dejó. ezt alkalmazhatták volna a rendes dvd-k közt, és akkor nem ment volna tönkre annyi lemezem
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Ilyen karcolásmentes felülettel elátott hagyományos méretű DS DL DVD lenne jó. 
~18GB/disc
ilyen lehetséges?
extra

WillChi
(őstag)
Szvsz a 300 Ft egy ilyen 'kis aranyos' lemezért nem is annyira drága (különösen, ha azt nézem, hogy a márkaboltban ennyi).
Keresek Heroes Chronicles-t. Mind az 5 kellene, de csak eredeti...

L3zl13
(PH! nagyúr)
Szabványban tudtommal szerepel a kétoldalas kétrétegű, tehát elvileg igen.
Mondjuk engem a kétoldalú lemez nem érdekel, inkább a DL-t futtatnák már fel, hogy lemenjen végre az ára... 
Aki hülye, haljon meg!

L3zl13
(PH! nagyúr)
Nálunk 600-ról indul szvsz Artisjus bácsi jóvoltából. 
Aki hülye, haljon meg!

WillChi
(őstag)
Ebben teljesen egyetértek veled, a kétrétegű lemezek ára kész horror a kapacitásukhoz (na meg a sima társaik árához) mérten.
Igen, még a DVD-k indulásakor ezt mutogatták... (ez olyan, mint nemrég a BR/HD-DVD-knél amikor ment a ki tud nagyobb kapacitásút csinálni... azok is kb annyira fognak elterjedni, mint a kétoldalas-kétrétegű DVD-k
)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
én kb. kevesebb, mint fél évvel ezelőtt nézegettem DL DVD+-RW-ket, akkor 2000-2400 HUF körül volt az ára, most merre fele van ez a szám?
extra
És ez ráadásul csak a 8 centis formátum.

WillChi
(őstag)
Tudom, hogy csökkennek az árak, de a ár/kapacitás viszony még mindig nem túl kedvező.
[Szerkesztve]
Az is kérdés, hogy hol nézegetted... egy éve olyan 1300 forint környékén már lehetett kapni DL lemezt, most pedig kiszereléstől függően már van 750 forint magasságában is.
--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.
RW lemezről lenne szó hozzáteszem ismét. 750 HUF-ért akár már vennék is, de csak kettőt. Bár nem hiszem, hogy bárhol is kapok 2 db újraírható duplarétegű lemezt 1500-ért. 
extra
Csak írható változatban nem lehet megoldani a kétoldalas kétrétegű változatot sajnos.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
Oké bocs a ''W''-n átsiklottam 
--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.
ennek mi a technikai akadálya? nem kötözködök, ilyen kérdésekben fenntartás nélkül hiszek neked. csak tényleg nem tudom. ha máshol már le van írva, akkor egy linket kérnék. köszi.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
Az az akadálya, hogy az írható kétrétegű lemez keresztmetszete más, mint a gyári kétrétegű lemezé, nem oldható meg úgy meg vele a két oldal, hogy a korong a DVD-szabvány által kívánt vastagságon belül maradjon.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
köszi. most már ezt is tudom.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

Scream007
(őstag)
nagyon klassz ilyen kell nekem. 
BMW Über Alles!!..NSL rulzzz

Sotho
(senior tag)
Már csak egy olyan mp3 lejátszó kell amibe ez való. 
[Szerkesztve]

rup1u5
(PH! kedvence)
hol lehet kapni DL DVD+-RW-ket ?
nem is tudtam, hogy létezik már ilyen is 
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

pschio
(őstag)
az csak ott 300 forint itt 600 lesz az artisjus matrica miatt 
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

pschio
(őstag)
jolvan megeloztel 
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

macilaci78
(PH! addikt)
Van, de olyan extrákkal is fel van vértezve, hogy divx-et, avi-t, bármilyen filmet, JPEG-eket is lejátszik... Már hordozható formában is leledzik... 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
Még csak tesztlemezek vannak, a gyártásuk csak az év végén fog beindulni szerintem, legkorábban ősszel. Túl sok jót ne várj tőlük.

rup1u5
(PH! kedvence)
Túl sok jót ne várj tőlük.
hogy érted?
szarok lesznek?
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།
Nekem van...
Igaz az gyári...
Minek veszel Ferrarit, ha 50-nel közlekedsz...

Bgs
(senior tag)
Hat ha 300 akkor veszek belole egy parat. Artisjus le van pottyantva, nem akarok fizetni DJ Gazsinak azert, hogy a sajat archivumaimat, telepito, boot es live dvd-imet kiirhassam 
Bgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.