Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) worthless

worthless
(tag)

a 190 x5 tenyleg durvan nez ki:))

http://browsehappy.com/

(#2) nimfas

nimfas
(senior tag)

Hiába néz ki durván.... ha nincs rajta DVI !?!?!?

A Sony HS94PB ugyanennyibe kerül Bécsben... és azon van DVI is. Továbbá az sem ronda monitor :)

(#3) Dassler válasza nimfas (#2) üzenetére

Dassler
(őstag)

Hát ez az!!! Az a nyomorult DVI, hogy miért hagyják le egy felsőbb kategóriát megcélzó monitorról? Márha a C sorozat az olcsóbb kategória, bár sztem alapból csak DVI-vel kéne LCD-ket árulni.

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#4) Male válasza Dassler (#3) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A vám (vagy adó?) miatt nincs DVI, hogy rohadna meg aki kitalálta ezt... (ha DVI van, akkor szórakoztatóelektronikai cikknek minősül, és nem számítógép alkatrésznek -> igazi szakértő lehetett, akinek ez az eszébe jutott)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#5) Keitaro

Keitaro
(PH! kedvence)

Ez a 7777-es hír a hírek rész szerint :DDD

''There is no such thing as eternity if you end it''

(#6) Vangelis válasza Male (#4) üzenetére

Vangelis
(PH! kedvence)

Most már ezt is tudom:)
Mennyivel többa vám.?

(#7) Dassler válasza Male (#4) üzenetére

Dassler
(őstag)

Jaja, ezt mindig elfelejtem. De sajnos nincs egyedül a ''szakértők'' által alkotott hülye törvények/rendelkezések táborában. Na de ne kanagrodjunk el :)

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#8) Male válasza Vangelis (#6) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lehet, hogy végül nem lesz vám, de bizonytalanság van/volt, ezért így tervezték a cuccokat (a legrosszabra számítva). Itt a hír róla: Bővebben: link

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#9) Vangelis válasza Male (#8) üzenetére

Vangelis
(PH! kedvence)

Olcsó tft-t mindenkinek, tüntessünk???:)

(#10) nimfas

nimfas
(senior tag)

akkor sem értem.....

a Sony-n van DVI és ugyanannyiba kerül?
Hát akkor már inkább a Sony....
Ennyi pénzért... :)

Nem tudja vki, hogy a Sony hogy intézi a Garit?
Ha pl. Bécsben veszek monitort, akkor itthon is tudom érvényesíteni a garit? EU gari?

(#11) Keitaro válasza Male (#8) üzenetére

Keitaro
(PH! kedvence)

Amilyen gyorsan döntenek az Európai Bizottságnál...még sokáig lesz szenny moncsi ><

''There is no such thing as eternity if you end it''

(#12) nimfas

nimfas
(senior tag)

most arról döntenek a cikk alapján ezt hámoztam ki...

Hogy egy DVI-s monitor nem számgép kiegészítő, hanem szórakoztatóelektronikai eszköz???

Ezek olyan hülyék, mint az amerikaiak.... mindjárt elsírom magam :(

(#13) Male válasza nimfas (#12) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valami nagyokos biztos azthiszi, hogy több százezerér (esetleg millióért) veszek lejátszót (amin van DVI kimenet -> ilyet még mindig nem láttam), erősítőt, hagfalakat, és minderre egy 17-es vagy 19-es TFT-t kötök. Egy igazi zseni lehet...

(#14) Vangelis válasza Male (#13) üzenetére

Vangelis
(PH! kedvence)

Hajrá EU vaze WORLD

(#15) ciao

ciao
(senior tag)

a zunijós vámfőnök monnyon le!! ;]

Mindenkit felpofoztatok a bakterral!

(#16) vince

vince
(tag)

Egy észrevétel a cikkel kapcsolatban: A kezelőszerv tekintetében is újított a Philips, a hagyományos gombok helyett egy touchpad segítségével is módosíthatók a beállítások.

Gombok továbbra is vannak a monitoron, csak megjelent a touchpad is, tehát ''helyett'' helyett mellett kellene, hogy szerepeljen a cikkben. imho...

''Miután az emberek az igazságot nem fogadták el hatalomnak, megtették a hatalmat igazságnak'' - Blaise Pascal

(#17) rog75

rog75
(kvázi-tag)

A C5 sériát itt csinálják fehérváron ugyhogy nem vennék olyat az tuti :)

(#18) janpotocki válasza vince (#16) üzenetére

janpotocki
(VIP)

A kezelőszerv tekintetében is újított a Philips, a hagyományos gombok helyett egy touchpad segítségével is módosíthatók a beállítások.

így olvasva? ;)

(#19) vince válasza janpotocki (#18) üzenetére

vince
(tag)

persze, értem én, de mivel vannak gombok is a monitoron, nekem (teljesen szubjektíven :) ) többet mond a ''mellett''

''Miután az emberek az igazságot nem fogadták el hatalomnak, megtették a hatalmat igazságnak'' - Blaise Pascal

(#20) micro

micro
(PH! addikt)

Eza zero bright dot ez elég gáz!

Miért nem tudnak pixelhibamentességet vállalni?

Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..

(#21) neduddki válasza Male (#13) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Ma nem is nagyon fogsz, nem sokaig volt azota levletotta a HDMI...
de itt egy darab amin can : Samsung 935 Bővebben: link es meg nem is vot soxazezer....:- ))))

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#22) Male válasza neduddki (#21) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Legalább már ezt is tudom. Ettől függetlenül egy marhaság ez a DVI-s szenvedés.

(#23) nimfas

nimfas
(senior tag)

jópofa ez a dvd player.... egyetlen hátránya az ára... ennyiért már olcsóbb dvd ÍRÓ-t is kapni!!!!

nekem egy olcsó Yamada 5520-asom van... kemény 16-17eFt volt... és Divx-en kívül mindent eszik.

70-80eFt-ot nem adnék ki egy lejátszóért, tudom vannak snobok, akik igen. :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.