Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Akkor mégse High-End VGA lesz...
Sok szarkavaró pletykalap... (fudzilla) :W

(#2) Petya88

Petya88
(lelkes újonc)

Majd meglátjuk...

(#3) Drizzt válasza Keldor papa (#1) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem lesz az is. Kellene lennie.

(#4) Speed(R) válasza Keldor papa (#1) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezt már elég rég óta sejtjük ;)
(vicces, hogy amiről a fórumon hónapok óta megy a téma, az feltűnik hírként is :D )

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#5) Alvin_ti4200

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

G92: nov.12.
Crysis: nov.16.

micsoda véletlen egybeesés;]:D

Ha jól látom a 8800GTX lassan kihúzza a másfél évet a csúcson, régóta nem volt erre példa.

(#6) Keldor papa válasza Alvin_ti4200 (#5) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Másfél év azért még messze van.:) Még az egyet sem értük el, de igazad van, rég volt erre példa! :R

#3: Kellene, de szerintem nem lesz. Talán majd az R700 elött...

(#7) Kareszovics

Kareszovics
(őstag)
LOGOUT blog

Na akkor a sok hülyegyerek ismét nagybevásárlást fog tartani apucival ;]

(#8) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Csak legyen jo kozepkategorias kari, bar asszem szamomra mar mind1, 7950GT-t se hasznalom ki jo jatekok hijan...

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#9) slayer006

slayer006
(PH! addikt)

DirectX 10.1 :F

Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

(#10) HERR Z

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

HD 2900PRO/GT megemlítése minek?

(#11) janpotocki válasza Speed(R) (#4) üzenetére

janpotocki
(VIP)

igen, mert utálok pletykákból hírt csinálni, de előbb-utóbb a különböző forrásokból szivárgó (fél)infók elérnek egy kritikus tömeget, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni - és ami alapján a bizonytalan vagy ellentmondásos vagy nyilvánvalóan hamis információk kiszűrhetőek. ebből a szempontból sokkal jobb egy fórum, mert ott az ember nem tartozik különösebb felelősséggel, hogy amit ír, később tényleg - legalább nagyjából - megállja a helyét :)

(#12) rocket válasza Alvin_ti4200 (#5) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Valamit kihagytal ;)

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#13) Kriza

Kriza
(őstag)

256bites a memóriavezérlő? Ez visszalépés a 320-hoz képest. :F

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#14) Abu85

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Engedtessék meg egy pár gondolat. Pár emberke a HKEPC-nél tudni véli, hogy a Texel Fill-Rate 5GTexels/sec lesz. Ez kb. fele a 8800GTS-nek. Ha ez így van akkor ez kompenzálható az előzetesben pletyizet 1TFLOPS-os számítási teljesítménnyel. Ha a felépítés erősen a Shader teljesítmény felé menne el, akkor az a nem várt dolog következne be, hogy nagyon magas lesz a kari ALU:Tex aránya, még a HD2900XT-énél is magasabb. Ez előre vetíti sejtésem, hogy egy drisztikus ALU:Tex arány növekedés előtt állunk. Ha minden a fent vázolt módon történik akkor az nV tulajdonképpen visszaminősítette a GF8800-at papírnehezékké. :U

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#15) Alvin_ti4200 válasza rocket (#12) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Gears Of War? UT3?:D Melyiket?:D

(#16) munky

munky
(őstag)

AMD szokás szerint késik :(((

hát már jó lenne ha jönnének új VGA-k.

AMD-nél nagyon durva, hogy van nekik 1X egy HD2600 XT 26-30K körül és utána egy nagy ugrás és HD2900 XT 90K körül.

Nvidiánál kicsit más helyzet de ott is csak azért mert a 8600 GTS-t nevetségesen magas áron adják.. Bár azért ott is nagy a telejesítménybeli szakadék a 8600 GTS és a 8800 GTS 320mb között...

természetesen most csak a DX10-es kártyákról beszéltem.

[Szerkesztve]

Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress

(#17) rocket válasza Alvin_ti4200 (#15) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Nem jatekra gondoltam :)

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#18) arpi6k válasza Abu85 (#14) üzenetére

arpi6k
(PH! addikt)

''Ha minden a fent vázolt módon történik akkor az nV tulajdonképpen visszaminősítette a GF8800-at papírnehezékké.''
:DDD

Intel & ATI

(#19) FÖNÖK

FÖNÖK
(tag)

Azért lenni itt egy probléma: NINCS JÁTÉK!!!

''fekvenyomásnál a helytelenül megválasztott súly az este könnyen diszkóbalesethez vezethet''

(#20) Abu85 válasza arpi6k (#18) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem nevetnél rajta, ha száz rongyod benne lenne egy GF8800-ba. :))

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#21) HERR Z válasza FÖNÖK (#19) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

crysis/biosoch/ut3/mohaa meg még vagy 5-10 faxa game
?

[Szerkesztve]

(#22) Johnny Cage

Johnny Cage
(PH! addikt)

Minek ez a rohanás... visszasírom az S3 vagy a Voodoo kártyák korszakát.

(#23) arpi6k válasza HERR Z (#21) üzenetére

arpi6k
(PH! addikt)

+NFS: Prostreet +COD4 +Clive Barker's Jericho

Intel & ATI

(#24) Keldor papa válasza HERR Z (#21) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

+még vagy 10 nagy cím, ami idén jön.

#22: Megértelek.

[Szerkesztve]

(#25) arpi6k válasza Johnny Cage (#22) üzenetére

arpi6k
(PH! addikt)

Sírjad csak, mi addig jót játszunk! :U

Intel & ATI

(#26) Johnny Cage válasza HERR Z (#21) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)

Ezek közül a Crysis lesz talán az, ami tényleg elkezdi látványosan használni a DX10-et, bár nem vagyok benne biztos, hogy DX9-ből közel ugyanazt ne lehetne kihozni (a napokban éppen erről nyilatkozott Gabe Newell). A Bioshock meg pont ugyanúgy néz ki DX10-en, mint DX9-en. (Szabad szemmel alig látható a különbség.)

(#27) m4rc!

m4rc!
(őstag)

Ez az állandó várakozás..jó lenne, ha már végre picit stabilizálódana a helyzet.. AMD sajnos megint késlekedik, mint mindennel.
Na mind1 azért mostmár kihúzom egy 2600pro-val a 2900pro-ig, remélem majd vmi elérhetó áron fogják kínálni és nem olyan soká

"We are analog players in a digital wold"

(#28) Nimrod

Nimrod
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valahogy nem érzem úgy, hogy le kéne cserélnem az X1300-at. Majd talán egy év múlva. :)

Az internet hülyévé tesz.

(#29) Cloud_s válasza FÖNÖK (#19) üzenetére

Cloud_s
(fanatikus tag)

World of Warcraft ;) (vagy :( ?)

[Szerkesztve]

(#30) Johnny Cage válasza arpi6k (#25) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)

Ne aggódj, én akkoriban jobbakat játszottam. Most meg futhatsz 3 hetente a boltokba, ha futtatni akarod a játékaidat. (Nem véletlen, hogy a konzolokat manapság a legtöbb játékfejlesztő egyértelmű előnyben részesíti. Jó példa erre a Bioshock, ami több éves fejlesztés után is televan technikai bugokkal - a kifejezetten hozzá legyártott driver ellenére.)

[Szerkesztve]

(#31) Drizzt válasza janpotocki (#11) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez a hkepc meg valami megbízható dolog lenne, vagy micsoda? Milyen nyelven van? Nekem csak krikszkrakszok jönnek be az oldalukon.

(#32) Drizzt válasza Johnny Cage (#26) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azért a soft particles szerintem igencsak szembevágó, bár még csak videón láttam a dx9, dx10-es összehasonlításokat mindenről, de a füstök minősége jelentősen különbözi, Bioshockban meg még az árnyékok.

(#33) Hebry

Hebry
(senior tag)

Ha kijönnek...
Amúgy középkategóriának ott vannak az előző generációs csúcskártyák, amik még nem tudják a DX10-et, de nincs is DX10-es játék jelen pillanatban. vagy csak elhanyagolható mennyiségben...
Videókat látunk, de élőben még nem sokan...
És ha a hardvered tudja is a DX10-et. Ott van még a Vista... :DDD

[Szerkesztve]

(#34) rocket válasza Abu85 (#14) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Hol olvastad az az 5-ot? mert vrzone 50-rol ir :)

(#35) Kriza válasza Johnny Cage (#22) üzenetére

Kriza
(őstag)

Ja-ja, aztán sírnak, hogy kevés a nyereség meg nagy a fejlesztési költség.

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#36) Keldor papa válasza Cloud_s (#29) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ahoz nem kell erő... egy 6600GT-n is elfut maxon...

(#37) Yutani válasza Drizzt (#31) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valami távolkeleti, talán koreai, persze annak is a déli fele... :DDD

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#38) a_n_d_r_e_w válasza Johnny Cage (#22) üzenetére

a_n_d_r_e_w
(senior tag)

Hehe, parancsolj:
[link]
[link]

Hamár a cím úgyis ''Ősztől ismét átrendeződik a VGA-paletta'' :D
bár sokat át nem fog rendezni, de jó látni, hogy még próbálkoznak :)

Sight. Sound. Speed.

(#39) Cloud_s válasza Keldor papa (#36) üzenetére

Cloud_s
(fanatikus tag)

Pont ezt akartam én is érzékeltetni, hogy a Pc-s játékpiac húzónevéhez nem kell különösebb ''póver''. Aki csúcsvga-t vesz sosem játszani veszi, hanem mert tech-geek (ami nem baj egyébként).

[Szerkesztve]

(#40) Keldor papa válasza Cloud_s (#39) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem csak az a húzóneve...:) Sokan nem WoW-oznak, én sem pl. és nem is fogok... :))

(#41) Nimrod válasza Keldor papa (#36) üzenetére

Nimrod
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És utána megy a csodálkozás, hogy miért lagos a játék. :U

Az internet hülyévé tesz.

(#42) Tuco Ramirez válasza Abu85 (#14) üzenetére

Tuco Ramirez
(őstag)

Azért ez a GF8800 mint papírnehezék, elég súlyos kijelentés volt... Tényleg ilyen drámai változás előtt áll a PC-s játékipar? Számomra laikusként elég hihetetlennek tűnik, hiszen jelenleg még nagyon is jól muzsikálnak ezek a karik (még a legújabb DX10 demókkal is, ld. Bioshock, WiC, MoHA). Pontosan mit jelent ez, azt hogy az a magas ALU:Tex aránynál jóval lassabban futnak majd a progik GF8800-al? Szerinted mikorra várható, hogy megjelennek új játékok, amelyek ilyen magas ALU:Tex aránnyal rendelkeznek? Azaz mikortól lesz érdemes elgondolkodni a GF8800-asok cseréjén?

SC2 ID: Peter 1714

(#43) Cloud_s válasza Keldor papa (#40) üzenetére

Cloud_s
(fanatikus tag)

Én se, de attól még durván húzónév. Sőt, a másik húzónévhez (Sims) sem kell nagy vas.

(#44) janpotocki válasza Drizzt (#31) üzenetére

janpotocki
(VIP)

csak kiindulópont volt, hozzá még vagy 20 hírt olvastam el, hogy szemezgessek az adatokból. amúgy nem krikszkraksz, hagyományos kínai írás, ha tudod, mit keresel benne, egy fordítóprogrammal egész jól lehet boldogulni :)

(#45) Abu85 válasza rocket (#34) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Elírták 50 az képtelenség a mai technikával. Ha tényleg 50 lenne akkor nem lenne hely másnak. :)

(#46) Loha válasza Johnny Cage (#30) üzenetére

Loha
(PH! kedvence)

Aki lassan másfél éve vett egy 7900-ast, az azóta is vígan elvan vele, de a 2 éve vásárolt 7800GTX is mindenre elég ha vki nem maximalista. Bioshock demóban nem vettem észre semmilyen bugot.

(#47) fLeSs válasza Tuco Ramirez (#42) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Csak szeret spekulálni, és a G80 nem éppen a kedvence. :D

(#48) Abu85 válasza Tuco Ramirez (#42) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nyugi még mindig csak pletykák vannak. Meg kell várni a végleges megjelenést, de ha igaz, hogy 1TFLOPS-os és 5GTexels/sec-es chipről van szó akkor totálisan más elveket követ, mint a G80. Nagyon nagy valószínűséggel az új elvek felé halad majd a fejlesztés. Szvsz visszatérünk a kérdésre ha lesz hivatalos paraméter a kariról. :R

(#49) Tuco Ramirez válasza Cloud_s (#39) üzenetére

Tuco Ramirez
(őstag)

''Aki csúcsvga-t vesz sosem játszani veszi''

Igazad van, én sem játszok a 8800GTX-el, még valami baja esne közben! Viszont minden nap kiveszem a gépből, megforgatom, legeltetem rajta a szemem, letörölgetem, megsimogatom és persze rányomok egy jó éjt puszit... :R

SC2 ID: Peter 1714

(#50) rocket válasza Abu85 (#45) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Ha igazak a pletykak lesz majd 2xG92 GPU-val kartyaja az NV-nek, 8800gts-nek 24GTexel/s a fillrate teljesitmenye, 2x25GTexel/s= 50GTexel/s :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.