Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Yutani

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igazi retro feeling! ;]

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#2) Esmein

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Vicces gyerkőcök ezek. Mégis ki a f*sz vesz nforce4-et integrált videoval ?

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#3) anaqer válasza Esmein (#2) üzenetére

anaqer
(PH! addikt)

Szerrrverrrrr.... :U

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#4) Esmein válasza anaqer (#3) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerver : p1 233 mmx.
dual xeon
Opteron( ez ugy 940)
de nem nforce ''szénnésülő'' 4 pci expressel. Miért nem nforce3 250 ? Vagy valami. Miért kell a csúcs chipset mellé berakni egy integrált ati rage xl-t ? Lehet én volnék elmaradva ?

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#5) BluEyes

BluEyes
(őstag)

Nyilván festés volt náluk, mert csak így bukkanhattak rá a raktár mélyén porosodó papírdobozokra, amikben ezek a remek chipek lapultak. Passziansz forever! :D

Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék. fulhádéelcédétévé

(#6) anaqer válasza Esmein (#4) üzenetére

anaqer
(PH! addikt)

LoL. Innentől majd mindenkinek engedélyeztetni kell nálad a konfigot hogy mehet-e szervernek? :F Miért akarod megszabni hogy mit mire lehessen használni?

(Szénnésülés... aha, ja... mint az Athlonok, mi? Kettős mércék, szevasztok. :U)

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#7) Esmein válasza anaqer (#6) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ok, nem vitázom, csak nem értem minek integrálják az alaplapra a videokártyát egy olyan chipset mellé, ami köztudottan nem sok mindent tud kezdeni passzív hűtéssel, és egyetlen nagy előnye a pci express támogatás ...

Még csak az kéne minden konfigot én engedélyezzek ;)

A multkori aláírásod tetszett ;)

[Szerkesztve]

(#8) Dilikutya válasza Yutani (#1) üzenetére

Dilikutya
(PH! kedvence)

Mint a régi Intel-AMD hibrid megoldások?:)

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#9) e-biza válasza Esmein (#7) üzenetére

e-biza
(őstag)

amennyiben szerverlap, na most a tyan többnyire azt csinál, nem hiszem hogy a passziv hütés lesz a mérce. én valoszinüsitem hogy egy jo ventit nyomnak rá esletleg egy nagyobb bordára.

Liƒє is too short. - http://www.lowcostdomain.eu

(#10) Esmein válasza e-biza (#9) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Oks. mit tud még az nforce-4 amit az nforce3 250 nem tud ?

(#11) e-biza válasza Esmein (#10) üzenetére

e-biza
(őstag)

melegedni :) pci-x elég indok hogy egy uj alaplapot hozzanak létre.

[Szerkesztve]

(#12) anaqer válasza Esmein (#7) üzenetére

anaqer
(PH! addikt)

Öööö... mert most ez az új? Mert az NF3 SATA képességei gyengébbek?
Mert a PCI-E támogatás *gasp* számít az adott piacon?

(RE: hűtés... szerinted nem tudják megoldani?)

(#13) Esmein válasza anaqer (#12) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A hűtést a legkönnyebb megoldani ;) Inkább vennék szervernek egy olcsóbb lapot 2d megjelenítővel, aztán megoldanám, hogy menjen rajta minden, kevesebb ideig tart mint megkeresni az árát.

[Szerkesztve]

(#14) e-biza válasza Esmein (#13) üzenetére

e-biza
(őstag)

de vannak emberek akik inkább vesznek drágább lapot csak ne kelljen 20 kört futni akár szoftveresen hogy egy adott funkcioja jol fusson :)

(#15) Esmein válasza e-biza (#14) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igaz lehet, megyek aludni mert ma még csak kötekedtem.

(#16) anaqer válasza Esmein (#13) üzenetére

anaqer
(PH! addikt)

''Inkább vennék''

Okkkés, látom már a hibát. Ezt a lapot nem neked csinálták. Ennyi. ;)

(#17) e-biza válasza Esmein (#15) üzenetére

e-biza
(őstag)

aludni?:Ydél van:DD

(#18) Esmein válasza anaqer (#16) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát, nem én vagyok a célközönség, úgyhogy be is fogtam ;)
#17: hosszú este volt.

[Szerkesztve]

(#19) BluEyes válasza anaqer (#16) üzenetére

BluEyes
(őstag)

''Designed for Esmein'' :C

Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék. fulhádéelcédétévé

(#20) csudri

csudri
(őstag)

Azért ez lol, hogy nV cucc mellé Ati cuccot raknak! Ilyenkor mit csinálnak a flamelők? Melyik oldalt kell ilyenkor lehúzni? :D

Vortex World Domination

(#21) e-biza válasza csudri (#20) üzenetére

e-biza
(őstag)

sz*r nv mellé sz*r ati-t raktak ;]

(#22) BobMaster válasza csudri (#20) üzenetére

BobMaster
(őstag)

A 20. hozzászólás táján végre valakinek leesett a poén. :C :C Amúgy ezt a 8MB-os RageXL-t használják a legtöbb intel szerveralaplapon is, szóval maga cucc és a felhasználási terület abszolút nem új :D:D

A tényleges szűk keresztmetszet a júzer.

(#23) Adi

Adi
(senior tag)
LOGOUT blog

Kicsi, belépő szintű rackes szerverbe szánták, ha jól tévedek. :) Gondolom alacsony profilú memóriákkal belemegy 1U-s házba is, ti. az jól látszik rajta, hogy a memóriák ''szélirányban'' vannak lerakva. A proci is az alaplap elején van, így ''passzív'' hűtéssel fölszerelhető, a házban lévő ventik meg oldalról hajtják rá mindkettőre a szelet.

Sokan nincsenek tudatában annak, / hogy egyszer mindenki meghal. / Akik ráébrednek erre, / azonnal abbahagyják az ellenségeskedést.

(#24) twollah válasza Esmein (#2) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Inkabb az a poen az egeszben, hogy az NVidia, es az ATI van egymas mellett egy alaplapra integralva.

A sors furcsa fintora...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.