Nyerő ötlet. Még ha egy mp3-playa funkciót is beleaggatnának, az maga lenne a kánaán
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

Nyerő ötlet. Még ha egy mp3-playa funkciót is beleaggatnának, az maga lenne a kánaán
Én mondjuk mindig is szerettem és a mai napig előnyben részesítem azokat a programokat amiket nem kell telepíteni. Ezek általában azon kívül, hogy kicsik, normális konfigurációs fájlokat is generálnak.
--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

Ebben is van valami. De újítani kell, hogy nőljön az eladási stat![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/crab/smiley3rd/19.gif)

Miben is kulonboznek ezek a 'hagyomanyos' usb drive-oktol? Ez valahogy kimaradt a hirbol 
Kulonbozo kiterjesztesu file-okat ide-oda masolgatni most is lehet 
Bgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.

Én így interpretáltam:
Installálsz rá egy tetszőleges szoftvert, aztán berakod a melóhelyen ahol nincs install jogod és a progi sincs fenn. És használhatod is.

Amit elmondtal az mind szoftveres dolog. Pont ezert erdekelne, hogy a hardver miben mas...
Ezt az installalosi dolgot egy Tesco Gazdasagos USB drive-val is megteheted ;)
Bgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.

Ezt nem értem én sem!
Mitől is intelligensek ezek a pen drive-ok? 
Nagy marketing maszlagnak tűnik ez is ![;]](/dl/s/v1.gif)
''Öregember nem gyorsvonat!''

Lassan bevezethetnek a marketing Nobel-dijat is 
Egyesek mar kepesek piacot teremteni a folfujhato muholdnak is 

Én meg veszek egy felújható ötcsillagos luxuslakosztályt a Qtyámnak! 
[Szerkesztve]
Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

Na, nekem sikerult egy ilyen pendrive-ot vennem. Elso tapasztalatok:
1. A pendrive elso csatlakozasakor felismeres, telepules utan ujra kell inditani a gepet. Van rajta egy ''particio'' ami tartalmazza a U3 Launcher-t, es ezt CD-kent ismeri fel a gep. Ket kulon particiot jelez a drive-on. Az ujrainditas kicsit gaz...
2. Kicsit lassan indul el a Launcher, es az eredeti program befagyott XP alatt. (Szinten gaz.) Frissites utan nincs gond, bar neha nem indul el igy se csatlakoztatas utan. Sot, totalis fagyast is okozott
.
3. Rendszergazdai jogok nelkul is mukszenek a programok rola, telepites nelkul.
4. Van jo par netrol letoltheto program, ezek kozott szamos ingyenes is. A Launcher-bol lehet letolteni oket. Az en pen-nemen gyarilag az Avast, Skype (1 honapos ingyenes kulso hivassal), es egy password kezelo progi volt, de ez mas gyartok eseten valtozik.
5. A kapacitasbol foglal valamit a rendszer, de akinek nem kell, az eltavolithatja, es lesz egy hagyomanyos flash drive.
6. A levalasztas is a Launcpad-bol kell elvegezni, hogy a futo progikat tudja szinkronizalni, egyebkent lehetoseg van a doksik, Outlook levelek szinkronjara is.
Egyebkent jo otletnek tartom, csak meg a megvalositas kicsit nehezkes, es tobb program is jo volna ra.
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

Köcce a tapasztalatokat!
Biztosan lesz több progi is, nem hinném, hogy csak marketing miatt nyomják a 2Gb-osat is...
Mennyire lassítja az eltávolítást a szinkronizálás?
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

A szinkron lassitja a kivetelt, valoban. De azert nem veszes
. Szerintem ki lehet birni, de a futo progikat erdemes kiloni leallitas elott! Az Avast licenszeltem, ugyhogy 2 evig frissiteni fog
.
Van mar 4 GB-os is
. Igaz, nem Titanium.
Kicsit meg keves az elerheto progik szama, de megneztem, ha a progi eleve portable, akkor viszonylag egyszeruen lehet ra portolni.
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

van egy 2 Gb-os Kingston U3-as pendrive-om.
Az én gépemen frankón működik, de már három másik helyen kipróbáltam és nem volt hajlandó elindulni az U3.
U3 FAQ-ja szerint pentium III, 128 mega ram, meg windows Xp bármelyik verzió/build kell neki a működéshez.
Na már most ennél újabb gépeken próbáltam.(pl.: P4, SP2-es Xp-vel) de error mikor indul az app. azaz nem indul.
Microsoft NET framework, java vagy flesh sem segített. Egyszerűen nem értem.
ötlet?
"guilty until proven innocent" - Artisjus

A drive-odon levo U3 Launcherpad-ot frissiteni kell egy olyan gepen, ahol elindul magabol a Launcherbol! Nalam ez segitett.

U3 Launchpad Version: 1,0,5,17
There are no new U3 Driver updates at this time.
nem igazán tudtam frissíteni 
persze lehet, hogy valamit rosszul csinálok

Na, nalam meg 1,1,0,2 a verzio szam. Igaz, nekem Sandisk U3-as pendrive-om van.
Kingston mondjon le! 
Ugyhogy jol csinalod, csak ok meg nem javitottak. Igazandibol tan a magyar XP-t nem szeresse. (Tehat az angol felhasznalokat ez a hiba nem erinti.) Meg a magyar win2k-n is elment nalam a regebbi verzioval, de XP-n mar nem.

es tenyleg! nekem angol a windózóm ahol meg probáltam csupa csupa magyar verzsön van. 
kingston supportjanak meg mindjart irok egy mailt ![;]](/dl/s/v1.gif)

Magyar WinXP alatt befagy a legujabb SanDisk-es LaunchPad installer
. Na, ezen meg van mit gyurni
!
Otthon majd megnezem magyar Win2k alatt, hatha...

Win2k alatt felment az update. Van egy-ket valtozas. Lassan Vista kinezetu lesz
.
Amugy gaz, hogy magyar WinXP alatt nem megy fel a frissites. Most nincs XP-s gep a kozelemben, de remelem futni fog rajta
.

Én most telepítettm magyar XP-re, még nem fagyott le, de ami késik, az nem múlik 

A telepites nem ment, ha sikerul feltenni, akkor utana termeszetesen megy (mondjuk en tudok olyan gepet, amin befagy
).

Küldtem Neked egy privit. Hátha tudsz segíteni.

Privi ment!

Köszi, válaszoltam is.

Sziasztok én most akarnék venni egy 4Gb-os Sandisk Cruzer Micro pendrive-ot,de azt hallottam,hogy a rajta lévő U3 program magyar XP-n nem működik.Ha ez tényleg igaz és nincs semmilyen megoldás rá,akkor meggondolnám a vételt,mivel nekem ilyen XP-m van.Ezért kérnék valamilyen értékelhető információt ezzel kapcsolatban.Előre is köszönöm.
azt hiszem tavaly mar volt egy hasonlo hir, csak az office-szal volt kapcsolatos... nem remlik, segitsetek 
"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD

Valaki valamit a témában:[link]?
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
(#28) macilaci78 válasza macilaci78 (#27) üzenetére

A lényeg az, hogy pl az egyetemi könyvtárban se skype, se Total Commander, se Winamp, se semmi nincs telepítve, jogosultság nincs természetesen és nem ártana némi médialejtászó, tömörítő, valami otthonos fájlkezelő alkalmazás használata, de lusta dög vagyok erre külön USB-eszközt magammal hurcolni, elveszíteni, stb, hamár van egy USB-s vinyóm. 

Vinyóval nem tudom hogyan lehet megcsinálni a + CDFS particiót ami rajta van az U3 pendriveon de vmi megoldás biztosan van 
Én most pl suliból írok és firefox, trillian (msn), avast megy az U3-as Kingston pendriveról 
Sajnos csak 1 gigásat vettem mert nem tudtam milyen lesz az az U3 cucc de tuti le lesz cserélve egy 2 gigásra mert több mint a felén programok vannak
(pl openoffice 250-nél is többet eszik....)
|| Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ||

Na, ezért nincs kedvem a vinyóm áráért venni egy 4-8GB-os pendrive-ot, itt a vinyó, ha erre is lehet U3, akkor biztos lesz Torrent, DC++ is U3-ban, bár ez számomra irreleváns, de egy médialejátszónak, tömörítőnek, adobe-nak lesz értelme.
Te meg járj két pen-nel: egy data és egy Progz-zal!

U3-ra torrent és DC klienst még nem láttam DE pl uTorrentet ráteszed a vinyódra és megy is
Médialejátszót is meg lehet oldani hasonlóan.
2 pen nem kell elég ha egy lóg a nyakamban 

Kipróbáltam tegnap a könyvtárban. Eddig ment úgy, hogy a telepített winamp, TC, Skype, akármi ment bennt is, most meg: konkrétan az exe-k vannak letiltva! 
Mondhatom, ez építő jellegű hozzáállás az egyetem részéről!
Megtehetném, hogy beviszem a notit, de ha azon netezek, akkor még a java is le van tiltva, a gmail sem jön be, semmi sem! Marhajó, mondhatom! 
Nem tudom, az U3-as eszközökkel hogy viszonyul, megyek és megkérdem az SZTE infósokat. 

Nálunk csak a koliban vannak a fájlcserélők letiltva 
Ha gyakon vagyok rendszergazdai jogom van a gépen és más más oldalon sincs letiltva semmi sem
(+kb 10 méterre vagyunk az optikai kábeltől, 70 mbit
pl a bix.hu pingelése kevesebb mint 1 ms
))

Lehet, én vagyok önző, de ez engem miben segít?

Válts egyetemet! 

Az másik várost jelent, párom meg az olcsóbb net miatt sem hajlandó még albérletet sem váltani.
Marad az elcseszett egyetemi net és a drága TV, meg esetleg az otthoni drága net. 

Egy olyan gepen amin elindul (angol XP, magyar Win2000) fel kell frissiteni netrol a szofvert (Launcher). Ezek utan megy szepen magyar XP alatt is.

Igen,de szerinted ha most veszek egy ilyen pendrive-ot azon már nem a legújjabb szoftver van?Mert elvileg ez közel már vagy fél éves tipus és azóta már elvileg felfrissítették a pendrive-okat,Nem?

Nem tudom, az enyem anno nem futott magyar XP alatt. Win2K-n felfrissitve ott is jo volt mar utana. A legujabb Launcher-t meg szinten Win2K alatt tettem fel, mert magyar XP alatt nem futott le a telepites.

Én kb 2 hete vettem az enyémet és a legfrissebb szoft van rajta, xp felismerte egyből, Vista is felismeri csak az U3 nem fut 
Vissza minden... nekem kingston van.
[Szerkesztve]

Én Sandisk-et akarok venni.De te a Kingston-odat magyar xp-n és magyar Vistán próbáltad ki?És mit jelent hogy nem megy az U3?

Azt, hogy a U3 Launcher program nem kompatibilis a Vistaval (vagy legalabbis ami a Kingstonjan van).
Egyebkent mintha Sandisk frissitene leghamarabb a Launchert.

Az enyémet eddig legalább 10 gépen próbáltam ki: magyar/angol xp és magyar/angol vista az XP-s gépeken gond nélkül megy de a vista kiírta, hogy le van kódolva és amíg jelszó lesz rajta nem fogom tudni használni a pendriveot + az U3 launcher incompatible 
Egyébként nem hiszem, hogy nagy meló lenne vista alatt is működőképessé tenni a 32 bites esetén...

Köszi szépen az infókat.Akkor ezek szerint nyugodtan megvehetem a pendrive-ot és működnie kell az én magyar XP-men is.
Bent a melóhelyen van internetünk.Terészetesen telepíteni nem lehet semmit. Viszont az U3-as progik működnek, kivéve a Mozilla Firefoxot. Hogy tudnám beállítani,hogy ''szívja'' le az Explorerből a netbeállításokat??
Mert a másik Maxthon Browser, amit le lehet az U3-ról tölteni, az IE alapú, az simán mükszik.
Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!
Az általam nyitott U3-as topikot bezártát, hogy már itt van ez....kurv@ nagy értelme volt. 

Elvileg be lehet allitani, de nem talalja meg a proxy beallitasokat. Meg kell rendszergizdatol kerdezni a a proxy beallitasokat (vagy kinezni az explorerbol). Majd kezzel beallitani.

[link] Direkt kerestem egy számomra releváns totyikot, nézd, mi lett belőle. 
Persze, így nincsenek annyira elaprózva a fórum, de ebben a totyikban csak én szarozok merevlemezzel. A totyik címében a pendrive-ot jó lenne USB-s adathordozóra átnevezni, mert így aki tudja is a megoldást, az se jön be, mert totyikcím alapján nem tartozik ide. 
Ebben igazad van. Én is ezen gondolkodtam. Bár amennyire lapos itt mostanában a hangulat, lehet,hogy a moderátorok unatkoznak.... 

Nem lapos, mert pörög ez annyira, amennyire kell. Csak a számomra irreleváns, úgyhogy csak ilyen offokkal uppolok, hátha betéved valami szaki.