Elvileg kibírta volna az ásványvizet is, kár hogy azt kihagyták.
Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

Elvileg kibírta volna az ásványvizet is, kár hogy azt kihagyták.
Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis
A fűrészt is kár volt kihagyni
(hamár a BAT-nál belejöttetek
)... a titán borítás miatt elvileg bírnia kéne... (amúgy a titánium szerintem inkább titán magyarul, bár ebben nem vagyok biztos
)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Nagyon jó a cím! Jót mosolyogtam rajta!
Vortex World Domination

mi kipróbáltuk! semmi baja nem lett! CDírás közben pedig leejtettük a noteszt, s ezzel sem volt semmi gond!

meg mindig tok jo amikor jonnek elso hozzaszolassal h vmi huuuuudejo 
egyebkent jo lehet egy ilyen laptop, ha megtamadnak erte akkor lehet vele allkapcsokat torni
:: Ω :: Born Dead Buried Alive :: Ω :: Topic Killer :: Ω :: Techno is Techno there, but they call it Le Techno. - And how do they call House? -I dont know.. i dont listen to that shit... :: Ω ::
(#6) Drótszamár válasza kretenallat (#5) üzenetére

LOL önvédelmi laptop 
(o Y o)

Akármennyire is vicces, ez tényleg így van.
Ha valakit a notimmal (T43) állkapcson találok, asszem mehet egy komplett szájsebészeti műtétre. ![;]](/dl/s/v1.gif)
www.eladomakonyvem.hu
Pedig abban még nincs is rollcage... ![;]](/dl/s/v1.gif)
üdv
R.
I see you blaming each other -- And I love you still

Tudom.
De azért szívesen kipróbálnám, pl. rajtad. ![;]](/dl/s/v1.gif)
PS: 
www.eladomakonyvem.hu

3 danos. 
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD
jó olvasni erről. Főleg hogy egy R51 tulaja vagyok. Láccik rajta a strapabíróság! A HDD protect jól műxik, buszon utazva ki-be kapcsolgatja. Érzékenysége is jól állítható.
Bár az enyém nem került 500-ba (csak 220 bruttó), de sztem jódarabig fog szolgálni! Igaz az IBM nem olyanokat gyárt elsősorban amik dizájn bajnokok, de nekem még így is teccik. Sugárzik ról a minőség. Az a fém pánt is, ami a kijelzőt tartja, magában sugározza a minőséget. Az IBM vhol ki is emeli ezeket. (magyar honlapon is, asszem vmi 10 ok h miért vegyünk IBM-et).
A cikk is jó, és valóban sokat ér a TFT szélén lévő nyomás elnyelő keret. Jól eltartja a kijelzőt az biztos.

Már csak egy kijelző kívülre és kész a szobamérleg.
azért nem egészen. bírja, de nem méri.
bár egy ilyen szenzor nem hiszem, hogy drága lenne, de minek 
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

Már hogyne lenne dizájn bajnok. Ez egy igazi szolíd elegancia. Az A8-as Audi sincs szétfestékezve füstölő lángnyelvekkel, meg 3 légterelő hátul, mégis kúl. 
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD
''új anyacég''
Ezt nem igazán értem. Mitől ''anya''?
BTW mostmár tudom, miért alkalmaznak ilyen gizda faszikat laptopügynöknek. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

Akkor képzel el, hogy milyen a T4x széria, amiben tényleg van Mg-Al-Ti a merevség, meg a súly miatt, sajnos az R szériában még túl sok a műanyag... 
Lécci, miután válaszoltál valamelyik hirdetésemre, privit is írj róla. Köszönöm! Rólam írták: http://tinyurl.com/prohardver
igen, elég sok a műanyag, de erre volt pénz. Ez van. De ahhoz képest, meg azt nézve h mire használom, legjobb választás volt. És azért ez is strapabírónak néz ki!
[Szerkesztve]
persze. Szolid. Nekem ez jobban tetszik mint a csicsás, pedig nem vagyok konzervatív. De a komoly stílus az mindig jobban bejött mint a csilicsálés
na jó, van azért kivétel, ahol a csilicsálé kell 
én a 4 légterelős A12-őt akarom
A4-es alig használt papírlapomat hasonló tipusú audira cserélném feeling 

Persze, nem is erre céloztam, nagyon jó kis gép, és talán az egyetlen, amiből normális áron gyártanak 14''-os verziót is... 
Lécci, miután válaszoltál valamelyik hirdetésemre, privit is írj róla. Köszönöm! Rólam írták: http://tinyurl.com/prohardver

Mindenesetre jo lett volna ha szilrd talajon all ra es nem vastag padloszonyegen, bar sztem azt is kibirta volna.
Asszem tali halasztva... 
És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss l Policity.hu

De miééééért? ![;]](/dl/s/v1.gif)
www.eladomakonyvem.hu

Jó látni milyen sokan lettek TP tulajok. Régebben kicsit ''egyedűl'' éreztem magam. 
"Do you know who I am?" http://youtu.be/Sv5iEK-IEzw - HTC Trophy 7 (gamertag Blyannn)

Ez naggyon zsear! Büszke vagyok magamra, hogy jól választottam notit! IBM vs Albacomp és végül TP R51e lett!

Nana. A pasi nem lesz könnyebb attól, mert padlószőnyeg van alatta. És csak a noti alján oszlik el jobban a súly, a tetjén ugyolyan jellegű a terhelés.
Amúgy pontosan az ilyenek miatt pályázom majd egy 3000 N 100-ra. A baj csak az, hogy a Lenovo oldala szerint 2-3 órát bírja az aksi, míg a Z60m 4-5 órát. Nem mindegy. (az is lehet, hogy valami nem stimmel)
''Soha ne becsüld le egy olyan furgon sávszélességét, amely kazettákkal telepakolva száguld az autópályán!''

Ez vilagos! De arra is ertettem, mert ugye nem mindegy hogy a negy talpan a par negyzetcm-en oszlik el, vagy az egesz aljan...
Amúgy pontosan az ilyenek miatt pályázom majd egy 3000 N 100-ra. A baj csak az, hogy a Lenovo oldala szerint 2-3 órát bírja az aksi, míg a Z60m 4-5 órát. Nem mindegy. (az is lehet, hogy valami nem stimmel)
Előbbi Core Duós noti, más a CPU, a chipset és a WLAN is, valószínűleg az akkumulátor is. Mondjuk a N100-tól azért nem lehet olyan tartósságot elvárni, mint a ThinkPadektől, ettől függetlenül a vastagított keret ott is jelen van.
Mellesleg heteken belül jön a Z61 launch, addigra talán már N100 is kapható lesz az országban... 
üdv
R.
I see you blaming each other -- And I love you still

én ugyanezt megcsinálom egy kb tizéves mobillal (benefon sigma) 
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Hány Kg lehet a csóka?
80?
Sztm elég sokan vagyunk itt 100 felett. 

Mod: Még jó, hogy nem egy kínai jött.
Emléxem Pekingben a liftben a feliratra: Max 12 Pers, 600 Kg.
Tetszett, amikor beszálltunk 4-en...
5en már túlterheltük volna 
[Szerkesztve]
Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

Szerintem inkább 70 kg felé közelít a képen látható emberke.
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

Nem teljesen mindegy, hogy a csóka 70 vagy 100 kilóval állt-e rá a noteszre? Úgyse akar senki a sajátjára állva mondjuk függönyt leszedni a karnisról. Itt csak az a lényeg, hogy ez a gép soktízkilóval a hátán sem törik ripityára, ellentétben egy csomó másikkal, amire mondjuk a húgom morcosabban ránéz és kettétörik.

mert jobban élünk mint négy éve 

De, mind1. Épp ezért írtam OFF-ba 
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

Nem akartam, hogy magadra vedd, csak épp a Te válasz gombod esett kézre. Úgy általában minden előtted szólónak is szántam, aki ezen problémázott.

Én is éppen ezen gondolkodtam, mikor először kezembe fogtam a notim(T43), és próbáltam megrecsegtetni, nem sikerült.
Nem úgy mint a céges A**s okat.
![;]](/dl/s/v1.gif)
MCITP: SA\ EA\ VA
ha én ráállnék, a marketinges új állást kereshetne 
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

Herby linkelte a ThinkPad topicba, nekem a tűzesetes a kedvencem: [link] 
Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

Ha már rá lehet állni, remélem van mérleg funkciója is, innen igazán kicsi és hasznos fejlesztés lenne...
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

Mind kiderült tegnap este, a T43-as Esmein álló is.(Nem birta kinyitni).
Ja és a sört is kibirta a billentyűzet, de a Esmein nem. 
MCITP: SA\ EA\ VA

Nos emlékeim szerint a titán(Ti) az egy elem, a titánium pedig már ötvözet... pl. emberi testbe is beépítik komoly balesetek, törések után, mivel nem lép reakcióba a testünkben található anyagokkal, magyarul nem löki ki a szervezet...
"double the gun, double the fun"8-D / hazárdos aggyal bugosat álmodsz XD / Egységsugarú kocka barátnőjének a mellbősége?!->720p!!!/ HOLAFAFŐNÖK?! / v1.: Térdre g*cik, körintegrál!! -- v2.: Térdre g*cik, stackpointer!! (C, TM)

1996-ban láttam a Kudlik Júlia vezette Delta c. műsorban, hogy egy fémházas, katonai laptopon átment egy tank. Annak sem lett semmi baja, csak az tíz évvel előzte meg ezt a hírt... 
QNX is cool!

Titán és Titanium. Semmi extra, mindkettő tiszta fém, csak az egyik a neve magyarul, a másik meg nem magyarul.

Egész pontosan latinul
Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

Azért annak az üzemidejére, felszereltségére és súlyára is kíváncsi voltnék!
Na meg ha már mérleg funció: 0,1 grammra pontosan egészen 150 kg-ig! Így levél és személymérleg egyben! Fain lenne, ha 150 kg-ig hitelesített mérlegként funkcionálna, kibírná ezt a nyomást.
Na meg lol lenne ilyen méréseket végezni, gogy egy teleírt vinyó, vagy egy üres a nehezebb, terhelt, vagy idle gép, feltöltött, vagy lemerített akku... Na jó, elszaladt velem a ló! 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Ez már nagyon tudományos 

én vmelyik nap ráültem véletlen a T41-emre a 90 kilómmal, de nem lett semmi baja szerencsére