''miközben a DVD-k számítástechnikai felhasználását néhány évig egymással háborúzó érdekcsoportok (a DVD Forum és a DVD+RW Szövetség) hátráltatták.''
Ez így nagyon sántít. A számítástechnikai felhasználást az hátráltatta, ahogy a DVD Forum kezelte a DVD-R formátumot, mesterségesen magasan tartva az árát. Az áresés és ezzel együtt a széles körű számítástechnikai felhasználás akkor kezdődött, amikor a DVD+RW Alliance megjelent a színen és rögvest esésnek indultak az árak. A DVD+RW megjelenésétől számítva két termékgeneráción belül megjelentek a DVD+/-RW írók, szóval egyáltalán nem tartott sokáig a ''háború'' és nem is volt túl ''véres'' - nem volt kötelező váltani, mind a DVD-R, mind a DVD+R megfelelő kompatibilitással rendelkezett a DVD-s meghajtókkal, lejátszókkal.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!

Szerintem ezeket a dolgokat ki fogják ütni a távoli tárolási módok. Inkább fizetnék elő a rapidsharre vagy valami hasonmlóra mint hogy ilyen lemezeket vegyek. Ráadásúl mire ezeknek lemegy az ára még nagyobb lesz a sávszél. Esetleg akkor lenne esélyes egy ilyen nem folyamatosan hozzáférhető, kereshető valami, ha össz-visz kettő három kellene belőle. De sacc ez meg az, hogy vesz az ember még egy két winyát.

![;]](/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://prohardver.hu/pics/newsx/2007-08/24086_sony_cdp101.jpg)
Mondjuk a tálca sem tejfölös pohár vastagságú műanyagból készült. Ebben még van anyag. Lefogadom, még ma is működőképes darab lehet.

Sose felejtem el, amikor 660megát rá tudtunk írni egy cd-re, aztán, amikor 724-et egy 700as verbatimra. Mekkora versengés volt haveri körben, ki tudja a többet ráírni úgy, hogy visszaolvasható maradjon