Gyorsabban, olcsóbban, jobbat, szebbet. Ha meg valami befuccsol(na), akkor több helyre lehet mutogatni.
Soirée...

Gyorsabban, olcsóbban, jobbat, szebbet. Ha meg valami befuccsol(na), akkor több helyre lehet mutogatni.
Soirée...
(#2) Renegade88

Miért hajtanak ilyen vadul? Az átlagember meg alig tudja követni... Inkább foglalkoznának a vinyók gyorsításával.
A végén olyan pici lesz a proci
, h nagyítóval kell majd berakni ![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
"Egyensúly kell amíg állsz"
''A 2010-ig futó projektben számos alkalmazási területen használható lapkák előállításához megteremtik a feltételeket''
Az még 3 év, és ez még csak a feltételek... én nem látom ezt olyan húdenagy rohanásnak.
Szerk:
poci76: Ott az IBM... az AMD nagy valószínűséggel hozzá fog jutni a fejlesztések eredményeihez.
[Szerkesztve]
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Hiába, jön a 128 mag, kicsinyíteni kell 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

Csak kinek fog annyi mag kelleni ? mert én még egyel is beérem 
Az AMD az IBM partnere, nem fog kimaradni a tej lefölözéséből
Az intel meg egyedül is van olyan erős, h megcsinálja a saját 32nm-erét. Talán ez az összefogás majd megint egyensúlyba billenti az intel-AMD párharcot (b lehet, h szerverfronton meg az IBM lesöpri az intelt teljesen - azt sem kéne)
#2: sajna muszáj, a 128 mag nem is annyira irreális, 80 magos procija már van az intelnek, 320stream-procis GPU-ja az AMD-nek. Ahhoz, h ezek a rendszerek kevés energiafelhasználással+igazán gyorsan fussanak, kicsinyíteni kell.
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

nekem már most is több millió van 
A vér nem válik VAZZE!™

Az IBM nem hiszem rossz úton jár...Power6 rulla ...
AMD Phenom II X2 560, 940 egy darabig ...
LOL, de nem hiszem, h örülnél egy csíkszélesség-csökkentésnek
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html
Hajrá!
Ilyen irányban is fejlődni kell, mert mostanában egyre melegebbek és egyre többet fogyasztanak a hardverek!
a beágyazott DRAM-ot
lassan tényleg eljön az igazi SoC, ha a ram is a proccba lesz integrálva
egy chip, rajta pár csatlakozó (monnyuk 4 usb, 2 sata, meg egy antennacsatlakozó a wlannak
)
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

de ugye nem vagy földönkívüli ? ![;]](/dl/s/v1.gif)

Az tényleg hatalmas előrelépés lenne! Kiváncsi lennék hány mérnökóra lehet egy ilyen fejlesztés...
Gyűlölöm a HDD-ket
Nekem 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
Én örülök annak, hogy gyorsan fejlődik a gyártásrechnológia, egyre olcsóbb lesz a gyártási költség, kevesebbet fogyasztanak, kisebbek lesznek 
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.