Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Petya25

Petya25
(őstag)

Elvileg kibírta volna az ásványvizet is, kár hogy azt kihagyták.

Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

(#2) Male válasza Petya25 (#1) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A fűrészt is kár volt kihagyni ;] (hamár a BAT-nál belejöttetek :) )... a titán borítás miatt elvileg bírnia kéne... (amúgy a titánium szerintem inkább titán magyarul, bár ebben nem vagyok biztos :) )

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#3) csudri

csudri
(őstag)

Nagyon jó a cím! Jót mosolyogtam rajta!

Vortex World Domination

(#4) babbesz válasza Petya25 (#1) üzenetére

babbesz
(újonc)

mi kipróbáltuk! semmi baja nem lett! CDírás közben pedig leejtettük a noteszt, s ezzel sem volt semmi gond!

(#5) kretenallat válasza babbesz (#4) üzenetére

kretenallat
(senior tag)

meg mindig tok jo amikor jonnek elso hozzaszolassal h vmi huuuuudejo :D

egyebkent jo lehet egy ilyen laptop, ha megtamadnak erte akkor lehet vele allkapcsokat torni

:: Ω :: Born Dead Buried Alive :: Ω :: Topic Killer :: Ω :: Techno is Techno there, but they call it Le Techno. - And how do they call House? -I dont know.. i dont listen to that shit... :: Ω ::

(#6) Drótszamár válasza kretenallat (#5) üzenetére

Drótszamár
(senior tag)

LOL önvédelmi laptop :D

(o Y o)

(#7) Shadowfax válasza Drótszamár (#6) üzenetére

Shadowfax
(PH! addikt)

Akármennyire is vicces, ez tényleg így van. :D Ha valakit a notimmal (T43) állkapcson találok, asszem mehet egy komplett szájsebészeti műtétre. ;]

www.eladomakonyvem.hu

(#8) Renwick válasza Shadowfax (#7) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

Pedig abban még nincs is rollcage... ;]

üdv

R.

I see you blaming each other -- And I love you still

(#9) Tal2

Tal2
(tag)

Jó kis cikk, és a laptop se semmi.

(#10) Shadowfax válasza Renwick (#8) üzenetére

Shadowfax
(PH! addikt)

Tudom. :D De azért szívesen kipróbálnám, pl. rajtad. ;]

PS: ;)

www.eladomakonyvem.hu

(#11) Dr. Akula válasza Drótszamár (#6) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

3 danos. :D

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#12) ALI_G

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jó olvasni erről. Főleg hogy egy R51 tulaja vagyok. Láccik rajta a strapabíróság! A HDD protect jól műxik, buszon utazva ki-be kapcsolgatja. Érzékenysége is jól állítható.
Bár az enyém nem került 500-ba (csak 220 bruttó), de sztem jódarabig fog szolgálni! Igaz az IBM nem olyanokat gyárt elsősorban amik dizájn bajnokok, de nekem még így is teccik. Sugárzik ról a minőség. Az a fém pánt is, ami a kijelzőt tartja, magában sugározza a minőséget. Az IBM vhol ki is emeli ezeket. (magyar honlapon is, asszem vmi 10 ok h miért vegyünk IBM-et).
A cikk is jó, és valóban sokat ér a TFT szélén lévő nyomás elnyelő keret. Jól eltartja a kijelzőt az biztos.

(#13) Alec

Alec
(kvázi-tag)

Már csak egy kijelző kívülre és kész a szobamérleg.

(#14) ngabor2 válasza Alec (#13) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

azért nem egészen. bírja, de nem méri.

bár egy ilyen szenzor nem hiszem, hogy drága lenne, de minek :D

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#15) Dr. Akula válasza ALI_G (#12) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Már hogyne lenne dizájn bajnok. Ez egy igazi szolíd elegancia. Az A8-as Audi sincs szétfestékezve füstölő lángnyelvekkel, meg 3 légterelő hátul, mégis kúl. :)

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#16) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

''új anyacég''

Ezt nem igazán értem. Mitől ''anya''?

BTW mostmár tudom, miért alkalmaznak ilyen gizda faszikat laptopügynöknek. ;]:))

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#17) PLacc válasza ALI_G (#12) üzenetére

PLacc
(senior tag)

Akkor képzel el, hogy milyen a T4x széria, amiben tényleg van Mg-Al-Ti a merevség, meg a súly miatt, sajnos az R szériában még túl sok a műanyag... :(

Lécci, miután válaszoltál valamelyik hirdetésemre, privit is írj róla. Köszönöm! Rólam írták: http://tinyurl.com/prohardver

(#18) ALI_G válasza PLacc (#17) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

igen, elég sok a műanyag, de erre volt pénz. Ez van. De ahhoz képest, meg azt nézve h mire használom, legjobb választás volt. És azért ez is strapabírónak néz ki!

[Szerkesztve]

(#19) ALI_G válasza Dr. Akula (#15) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

persze. Szolid. Nekem ez jobban tetszik mint a csicsás, pedig nem vagyok konzervatív. De a komoly stílus az mindig jobban bejött mint a csilicsálés :) na jó, van azért kivétel, ahol a csilicsálé kell :)

én a 4 légterelős A12-őt akarom :D A4-es alig használt papírlapomat hasonló tipusú audira cserélném feeling :D

(#20) PLacc válasza ALI_G (#18) üzenetére

PLacc
(senior tag)

Persze, nem is erre céloztam, nagyon jó kis gép, és talán az egyetlen, amiből normális áron gyártanak 14''-os verziót is... :)

Lécci, miután válaszoltál valamelyik hirdetésemre, privit is írj róla. Köszönöm! Rólam írták: http://tinyurl.com/prohardver

(#21) atosz

atosz
(őstag)

Mindenesetre jo lett volna ha szilrd talajon all ra es nem vastag padloszonyegen, bar sztem azt is kibirta volna.

(#22) Grafiqs válasza Shadowfax (#10) üzenetére

Grafiqs
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Asszem tali halasztva... :D

És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss l Policity.hu

(#23) Shadowfax válasza Grafiqs (#22) üzenetére

Shadowfax
(PH! addikt)

De miééééért? ;]

www.eladomakonyvem.hu

(#24) Blyan

Blyan
(PH! kedvence)

Jó látni milyen sokan lettek TP tulajok. Régebben kicsit ''egyedűl'' éreztem magam. :D

"Do you know who I am?" http://youtu.be/Sv5iEK-IEzw - HTC Trophy 7 (gamertag Blyannn)

(#25) Gismo

Gismo
(PH! addikt)

Ez naggyon zsear! Büszke vagyok magamra, hogy jól választottam notit! IBM vs Albacomp és végül TP R51e lett!

(#26) djyangce válasza atosz (#21) üzenetére

djyangce
(tag)

Nana. A pasi nem lesz könnyebb attól, mert padlószőnyeg van alatta. És csak a noti alján oszlik el jobban a súly, a tetjén ugyolyan jellegű a terhelés.

Amúgy pontosan az ilyenek miatt pályázom majd egy 3000 N 100-ra. A baj csak az, hogy a Lenovo oldala szerint 2-3 órát bírja az aksi, míg a Z60m 4-5 órát. Nem mindegy. (az is lehet, hogy valami nem stimmel)

''Soha ne becsüld le egy olyan furgon sávszélességét, amely kazettákkal telepakolva száguld az autópályán!''

(#27) atosz válasza djyangce (#26) üzenetére

atosz
(őstag)

Ez vilagos! De arra is ertettem, mert ugye nem mindegy hogy a negy talpan a par negyzetcm-en oszlik el, vagy az egesz aljan...

(#28) Renwick válasza djyangce (#26) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

Amúgy pontosan az ilyenek miatt pályázom majd egy 3000 N 100-ra. A baj csak az, hogy a Lenovo oldala szerint 2-3 órát bírja az aksi, míg a Z60m 4-5 órát. Nem mindegy. (az is lehet, hogy valami nem stimmel)

Előbbi Core Duós noti, más a CPU, a chipset és a WLAN is, valószínűleg az akkumulátor is. Mondjuk a N100-tól azért nem lehet olyan tartósságot elvárni, mint a ThinkPadektől, ettől függetlenül a vastagított keret ott is jelen van.

Mellesleg heteken belül jön a Z61 launch, addigra talán már N100 is kapható lesz az országban... :)

üdv

R.

I see you blaming each other -- And I love you still

(#29) cain69 válasza Shadowfax (#7) üzenetére

cain69
(őstag)

én ugyanezt megcsinálom egy kb tizéves mobillal (benefon sigma) ;)

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#30) sbazsi

sbazsi
(PH! kedvence)

Hány Kg lehet a csóka?
80?
Sztm elég sokan vagyunk itt 100 felett. :U
:D

Mod: Még jó, hogy nem egy kínai jött.
Emléxem Pekingben a liftben a feliratra: Max 12 Pers, 600 Kg.
Tetszett, amikor beszálltunk 4-en...
5en már túlterheltük volna :D

[Szerkesztve]

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#31) Trak válasza sbazsi (#30) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

Szerintem inkább 70 kg felé közelít a képen látható emberke.

''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

(#32) sssent válasza Trak (#31) üzenetére

sssent
(senior tag)

Nem teljesen mindegy, hogy a csóka 70 vagy 100 kilóval állt-e rá a noteszre? Úgyse akar senki a sajátjára állva mondjuk függönyt leszedni a karnisról. Itt csak az a lényeg, hogy ez a gép soktízkilóval a hátán sem törik ripityára, ellentétben egy csomó másikkal, amire mondjuk a húgom morcosabban ránéz és kettétörik.

(#33) falsetrue válasza Blyan (#24) üzenetére

falsetrue
(kvázi-tag)

mert jobban élünk mint négy éve :)

(#34) Trak válasza sssent (#32) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

De, mind1. Épp ezért írtam OFF-ba :)

''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

(#35) sssent válasza Trak (#34) üzenetére

sssent
(senior tag)

Nem akartam, hogy magadra vedd, csak épp a Te válasz gombod esett kézre. Úgy általában minden előtted szólónak is szántam, aki ezen problémázott.

(#36) Rez_Grof válasza Shadowfax (#7) üzenetére

Rez_Grof
(őstag)

Én is éppen ezen gondolkodtam, mikor először kezembe fogtam a notim(T43), és próbáltam megrecsegtetni, nem sikerült. :D Nem úgy mint a céges A**s okat. ;] ;]

MCITP: SA\ EA\ VA

(#37) Kalandor

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

ha én ráállnék, a marketinges új állást kereshetne :)

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#38) flimo

flimo
(őstag)

Herby linkelte a ThinkPad topicba, nekem a tűzesetes a kedvencem: [link] :)

Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

(#39) jerry311

jerry311
(PH! kedvence)

Ha már rá lehet állni, remélem van mérleg funkciója is, innen igazán kicsi és hasznos fejlesztés lenne...

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#40) Rez_Grof

Rez_Grof
(őstag)

Mind kiderült tegnap este, a T43-as Esmein álló is.(Nem birta kinyitni).
Ja és a sört is kibirta a billentyűzet, de a Esmein nem. :DDD

MCITP: SA\ EA\ VA

(#41) Invoker válasza Male (#2) üzenetére

Invoker
(tag)

Nos emlékeim szerint a titán(Ti) az egy elem, a titánium pedig már ötvözet... pl. emberi testbe is beépítik komoly balesetek, törések után, mivel nem lép reakcióba a testünkben található anyagokkal, magyarul nem löki ki a szervezet...

"double the gun, double the fun"8-D / hazárdos aggyal bugosat álmodsz XD / Egységsugarú kocka barátnőjének a mellbősége?!->720p!!!/ HOLAFAFŐNÖK?! / v1.: Térdre g*cik, körintegrál!! -- v2.: Térdre g*cik, stackpointer!! (C, TM)

(#42) Pötyi

Pötyi
(senior tag)

1996-ban láttam a Kudlik Júlia vezette Delta c. műsorban, hogy egy fémházas, katonai laptopon átment egy tank. Annak sem lett semmi baja, csak az tíz évvel előzte meg ezt a hírt... :D

QNX is cool!

(#43) jerry311 válasza Invoker (#41) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Titán és Titanium. Semmi extra, mindkettő tiszta fém, csak az egyik a neve magyarul, a másik meg nem magyarul.

(#44) flimo válasza jerry311 (#43) üzenetére

flimo
(őstag)

Egész pontosan latinul:)

Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

(#45) macilaci78 válasza Pötyi (#42) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Azért annak az üzemidejére, felszereltségére és súlyára is kíváncsi voltnék!

Na meg ha már mérleg funció: 0,1 grammra pontosan egészen 150 kg-ig! Így levél és személymérleg egyben! Fain lenne, ha 150 kg-ig hitelesített mérlegként funkcionálna, kibírná ezt a nyomást.

Na meg lol lenne ilyen méréseket végezni, gogy egy teleírt vinyó, vagy egy üres a nehezebb, terhelt, vagy idle gép, feltöltött, vagy lemerített akku... Na jó, elszaladt velem a ló! :DDD

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#46) jerry311 válasza flimo (#44) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Ez már nagyon tudományos :))

(#47) qwerthj

qwerthj
(újonc)

én vmelyik nap ráültem véletlen a T41-emre a 90 kilómmal, de nem lett semmi baja szerencsére :)

(#48) pnauser

pnauser
(fanatikus tag)

Érdekelt volna, miben rosszabbak a többiek.
Ha már erről is szólt az előadás.

"Gondolj ide valamit"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.