Nagyon helyes
Nagyon nagyon szomorú lennék, ha nem így lenne
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Nagyon helyes
Nagyon nagyon szomorú lennék, ha nem így lenne
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

én is..
lennék. Elég jók ezek a Chaintech cumók. Már amennyihez így közöm volt.
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
Nekem 2 ilyne lapom is van, maximálisan elégedett vagyok velük. Csak az mondjuk zavaró, hogy az európai supporttól visszapattanak azutóbbi időben a levelek.

amikor megjelent az alap hír, kapásból te jutottál eszembe
amúgy tényleg kár lett volna értük! örülök, h maradnak a piacon. 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

Kár is lett volna értük. Ár/teljesítmény értékben eléggé jó lapjaik vannak.
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

ennek örülök. szemezgetek a chaintec-kel egy ideje.
Hát mióta megvan a lapom, és ennyire szeretem igencsak sok ember megtalál chaintech témában.
sajnos az új lapjaikhoz hozzászólni sem tudok, nekem még socket A-som van
De azzal maximálisan elégedett vagyok

Még szerencse.
Így nem kell megszaggatnod a ruháidat.
[Szerkesztve]

Én két gépet buheráltam össze az ö általuk gyártott lappal. Teljesen jól mükszik mind a 2 a mai napig.
Vevöközpontúságban meg az egyik elöljáró cég. Itt a fórumon is írták már, hogy írt nekik, hogy ez vagy az nem müködött, nem volt jó és azonnal orvosolták a problémáját postafordultával. (aszem talán a hütö a videokarin vagy valami ilyesmi, és küldtek egy újat) szal mindenképpen szimpi cég. Levélnél biztos a szerverrel van valami 
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
Hogy lesz nekem így új alaplapom? vehetek megitn sz@r asust, azt sz.phatok vele