet szériánál inkább a desigra figyeltek, és nem arra hogy valami jót is csináljanak

andorpapa
(őstag)
Skica: azért, mert te már találkoztál vele, nem árt, ha mások is hallanak róla. Láthatod, így emberek tucatjai kerültek közelebbi ismerettségbe a Jet szériával.
F7: bizony a külföldi tesztek eléggé legörbítik a userek száját. Ez az egész az X-Dream után kezdődött. Ugye nyomták a dizájnt, mint az állat, de az X-Dream SE, az Aero 7 és a Jet sem egy nagy királyság, annak ellenére, hogy itt bizony generációváltásról kell beszélnünk, a hűtőteljesítmény nem ugrott meg jelentősen, ha túlozni szeretnék, akkor azt mondanám, hogy stagnál. Eleve a mókuskerék venti is inkább ''vedd meg!'', mint ''ez tényleg jó!'', a Jet meg még rápakolt egy lapáttal, de botrányos a légszállítási rátája, a zajszintről nem is beszélve, a bordakialakítás pedig már egy ideje nem fejlődik CM-éknél.
Tildy: a súly miatt nem kell aggódnod, az MCX462-V esetében sem. Hidd el, az AMD csak azért javasol 300 gramm körüli coolereket, mert azok minden esetben a helyükön maradnak, hiába rázod, ütöd, préseled a géped. Fél kilót simán elbír a Socket A, még többet is. Szerintem a letört socketpöckök nem a coolerek miatt szabadultak el, hanem a helytelen felszerelés következtében. És azt is elmondhatjuk, hogy viszonylag ritkán lehet törött pöckökkel találkozni. Tehát nem kell aggódni, a cooler átlagos körülmények között nem pusztít. De ha mégis parázol, akkor vegyél Thermalright SLK900-at, az a 4 lyukba kapaszkodik, 60 Euró Osztrákiában. :)
COOLNESS! - somebody ssssstop me!
2000+om van és spire falconrock 2esem.
Hát a 30dBA az tuti hogy hangos... ennyit erről. Már a 25dBA is idegesítő... Amúgy meg azt hiszem vhogy így van: minden +10dB-t kétszer hangosabbnak hall az ember... :(
~ Arcana ~