jobb mint egy HTPC
(külső DVD is mehet rá)
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.
jobb mint egy HTPC
(külső DVD is mehet rá)
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

Szerintem meg egy merevlemezes DVD író jobb, és talán nem is drágább.
[Szerkesztve]
Aki hülye, haljon meg!

Nem rossz ez, végülis ha belegondolok, a tv-ből úgysem veszek fel semmit, ha nem vagyok kénytelen, mert gány a minősége errefelé.. Ez meg legalább kicsi, viszont legalább drága.
(#4) Translator

Ezek OGG-ot nem szoktak tudni?
Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin
ez kisebb, hordozhatóbb, egyszerűbb.
nekem pl nem kellene a DVD-rész. ez így pont elég.
De ezt akár a kocsiba is lehetne használni, csak egy tft monitor kell 
Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

Kocsiba, vagy csak film nezeshez lehet kapni notebook hdd-hez valo eszkozt is. 20-30 euro-ba kerul az ebay-on + postakoltseg. Meg kisebb, kevesebbet fogyasz, halk, de kevesebbet tud. En mar 1 eve hasznalok ilyent, es nagyon bevalt.
de az kártyaolvasó nélkül, és csak vga kimenettel, még svideo sincs rajta 
Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

Kartyaolvaso nelkuli, az igaz, de video kimenete van. Amit en hasznalok, azon nincs vga, es csak sztereo. Autoba, szerintem ez is eleg. Azota neha nezem oket, 5.1-es kimentu van, vga kimenetu van. OTG funkcios van (ehhez lehet kartyaolvasot kotni), es az egesz fele akkora, mint egy 3,5-es hdd.
[Szerkesztve]
Egy HTPC-nél semmi sem jobb 
(Ebből pl nagyon hiányzik a hálózati kapcsolat, kevéske formátumot támogat, nincs HD kimenete - csak ami így egy fél pillanat alatt eszembe jutott)
Falsus in uno, falsus in omnibus.
Mire elterjed a HD addigra tudni fogja azt is. A legelterjettebbeket támogatja, szvsz ez otthonra bőven elég. A hálózati kapcsolat tényleg jó lenne, de ezt lehet, hogy usb-s hálózati eszközzel meg lehet oldani.(akár egyből vezeték nélkülivel)
[Szerkesztve]
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
A hálózati dolog nem csak annyi, hogy rádug az ember vmi eszközt, attól még nem lesz benne mondjuk SMB browser vagy NFS támogatás, vmit szinte biztos, hogy USB-n csak a mass storage device-okat kezeli.
A HD megjelentítők ma már nem számítanak akkora ritkaságnak, és a nagy felbontás ha máskor nem is, de pl fényképek nézegetésekor mindenképpen jól jön.
A kezelt formátumokról elég szűkszavú info volt csak, és a feliratok kezeléséről pl semmi se derült ki.
Én a magam részéről továbbra is azt mondom, hogy moddolt Xboxra XBMC, annál jobb momentán nem nagyon van.

Ezek a hdd-sek pont ugyan azt tudjak, mint a divx-es dvd lejatszok. Annyi a kulonbseg, hogy itt nem kell lemezre kiirni a filmeket, hanem hdd-re masolod, es lejatszod. Es sokkal kisebb, vagyis hordozhato.
Az xbox sem tokeletes. A HD-s anyaggal az sem boldogul (gyenge a proci).
Hangos a ventillator, es a 3,5-es hdd miatt, es nem lehet taviranyitoval bekapcsolni.
Ketsegtelenul sok igazad van, a ventit moddolni kell, a vinyot meg lecserelni CF kartyara (ezek a kovetkezo projektek), a taviranyitos bekapcsolast meg tenyleg bukta az ember. (HD-nel most mintha lenne vmi experimental dolog, hogy a GPU besegit a dekodolasba, de oszinten szolva meg nem neztem meg), ezzel egyutt viszont nem talaltam jobbat (nezegettem halozatos HD jatekosokat is, de azok a closed source firmware miatt kiestek - a HTPC meg az XBOX kozott egy sima DVD lejatszot hasznaltam, de az atugorhatatlan reszek rettenetesen zavartak). Abban latnek meg fantaziat, hogy vmi kellokeppen alacsony fogyasztasu de eros CPU + GPU paros kore HTPC-t epiteni, es megnezni, hogy hol tart a MythTV meg a tobbiek.
Azért ha már egy moddolt Xboxxal hasolnítod össze, akkor itt is figylemebe veheted, a hálózat modolását.
A HD megjelenítők azért még nem terjedtek el annyira szerintem, hogy már most érdemes lenne beletenni arról nem is beszélve, hogy szvsz elég kevés a HD-s anyag. Az meg, hogy fotónézegetésnél jól jön, nem hiszem, hogy az ember fényképnézéshez TV-t vesz.
Én igazából a saját igényeimről beszélek, és itt konkrétan ott figyel a HD LCD, szóval ez nekem valamennyire fontos (és tényleg tök jó azon mutogatni a családi fotókat), bár abban persze igazad van, hogy momentán még nem nagyon van HD anyag - de azt gondolom, hogy ebben a tekintetben rövid távon (kevesebb, mint egy év) nagy változások lesznek.
Igazad van, mindeki a saját igényeiből indul ki. Én abból idultam ki, hogy ez nem egy konzol, amiből csak egy fajta van, hanem egy alaptípus amiből később lesz bővitett változat.
Izlések és pofonok. 
végre egy értelmes hardver
terjedhetnének gyorsabban ezek a cuccok,
gondolom nem olyan nehéz a dvd lejátszókból a dvd helyett egy winyót rakni...
Sikeresnek érzed magad? Nézted már a magánnyugdíjpénztári egyenlegedet?

Nos, kipróbálta már valaki? Vennék egyet de nem tudom hol (Bp). Az ittveddmeg-nél árulnak Mele lejátszókat, de azokon sajnos nincs vga kimenet ami nekem jól jönne, és a Conceptronic egy kicsit ismerősebben hangzik 
Pánikra semmi ok. Az index használata nem rövidíti tovább a ceruzát.