Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Face8814

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Kíváncsi leszek a fogadtatásra. :U Ha az ára valóban baráti sokan vehetik majd.
Bár szvsz nem jelent igazi konkurenciát az Xbox360-nak, illetve a megjelenő PS3-nak sem. :(

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

(#2) Zenty

Zenty
(őstag)

''Vezetékes LAN interfésze nincs, de a gyártó kiad majd egy Ethernet adaptert, melyet a két USB 2.0 interfész egyikére lehet kötni''
Vazzeg ez bizti?
Ez egyre gázab japánon kivül szinte még sehol nincs igazi wifi hálozat mit akarnak ezek? :D
Ha alapbol lenne egy kis winyoja meg ethernet akkor bármilyen mmorpg megállná a helyét itt evvel az irányitoval! Nem normálisak a kapzsi fejüket ... :)
A nagy nin online rendszer majd a wii sport tennis lesz! Az Hardcore gamereknek lesz ahogy nintendo nagy fönök mondta! Ha ez a tennis hardcore online game akkor.... :D

[Szerkesztve]

Guild Wars - Zenty a survivor

(#3) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Állat lesz ez a kontroller, lehet vele lőni, golfozni, Jedi-kardozni. Kérdés, hogy a játékélmény vs nextgen grafika terén melyik szempont lesz a fontosabb

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#4) Integra

Integra
(Jómunkásember)

ha működik a kontroller, nagyon fog menni.
japánban tuti nagyon fogják vinni, és a nintendo tulajdonképpen eddig is japánból élt.
aztán majd gyúrhatnak a grafikára is később

(#5) Shabranigdo

Shabranigdo
(tag)

Reélem a ''versenyképes'' ár ''jó óccsó''-t jelent :DDD ha tényleg jó ára lesz akkor beszerzek egy ilyet,bár ps3-t akartam eredetileg. kiváncsi leszek arra is hogy hogyan szoktatja rá azokat is a játékra,akik eddig nem játszottak.aztán lehet hogy sikerül,utána meg majd vesznek másik konzolt,mert hát az mennyivel jobban néz ki.
de a neve az nem tetszik. :(((

[Szerkesztve]

''Tudom, hogy naponta csak egy hülyét lehet kérdezni, de nekem ez ma az első''

(#6) Zenty válasza Shabranigdo (#5) üzenetére

Zenty
(őstag)

''kiváncsi leszek arra is hogy hogyan szoktatja rá azokat is a játékra,akik eddig nem játszottak.''
Nintendo konferenciábol kb sejthető hogy a
kontrollerel akarják meg a nintendo saját fejlesztésü game-jeivel gondolom:
wii sport(golf ,tennis,baseboll stb)meg van ilyen a karmester game-je elég hülyeségek vagy érdekesnek mondható... :)
De szerintem el lehet velük poénkodni a kontrollerel ezek is üthetnek :D

Egyelöre nálam a red steel a befuto ,de ez csak 1 game... Joh talán még a zelda meg a metroid de ez még mindig nem tul sokk :(

[Szerkesztve]

(#7) X@b3e válasza Shabranigdo (#5) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

Na igen, az árazással el lehet rontani az egészet

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#8) Komplikato

Komplikato
(PH! addikt)

Szerintem úgy értette, hogy a pletykák szerint 150-200USD között lesz az ára, és ez a PS3 600USD-s árához, vag akár az X360 áraihoz képest elég csekély. Ilyen áron sokan meg fogják venni akár másod vagy harmadkonzolnak is.

Ami kimaradt a cikkből, hogy állítólag a kontroller megvásárólható lesz GameCube-hoz is, de nem igazán látom értelmét.

Close the World ..... Open the Next!

(#9) Komplikato válasza Zenty (#6) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

Hát azért a Red Steel nem tünt randáak, se a Zelda.
A Mario meg kit érdekel? ;]

Close the World ..... Open the Next!

(#10) Zenty

Zenty
(őstag)

Nah tessék aki nem látta az e3-romrol ezt a filmet

Wii prezentáció klip:
[link]

(#11) Shabranigdo válasza Zenty (#6) üzenetére

Shabranigdo
(tag)

hát nemtudom,hogy ettől mennyire fognak rászokni az emberek a konzolra.volt ps2-höz is a kamera+ahhoz játékok.mókás volt,nem kontrollerrel,hanem mozgással irányítottál,mégse lett olyan bomba siker.hát majd meglátjuk.mondjuk a nintendo kontrollerének nagy előnye,hogy alapfelszereltség és így minden játékba bátran beépíthető a mozgásérzékelő használata és így talán több energiát is fordítanak rá,hogy jó legyen

(#12) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

A mérete lol, nekem nagyon bejönne!
A vezérlő is: kíváncsi lennék, milyen lehet így golfozni, vagy baseballozni, vagy öcsémet lekardozni... Van pár haverom, akik elég komoly szinten nyomják rendes, éles kardokkal, lándzsákkal, miegymással a harcművészeteket, kíváncsi vagyok, lehet-e ''kondigurálni'' a pengét... Biztos megizzasztanák szaltókkal, bukfencekkel. ;]
Jó lenne egy fps-re is valami pisztolymarkolatú vezérlő is...
Bluetooth? Izgalmasan hangzik. Vajh notikkal, PDA-kal, mobilokkal hogy virít majd? Még egy mikrofon és valkie-talkie, vagy telókihangosító...

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#13) Zenty válasza Komplikato (#9) üzenetére

Zenty
(őstag)

Jah a red steel a bizonyitik ,hogy van nafta wii-be még !
Már csak okos fejlesztök kellenek és okos ötletek :)
Resident evil csak jön wii-re is és még kojima is mondta hogy csinál wii-re gamet talán az se lesz csunya :D

[Szerkesztve]

(#14) Zenty

Zenty
(őstag)

Jön Resident Evil wii-re!
[link]
NAh akkor + egy favorit game :D

(#15) Shabranigdo válasza Zenty (#14) üzenetére

Shabranigdo
(tag)

na ez jó hír.közbe megnéztem a videót a wii-ről.remélem tényleg jó lesz ez az új kontroller(bár néhol elég ''sután'' nézett ki a használata szvsz),az fps pl nagyon tetszett.ha tényleg ilyen lesz és emelett még (viszonylag) olcsó is akkor mindenképp kötelező.és még eredeti játékokat is veszek akkor :B :U

(#16) EasyR

EasyR
(tag)

öcsém biztosan odalesz érte! :)

Sőt: még a végén én is ''elcsábulok'', pedig sohasem voltam odáig a konzolokért, de ez a távirányítós dolog elég hangulatosnak tűnik! :)

;

(#17) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

A ''Revolution'' nev nekem jobban tetszett.

(#18) dabadab válasza Zenty (#2) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

''japánon kivül szinte még sehol nincs igazi wifi hálozat mit akarnak ezek?''

:F Eleg sok helyen van Wifi, konkretan nekem is, meg nem hiszem, hogy egy tizenparezer forintos wireless router olyan nagyon kivul esne akar honfitarsaink anyagi lehetosegein is.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#19) Allien

Allien
(PH! kedvence)

Hát ez nagyon állat! Látszik, hogy a japánok magasabb szinten élnek, és főleg NEM (csak) anyagilag! Anno, már a SNES-nél is felfedeztem ezt. A haverom leszólta a PS-t anno, a grafikája miatt, de CSAK a felbontás nagyságát tudta felhozni. Az pedig lótúró! SEMMIT nem ér egy olyan gamma, ami nagyon ott van grafikailag, de nem nyújt tartalmilag semmit (engem már rég nem hoz lázba egy olyan név, mint pl. quake). Ilyen PC-re dögivel (konzolokon is) van bőven. De, itt a lényeg a KÖZÖSSÉG! Tehát, végre megint többen játszhattnak. Remélem, kiadják a Bomberman-t is, mert az már önmagában elviszi a prímet!;) Asszem, a PS3 felkötheti a gatyót, és valszeg az Xbox is főleg az aberrált amcsiknál fog hóditani.
Lehet, nyitok egy Tenisz, és Squad klubbot a golf klubb mellé, amik persze MIND virtuálissak lesznek, de fogyókúrának is jók lehettnek akár!;) Csak egy nagyobb plazma, pár wii, és csá! :C
Ja, akinek ilyen kardozós kell majd, akkor remélem olyanokat hoznak ki, mint anno PS-re volt pl. Bushido Blade, Tenchu. Milyen khirály lenne esettleg egy Onimusha, vagy netán Metal Gear Solid! :Y

[Szerkesztve]

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#20) Zenty válasza Allien (#19) üzenetére

Zenty
(őstag)

Metal gear szerintem nem lesz wii-n az tuti! Sajna mivel full ps exkluziv az egész sorozat :(
Viszont állitolag jön kojimátol egy wii game,de még nem lehet tudni milyen lesz csak annyit ,hogy nem mgs :(

[Szerkesztve]

(#21) kovsol válasza Face8814 (#1) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

az ára tudtommal úgy 200$ körül lesz
ami szerintem elég baráti

nintendó szerintem fiatalabb korosztálynak lehet nagyon szórakosztató, ahogy elnéztem a bemutató videókat, meg azoknak akiknek egy jó játékélmény előrébb való, mint holmi kinézet

nekem tetszik és a régi nintendós éveimet idézi fel bennem

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#22) Shabranigdo válasza kovsol (#21) üzenetére

Shabranigdo
(tag)

hát nagyon szomorú,ha valakinek fontosabb a grafika mint a játékélmény.
csak reméljük,hogy hoznak is ki sok jó játékot ami kellően kihasználja az új kontrollert.
hát ha 200$ lenne itt akkor is 200€,tehát kis hazánkban min 60-70e.de azért én még ennyiért is beneveznék egyre.csak játékokat is hozzanak be.

(#23) piqla

piqla
(őstag)

A tomorrow nevu, most megjelent ujsagban van egy hosszabb lelegzetu osszehsonlitas a ps3, az xbox kozott, es errol az uj kicsikerol is irnak bennek. Ok is ezt a feelthepower rendszert tartjak a cucc legnagyobb huzoerejenek... Mondjuk mast nem is lehet :D

Szereted az állatokat?

(#24) piqla válasza piqla (#23) üzenetére

piqla
(őstag)

Megneztem a videot... Ejha, nekem kell ilyen.
Bar mondjuk aki kepes ilyenen pingpongozni, ahelyett hogy elmenne valahova, meg is erdemli a kockak sorsat. Bar egy-ket reszeges esten jo jatek lehet ;]

Szereted az állatokat?

(#25) bagyulajuve

bagyulajuve
(őstag)

az irányítója nagyon durva.... :Y
van fantáziájuk a japóknak, és ha tényleg 200 dolcsi körül lesz az áruk, akkor best buy

Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!

(#26) Zenty

Zenty
(őstag)

Metal gear készitöje mikor megkapta elsők között a wii devkitet:
''Úgy érzem, valamilyen módon innovációra van szüksége a videojáték-iparnak, különben előbb-utóbb unalomba fullad. Erre a Nintendo Revolution jelenthet megoldást, ami egy csodálatos gép, különösen nekem, mint fejlesztőnek - rengeteg új ötlet pattant ki a fejünkből a masina láttán. Azonban sok játékos élethű szimulátorokat akar látni, és ezt meg kell értenünk. Ezért érdekes a PS3 és a Revolution: a haladás két külön útját képviselik - az egyik olyan mint egy élethű szimulátor, a másik pedig a makulátlan szórakozást garantálja.''

Ha nintendo most tovább folytatja a wii ( mi,mindenki filingjét) vagyis erőszakosabb hardcore gameket igénylöket is kiszolgálja akkor no porblémo lesz!

[Szerkesztve]

(#27) Face8814 válasza kovsol (#21) üzenetére

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Nyitó árnak a 200$ körüli elég szimpatikusnak tűnik. ( Plána ha figyelembe vesszük a konkurensek árait :U )
Illetve az is igaz, hogy a fiatalabb korosztályban arathat több sikert, de kérdés hogy ez a piacon belül milyen részesedéssel bír. :U
Én továbbra is tartom azon véleményem, hogy nem lesz igazi kihívója a két vetélytársának, de ettől még lehet sikeres konzol, aminél a játékélmény dominánsabb szerepet fog betölteni, mint a grafika.
( A régi Nintendos tapasztalatom, és élményeim miatt, én azért drukkolok nekik :C )

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

(#28) _ocsisajt válasza X@b3e (#3) üzenetére

_ocsisajt
(fanatikus tag)

jatekelmeny ;)
amugy nalam is elso helyre ugrott a wii a nextgen vasarlas teren :DDD

In All-wheel drive We trust :] | CoNs0Le PhR34k | Starcraft+DOTA fanboi =)

(#29) kevin.1

kevin.1
(lelkes újonc)

A konzol nyerő lehet ( régebbi nintendo konzolok / játékok támogatása, külső programok futtatásának lehetősége, alacsony ár)
A baj az, hogy a Sony is ebben az időben akarja kihozni a sajátját.
Ha a Nintendo-nak van esze, legalább 1-2 hónappal elöbb rukkol ki a Wii-val, akkor lehet esélye.

(#30) Zenty

Zenty
(őstag)

Remélem lesznek multi modok késöbb a gamekhez.
Egy red steel multija anyos... pl kardozni egymás ellen mekora lenne már :DD

[Szerkesztve]

(#31) kovsol válasza Zenty (#30) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

de ez igazi kockáknak nem jó, mert elfárad az ember keze ;]

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#32) Zenty

Zenty
(őstag)

Aki nem birja az nem multizik egyébként ülve könyököt kitámasztva is lehet a lustáknak :D
Ha igyse joh akkor mehetnek máshova a sima looser kontrollerhez :)

[Szerkesztve]

(#33) Zenty válasza Zenty (#32) üzenetére

Zenty
(őstag)

Metroid prime tuti lesz multiba ,mert az a ds-hez is van nem rossz ,de kardozás köl :D

(#34) Shabranigdo válasza Zenty (#32) üzenetére

Shabranigdo
(tag)

vagy lehet ''hagyományos'' kontrollerrel is nyomni nem?vagy ezek csak a mozgás érzékelőssel fognak működni?
tényleg kiváncsi leszek mennyibe fog fájni egy plussz kontroller :U

(#35) Zenty válasza Shabranigdo (#34) üzenetére

Zenty
(őstag)

Nemtudom ,de remélem ezeknél nem nagyon lesz sima konzol támogatás és csak a régi gamek miatt adják kih!
Állitolag a red steel-nél fikáztak az irányitást akik gameltek vele ,hogy érezhető a konzol beütése néhány kardozos résznél mint ha sima kontrolerel nyomták volna forgolodásnál.
Meg furcsálodták ,hogy minek itt célzás rá segitő?( ha még berakják is a véglegesbe remélem kih lehet kapcsolni :)
Mondjuk ez az egész game-nél szerintem annak tudhato be ,hogy sima kontrollerel kisérleteztek az elején a fejlesztésnél,de remélem nem azért van igy, hogy a sima kontrollerel is menyen és ezért a kárára megy forradalom-nak :(
De van még fél évük remélem kijavitják vagy korigálják ezeket!

A másik kontroller tuti drága lesz legaláb egy 10-es szerintem :(

Más:
Egyébként hdtv-én is téleg egész jól néznek kih gamek! Eddig agodtam a graf miatt ,de ez böven elfogadhato nem kell ide erőmű .
Movi összegzés :)
Project hammer gameplay! (mem is rossz és méghozzá a nintendotol ( meglepő) :D
[link]

Zelda gameplay:
[link]
Fogadjunk ,hogy konzolos jáccot vele ennyire lamul nem lehet célozni :DD

Metroid prime 3 gameplay:
[link]
[link]

Red steel:
[link]

új mario :
[link]

stb.

[Szerkesztve]

(#36) Zenty válasza Zenty (#35) üzenetére

Zenty
(őstag)

sima kontroller sry :D

(#37) Shabranigdo válasza Zenty (#35) üzenetére

Shabranigdo
(tag)

hmm,ez a metroid prime jól és jónak néz ki.egyre jobban várom a wii-t :C

(#38) kovsol válasza Shabranigdo (#37) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

én azt várom mikor lesz az MM ben egy kirakva, hogy letesztelhessem a kontrolert ;]

(#39) Face8814 válasza kovsol (#38) üzenetére

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

És vajn hogy oldanák meg hogy a kontrollert a lopós lelkületűek ne vigyék magukkal? :DDD
Lánc a végére esetleg? ;]

(#40) kovsol válasza Face8814 (#39) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

xbox360 psp ps2 meg minden ilyesmi van kirakva meg félmillás laptopok szóval...

(#41) Face8814 válasza kovsol (#40) üzenetére

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Tudom! De nem is ezért mondtam.
Ennek a kontrolerje merőben más, mint mondjuk egy psx-nek. Ezzel ''hadonászni kell''! Lerögzített pozícióban nem gond a dolog, ennél viszont a használata miatt kicsit más mint pl egy XBOX360 esetében.

(#42) kovsol válasza Face8814 (#41) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

xbox360 kontrolere se volt lerögzitve :F
na mind1 hagyjuk ezt inkább van ott aki vigyáz a dolgokra ne aggódj

(#43) Face8814 válasza kovsol (#42) üzenetére

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Ok, inkább tényleg hadjuk! :)

(#44) Zenty

Zenty
(őstag)

Nah ez a movi már téleg lol :D
[link]

(#45) Zenty válasza Zenty (#44) üzenetére

Zenty
(őstag)

Most már kiváncsi leszek milyen lesz az ubisoft splinter cell wii movi :DD

Egyébként rayman movi eleje egy kicsit Dead Rising -re emlékeztet ,de persze ez lightmodba henteljük nyulakat :DD
Meg ez a kis gyerek ,hogy nyomja máh ettöl már tuti lehet izomlázat kapni :D

[Szerkesztve]

(#46) Shabranigdo válasza Zenty (#44) üzenetére

Shabranigdo
(tag)

nekem bejött a videó.édesek benne a nyuszik :)

(#47) Zenty

Zenty
(őstag)

A másik iqu game hl2 fizikával :DDD
Movi végén lesz a poén!
[link]

(#48) Zenty válasza Shabranigdo (#46) üzenetére

Zenty
(őstag)

Engem inkáb zombikra emlékeztetnek :)
A game nekem is teccik esetleg beszerzem,hogy homokzsák helyett néha levezesem a feszültséget :DDD

(#49) Shabranigdo válasza Zenty (#48) üzenetére

Shabranigdo
(tag)

hát mert zombinyuszik:) végülis a föld alól jönnek nem?

(#50) Shabranigdo válasza Zenty (#47) üzenetére

Shabranigdo
(tag)

azért ez a ház dobálás durva volt :)amúgy móka a game.amúgy itthon valamilyen módon beszerezhetők demok konzolokra?pl valamilyen konzolos magazin melléklettel?mert ha veszek majd egy ilyen gépet,akkor úgy tervezem hogy csak eredeti játékokkal használom majd,viszont azt meg nem szívesen vesz az ember kipróbáltalanul :(

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.