egy kis elírás ''Kínai források tudni válik''
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Durva nagy okosságot mondok: végre használhatóak lesznek a Volari kártyák, mert az Ati ír hozzájuk megfelelő meghajtót! 
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

jpisti
(senior tag)
Azért az ATI-nak a saját kártyáihoz is sokára sikerült, gondold csak meg, hogy pár éve mi volt a helyzet.
...

macilaci78
(PH! addikt)
Azért nem bántam meg, hogy az elsők között vettem GeXube Radeon 9600 XT-t.
Őket megveszi, mert megbír velük. Szerintetek az NVidia és az ATI milyen vételi ajánlatokkal bombázná a másikat, ha megtehetné? Szerintem rekord-méretű pénz lenne... 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

x_o_n
(PH! addikt)
és ez remélhetőleg igy is lessz
:igényes festés vállalok referenciákkal:::::Diablo 3: Guest Pass -t keresek!!:::
Remélem, mert nemrég teszteltem egy Volari V8 kártyát, és hát van mit javulnia...
Igen, ez volt a helyzet az első Radeonok idejében, meg még korábban. Most nem. Ne dobálózzunk 100 éve történt bakikkal...
http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core

t-shirt
(PH! kedvence)
nehogy olyan drivereket írjon hozzá mint az nV a woodoo kártyákhoz 

jpisti
(senior tag)
vettem... bocs, (nekem is ATI kártyáim voltak (van) főleg 9000PRO; 9600XT; X800XT.)
...

MaUser
(őstag)
Azért én a 9000-esemmel (egy hét után el is adtam) és a 9800-asommal is szívtam rendesen. (Persze az nv meghajtói is egyre kevésbé tűnnek kiforrotnak, ráadásul nekik is van olyan hibájuk, amit nem bírnak már két éve(!) javítani.) Az ati-s linuxos meghajtók meg ugye, de ezt úgyis tudod.
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

Peat;)
(PH! addikt)
Remek megint a felhsználókkal ba*nak ki ha a hír igaz, s3 még valahol ott van a szőnyeg alatt de ati és nv marad egyedül úgy néz ki a vga piacon. Ha 2 gyár van akkor meg az a 2 gyár meg is állapodik, hiába a kartell tiltás megoldják.

L3zl13
(PH! nagyúr)
LOL 
Ati és NV most is megállapodhatnának, hogy dupla ennyiért adják a kártyákat, akkor is azt venné mindenki, mert az XGI egy f*stalicska és még drága is.
Aki hülye, haljon meg!
Hát igen. A sz*r akármennyiért is drága. 

Brae
(őstag)
Nem a 9600xt, hanem a radeon8500 idejében voltak a drivergondok az atinál.
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! http://href.hu/x/chbe

cain69
(őstag)
nálam még év elején is voltak eq2 alatt.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Brae
(őstag)
de nem ez a jellemző
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! http://href.hu/x/chbe

Peat;)
(PH! addikt)
Csak ha most állapodnának meg lehet hogy xgi tök véletlen megtudná mert érdekelné a dolog, hogy a maga javára fordítsa a helyzetet, ha xgi kiesik akkor nem kell aggódni hogy a versenytárs(bármennyire is szar) megtudja azt.
Egy versenytársat ha olyan is mint xgi egy ati vagy nv cég sose fog így lenézni mint te teszed, ott is vannak szakemberek technikai gárda, bármikor rájöhetnek vmi újdonságra, vagy ki tudja mit csinálnak épp most már jó ideje csöndben vannak.
[Szerkesztve]
Nem lehet, hogy valójában a SiS-t akarják? nVidia megvette az ULI-t, ők megszerzik a SiS-t (chipset terén azért jól jönne nekik), ez azért elég logikus lenne...
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

cain69
(őstag)
de, eq2 alatt jellemző volt. 1 óra játék ->10 vpu recovery. aztán visszaraktam a tavaly drivert.
[Szerkesztve]
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Nekem is ez jutott először eszembe... 

L3zl13
(PH! nagyúr)
Ezt a ''tök véletlen megtudná...'' részt nem értem. 
A lényeg, hogy az XGI létezése semennyire nem befolyásolja, hogy megállapodnak vagy sem.
Csodát várni meg lehet tőlük, de amennyire beégtek múltkor a Volarival, amit annyira bereklámoztak...
Aki hülye, haljon meg!