Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Trak

Trak
(PH! addikt)

lol?
A saját vásárlóikkal akarják megfizettetni a programozó költségét, akit fel kellett venniük, hogy megírja a programot, mert saját maguktól nem tudták megcsinálni?
lol

Kezdi egyre jobban elásni magát a Creative...

Valaki majd úgyis gyorsan felrakja valahova az ''ingyenes változatot''.

[Szerkesztve]

''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

(#2) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez elég ALjas húzás azt hiszem... :))

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#3) ollie

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hatalmas muhaha a Creative-nak! :D

[link]

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#4) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Nem semmi. A vistából mindenki a pénzt akarja kifacsarni? :(((

mod: dsound.zip (56.2 KB, 4 views) Már fel is rakták a netre. :D :D :D

[Szerkesztve]

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#5) Lord Myn válasza Trak (#1) üzenetére

Lord Myn
(fanatikus tag)

Így igaz, nagy szemétség, hogy fizetned kell azért, mert relatíve régebbi hangkártyád van és használni akarod Vista alatt! Bár mondjuk az nVidia is ezt csinálja a PureVideo-val, fizess, ha ki akarod használni a hardveres MPEG2/HD gyorsítást...

"Nah, Italian trash. Besides I only steal Porsches."

(#6) Balinov

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

hát vaz ezeknek gerincük? :Y ez olyan,mintha a benzinkjuton még a benya árán felül tankolási díjat számítanának fel! :W

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#7) Hun'reeth

Hun'reeth
(őstag)

Kócsog Creative ;] Ugyis lesz nemhivatalos driver egyébként meg a hajukra kenhetik.

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#8) juliabrilke válasza Hun'reeth (#7) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

#3 Kolléga már be is linkelte... :U

(#9) Oliverda válasza juliabrilke (#8) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az a hivatalos. :U

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#10) tököscsávó

tököscsávó
(tag)

Na most mehetnek el oda ahová gondolom! :(((

meghalt a 3DFX oda a 3D

(#11) Gr3ddy válasza Oliverda (#9) üzenetére

Gr3ddy
(tag)

After some investigation, we have discovered that you do not actually need to buy ALchemy Audigy Edition to restore functions under Windows Vista and the Audigy/Live! Series. You can just download ALchemy for Sound Blaster X-Fi (it’s available for free) and manually copy dsound.dll and dsound.ini to a supported title. Then edit the dsound.ini file until it works. More information about this procedure is available here, or you can download the predefined version.
Nekem ebből az jön le hogy letöltöd alchemy-t és a dll-t bemásolod.

win7 élményindex 7.3 :)

(#12) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A creative kreatív módon bekaphatja...
Én már várom, hogy kijöjjön az új Asus kártya. Az ég világon minden Dolby-t hardveresen támogat (benne van a chip), még a DHP-t is...

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#13) juliabrilke válasza Gr3ddy (#11) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Nekem is. :U

(#14) Rage47

Rage47
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

mekkora szemét ez a creative pff :W
asszem azok után, amiket műveltek a hangkártya tulajokkal, nagyon meggondolja az ember, h vegyen-e tőlük akármit is....

(#15) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Egyszer egy ősrégi Canon nyomi driverét akartam a hivatalos Canon honlapról leszedni és valamiért nem engedte. Írtam e-mailben a Canon Hungarynak egy finom lecseszést. Aznap délután kaptam a választ a freemail-es címemre csatolásban mind a Win9ú és a Win2k driverekkel. :R
Pedig ugyanúgy a hardver és driver kérdésről volt szó. Na, ki is merítettük az Ügyfélaápolás című tantárgy anyagát. :((

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#16) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hülye ez a Creative??? :F :Y
Ki....nek mndenkivel ahol cask tudnak, a Live karit ami sok embernek van meg lesz@rják. :((
:(((

"Csak úgy mondom"

(#17) Gr3ddy válasza juliabrilke (#13) üzenetére

Gr3ddy
(tag)

Akkor jó :DDD :D
Nem tudom mit kell agonizálni rajta, amikor pár sorral lejjebb ott a megoldás :R

(#18) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Miből él amugy a Creative? szabadalmak :F
X-Fi nem ugy fogy ahogy ők azt gondolták...

ideje lenne ha valaki talpára állna és bemutatna egy uj chipet egy uj 3D térhangásu cuccal...

én örülnék ha A3D-hez egy hasonlo lenne

(#19) Garibaldi06

Garibaldi06
(újonc)

Van egy eladó Audigy 4-em. A SB meg bekaphatja, soha többé ilyen márkát.Nem tudják mit csináljanak kínjukban. Veszek egy úgymond luxuscikket, hiszen van az alaplapon egy nem is rossz hangkártyám, ezek meg ennyit képtelenek megcsinálni. Bojkottra szólítom fel a Prohardveres közönséget. Ja ezt a kártyát kb. 1 éve vettem, tehát nem mondanám, hogy annyira régi lenne.

(#20) juliabrilke válasza Gr3ddy (#17) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Valaki remélem felteszi a jobb verziót, amivel dolgozni se kell majd. :D :D :D

(#21) Garibaldi06

Garibaldi06
(újonc)

Ja nem SB, hanem Creative...

(#22) VargaI válasza Csapi007 (#16) üzenetére

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

Live-ra, audigy-re, meg SE-re már van. A 2 meg a 4 maradt ki szépen a sorból :(((
[link]
Remélem hamar megcsinálják (teljesen :U), ez már kezd olyan lenni mint a PowerDVD vs AnyDVD... megoldják... :DDD

szerk: Valamint kicsit furcsa, hogy két másolás azt a freeware X-fi driver is műxik audigyvel. Megint ilyen húzzunk le még egy bőrt a vásárlókról szaga van még erről az oldalról is...:(

[Szerkesztve]

Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''

(#23) marcee

marcee
(PH! addikt)

Itt lenne az ideje, hogy a Creative konkurenciát kapjon az önálló hangkártyák piacán, mert mintha egy cseppet elpofátlanodtak volna?!

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#24) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha már hangkártya...
Nem értem, hogy a gyártók miért nem fedezik fel, hogy egyre többen házimozizásra, tv-zésre is használják a pc-t. Nem integrálják be a virtual surround-ot, prologic IIx-t és a Dolby Headphone-t. Ezek egy valamire való dvd lejátszó szoftverben mind benne vannak (win-dvd, power dvd). Így ezeket a hangzásokat csak lejátszáskor lehet előcsalni, tv nézésnél, online rádiózásnál nem, csak akkor, ha felveszem, és utána kvázi belekényszerítem a lajátszóba...
Igaz, a C-Media már gyárt ilkyen kártyát, csak a mai napig itthon elérhetetlen, és az Azus is most mutatott be egy ilyet, de hol van a jó öreg Creative-unk, aki folyton a csúcsra tör...

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#26) Gr3ddy válasza szab.tam (#24) üzenetére

Gr3ddy
(tag)

erre gondolsz? [link]
Mert ez is x-fi chipre épül :P

(#27) Oliverda válasza Gr3ddy (#26) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez nem.

(#28) Raymond

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem a kreativ monnyol le!!! :D

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#29) horvathkrisz válasza szab.tam (#12) üzenetére

horvathkrisz
(PH! addikt)

Tudsz nekünk valami infót adni az új Asus hangkariról?
Már csak azért is érdekelne, mert a közeljövőben szeretnék egy X-FI-t vásárolni, de lehet mégsem azt kellene?! :F

Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)

(#30) daa-raa válasza Gr3ddy (#26) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Ez pont nem. C-Media Oxygene HD CMI8788 van rajta.

Si vis pacem, para bellum.

(#31) atuci

atuci
(őstag)
LOGOUT blog

hehe, szerintem már tuti van torrent oldalakon is jópár példány :))

Komolyan, szerintem egy kicsit gáz a Creativ hozzáálása a dologhoz, ez hasonló, mintha a firmware-t pénzért tennék közzé :(

Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

(#32) Muton válasza Csapi007 (#16) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

nem gyeengén ideg lehetsz, ha a hsz-t nem 'Hello'-val kezdted :DDD ;]

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#33) Stalker-2572

Stalker-2572
(PH! kedvence)

A fordító X-Fi hangkártyákkal használható verziója továbbra is ingyenes.

Szívás :C

All Black...

(#34) Raymond válasza Csapi007 (#16) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vazze Live! kartyak EOL mar evek ota. Az utolso XP-s update is 3,5 eves hozza (az is csak egy hotfix volt). Az Audigy mas teszta.

(#35) polip

polip
(PH! addikt)

én ennyit üzennék kreatívéknak:

,,|,, :P ,,|,,

www.laptopkalauz.hu || ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus

(#36) szab.tam válasza horvathkrisz (#29) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sajnos semmi bővebb infom nincs az Asusról, még csak híreket olvastam róla....
De nekem ennyi pont elég volt. A baj az ára lesz, valahol azt olvastam, hogy 200 usd körül lesz, mire ide bejön, lesz vagy 55-60k... de még mindíg olcsóbban megúszom, mintha vennem kéne 100-ért egy phlips DHP-os fejhallgatót, amit már nagyon kinéztem, de most elvetettem....

[Szerkesztve]

(#37) neduddki

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

VISTATAKAROK!!!VISTATAKAROK!!!VISTATAKAROK!!!VISTATAKAROK!!!VISTATAKAROK!!!VISTATAKAROK!!!VISTATAKAROK!!!VISTATAKAROK!!!VISTATAKAROK!!!VISTATAKAROK!!!VISTATAKAROK!!!VISTATAKAROK!!!VISTATAKAROK!!!VISTATAKAROK!!!VISTATAKAROK!!!VISTATAKAROK!!!VISTATAKAROK!!!VISTATAKAROK!!!VISTATAKAROK!!!VISTATAKAROK!!!VISTATAKAROK!!!VISTATAKAROK!!!VISTATAKAROK!!!VISTATAKAROK!!!VISTATAKAROK!!!VISTATAKAROK!!!VISTATAKAROK!!!VISTATAKAROK!!!VISTATAKAROK!!!VISTATAKAROK!!!VISTATAKAROK!!!VISTATAKAROK!!!VISTATAKAROK!!!VISTATAKAROK!!!VISTATAKAROK!!!

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#38) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pár kép az új Asusról:

[link]
[link]

Idézet: ''Az ASUS hangkártya Av200 típusú hangprocesszorát a C-Media tervezte és gyártja, ám ettől függetlenül a lapka egy teljesen új, egyedi fejlesztés, így más hangkártyákon biztos nem láthatjuk viszont.''

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#39) Gr3ddy válasza szab.tam (#38) üzenetére

Gr3ddy
(tag)

aha :B
De a lényegen nem fog változtatni, ez is marha drága kártya lesz :o
ezzel kevertem sorry [link]

[Szerkesztve]

(#40) szab.tam válasza Gr3ddy (#39) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ööö, ja.

(#41) Vitus

Vitus
(őstag)

LoL. Nem elég, hogy lassúak mint a te..ek, vacak amit csinálnak, még pénzért is adják. ;)
Ő egyszerűen nem kell creative terméket venni, úgysem csinálnak olyat amit más alternatívából ne lehetne megoldani. ;)

Jobb ma egy túzok, mint holnap!

(#42) Raymond válasza Vitus (#41) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

''...úgysem csinálnak olyat amit más alternatívából ne lehetne megoldani. ''

Melyik gyarto biztosit meg EAX-et Vista allt? Nem muszaly hardveresen, de jo lenne legalabb valami alternativa. Minimum kiprobalasara.

(#43) Johnny Cage válasza Raymond (#42) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)

Nem akarok kötekedni, de miért írja a muszájt mindenki LY-al?

(#44) greatchaos

greatchaos
(PH! addikt)

van bőr a képükön, de majd felkopik az álluk... vagy csak mi magyarok vagyunk ennyire csórók

(#45) Probiker válasza ftc (#18) üzenetére

Probiker
(senior tag)
LOGOUT blog

Creative nem csak hangkártyákat csinál.... :P
Nemrég vettem Creative hangcuccost.

Live for Speed.... by Turbo Diesel :O

(#46) Raymond válasza Johnny Cage (#43) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mert jobban nez ki?

(#47) AMATŐR válasza Johnny Cage (#43) üzenetére

AMATŐR
(őstag)

Hát ne is kötekedjél, ha nem muszály! :DDD

[Szerkesztve]

Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!

(#48) ngabor2 válasza Muton (#32) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

most miért mondod ezt? a legutóbbi 100 hsz-ából alig 16-ot kezdett csak hello-val :D 4-et meg jó reggelttel...

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#49) Probiker válasza ngabor2 (#48) üzenetére

Probiker
(senior tag)
LOGOUT blog

Most mé? Nem azt tanítják hogy ha bemész valahova köszönni kell? :D ;]

Live for Speed.... by Turbo Diesel :O

(#50) SzlobiG

SzlobiG
(PH! félisten)

Na jóvan egyre jobban érik egy X-fire váltás.:U Nem normálisak ezek a Creativenál most 2E-ft-ot kérnek mikor, a hangkártya alig ér többet nála.:DD

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.