Ez most többet tud, mint a 9800 Prom?
Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin
(#1) Translator

Ez most többet tud, mint a 9800 Prom?
Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin
nem sokkal a pci-e csatolófelületen kívül
80dollár nem sok egy picit érte?
True Success is Blonde
hááát nem tom 80 dolcsiért egy kicsit sok...a nagytesója volt pariban a 6600-al néha...
ideje lenne egy új architektórát kidobni nem butitani egy foltozott architektórát..

Hoppá-hoppá, 128 bit-es low profile kártya? Eddig minden korábbi LP kártya 64bit-es rettenet volt nem?
Vortex World Domination

h.264-et nem gyorsít? 
Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!
Igen, ez nekem is feltűnt. Ha így van, akkor RESPECT S3! 
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

A VIA most sem próbál nyíltan szembeszállni a ''nagyokkal'', keres magának saját piacot.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Ez számomra is (pozitív) meglepetés volt. Ne erőltessék már a 64 bitet...
Mod.: Ez az S3, az az S3? Mármint aki anno pl. a Virge-t is gyártotta? 
[Szerkesztve]
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>
Mi más lenne?
De inkább a Savage sorozatot említsük... 
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

Jóvanna, nekem csak 4 megás Virge-re tellett anno 
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>
A Savage szvsz már a leszálló ág volt. S3 nem dobott nagyot mióta a 3D a rulez. Bezzeg amikor még egy Diamond Stealth volt a vágyak netovábbja...
Retekegér: jó öreg Virgács, kíváncsi volnék hány öreg masinában szolgálnak mind a mai napig.
[Szerkesztve]

''Eddig minden korábbi LP kártya 64bit-es rettenet volt nem?''
Elvileg van LP-s GF7300GT és 7600GT is, azok 128 bitesek, a Sapphire X1600-os HDMI cucca az bezzeg 64 bites, csak elfelejtik reklámozni.
Close the World ..... Open the Next!

De jó lenne ha az S3 is bejönne 3. konkurenciának. Lenne adok kapok ... 
GeForce GTX 295 - The most powerful dual chip graphics card on the planet(!) for gaming and beyond.
Anyukám régi gépében még heti rendszerességgel használtban van egy virge 
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

Pedig kishíjján Savage 2000-et vettem anno, azért nem volt az rossz. 
S3 Trio volt anno a fény a szememben 

Minek erre a VGAra aktiv hutes?
Szerintem csak pazarlas.

Nekem pedig az asztalomon pihen, bevetésre (életmentésre) készen. Kíváncsi vagyok, a mai VGA-k hol lesznek és milyen állapotban 10 év múlva.
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

650 MHz-en megy a mag, szerintem azért az termel némi hőt. Bár egy nagyobb borda tényleg jobb lett volna rá.
A 64 bitet manapság már tényleg elfelejthetnék, még a belépőszintű kártyákon is.
Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

Amúgy érdekes a cím: Olcsóbb változatban is kapható a ChromeS27
Hol??? 
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
Ott van a cikkben. A Gstore webáruházban, még linkelik is.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
Hello
Hát ez elég drága...
"Csak úgy mondom"
''A kártya komponens kimeneten a vezérlő maximum 1080p HDTV-felbontást biztosít, emellett NTSC és PAL szabványok szerinti kompozit és S-Video kimenő jellel is szolgál.''
Egyetlen csatlakozón? Hát mégse három kell hozzá? 
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
Nem rossz, de az árához képest kicsit keveset tud. Azért valami nagyobb szegmensbe is csinálhatnának egy kártyát, mert egy irodai gépbe drága, egy otthoni gépbe kicsit kevés.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.

Állítólag 2D-ben nagyon de nagyon jó a képe. Erről annakidején a DeltaCrome cikkben is szó volt.
GeForce GTX 295 - The most powerful dual chip graphics card on the planet(!) for gaming and beyond.
''Egyetlen csatlakozón? Hát mégse három kell hozzá?''
Nem. Negy kell hozza - 3x Component es 1x Composit/SVideo 
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Hogy ne csak OFF legyen... VS/PS terén hogy áll ez a kártya?
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
PS2.0-t egész jól nyomja... 4 éves architektúrához képest
Vertex terén se áll rosszul...
S3 Chrome S27
[link]
Tényleg egész jól megy.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Én csak két csatlakozót látok a kártya seggén, egy DVI-t és egy másikat. 
Anno az ATI-s játékban volt ilyen komponens kimenetes kérdés, és csak a 3 csatlakozó volt jó válasz. 
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

ennyi pénzért ennyi jár, sokás mondani
egész jol állja a sarat, azt hittem gyengébb lesz 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
Kifér az az Svideo-n, alapból 4 eres a kábel, de a notimon pl. 7 lyuksi van. Ott ki lehet vinni átalakítóval a HD-t. Nekem itt inkább a HDMI hiányzik.
gyúrunk vazze

Vérbeli irodai gépben alaplapra integrált vga van, lehetőleg harmatgyenge, nehogy véletlenül office-on, netezésen, passziánszon kívűl használható legyen valami egyéb tevékenységre. A cég nagy eséllyel elég szűkmarkú lesz ahhoz, hogy ne kényeztesse el a dolgozót többel/jobbal.

''Elvileg van LP-s GF7300GT és 7600GT is, azok 128 bitesek'' -HOL?
Köszi!
http://just-tea.hu

Nos a Galaxynak van GeForce 7300GT GDDR3 LP (450/1000) kártyája, az tudtommal nem 64 bites vagy elfelejtették feltüntetni.
Szerk.: De fel van tüntetve. 
GeForce 7300GT LP NVIDIA GeForce 7300GT DDR3 256M 128bit - [link]
Szerk. 2: A linken van nekik 7600GS LP kártya is, szintén 128 bites.
A 7600GT LP kártya meg még akkor volt hírben (fene se emlékszik a márkára!) mikor a 7600 sorozat kijött és az volt a hírben, hogy legerősebb HTPC VGA, csak kár, hogy aktív hűtős volt ...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
(#36) Komplikato válasza Komplikato (#35) üzenetére

Találtam még Dell Optiplexbe gyártott Low Profil X600Pro PCIE - 256MB kártyát, bár lehet az 64 bites? Egy csatiról kell Y kábellel a két monitort rákötni.
Volt az Aopen-nek is 128 bites LP kártyája, ráadásul passzív hűtővel... [link]
Az ott egy ~7 lyukú miniDIN, és egy miniDIN->3xRCA adapterrel lesz belőle komponens kimenet, mint az újabb kártyák jó részénél.
Az S-Videohoz 2 ér kell (+ föld).
[Szerkesztve]

Korrekt kis kártya
csak nem tudom driver terén hogy áll a dolog. 
''Öregember nem gyorsvonat!''

Van aki még mindig nem tud különbséget tenni csatlakozó és érintkező között... 
Si vis pacem, para bellum.

Erről tudok Én is, de Magyarországon nem kapható sajnos. Tudod esetleg, hogy külföldön hol? Mert akkor veszek ott. (Mármint 128 bites LP-t, azt nem hozhatja be az importőr/vagy nem akarja behozni)
Köszi!
[Szerkesztve]

Folytassuk itt:
[link]
Szerinted Raymond melyikről beszélt? Számomra most sem egyértelmű. Ha csatlakozó, akkor 1db-on kijöhet minden (komponens, kompozit, s-video), mint az újabb kártyák 7-érintkezős miniDIN-jén, ha meg érintkezőről, akkor az utóbbi kettőre nem egyet kell számolni, hanem legalábbis kettőt. Vagy nem erre gondoltál? Most ebben sem vagyok biztos. (Mintha ma egy kicsit bizonytalan lennék.
)
A komponenshez igen, csakhogy a beidezett reszben nem csak a komponens kimenet van emlitve hanem a composit es az s-video is. Erre mondtam hogy nem harom hanem negy csati kell hozza. A component-nek kell a Y + Pb + Pr harmas es a Composite/SVideo-t kombinalhatod egyen is elosztva aztan a kabelon. Sok grafikus kartyanal igy volt megoldva. Persze mindketten hulyeseget irtunk, mert az adott kartyan a komponens kimenet a DVI csatin jon es ahogy a hir is emliti egy adapter kell hozza. Igy gyakorlatilag a kepen lathato ket kimenet eleg mindharom jel biztositasara 
Az ATI-s jatek pedik csak a component jelrol szot es igaz hogy ahoz 3 kell 
Es? 
A kimenetekrol beszeltem ugyanugy ahogy erdoke is. Az X eres (mini)DIN video ki/bemenetkent hasznalata grafikus kartyaknal nem ujdonsag. X = epp adott konfiguracio altal megkovetelt mennyiseg.
Mint írtam, azért nem tudtam eldönteni, hogy kimenetekről (mint csatik) vagy erekről (érintkezőről, stb.) van szó, mert az első esetben elég 1db csatlakozó is a kártyán (amit adapterrel tovább lehet osztani), ha viszont jelenként számolod (ezt gondoltam, mert külön szerepelt a komponens 3 jele), akkor az s-video 2 ér. (A 7-es miniDIN tényleg nem újdonság, de a komponens kimenet rajta keresztül szerintem igen.)
[Szerkesztve]
Az újabb Nvidia és ATI kártyákon a komponens is az emlegetett miniDIN-en jön ki, szerintem ezen is.