a 190 x5 tenyleg durvan nez ki
http://browsehappy.com/

a 190 x5 tenyleg durvan nez ki
http://browsehappy.com/

Hiába néz ki durván.... ha nincs rajta DVI !?!?!?
A Sony HS94PB ugyanennyibe kerül Bécsben... és azon van DVI is. Továbbá az sem ronda monitor 

Hát ez az!!! Az a nyomorult DVI, hogy miért hagyják le egy felsőbb kategóriát megcélzó monitorról? Márha a C sorozat az olcsóbb kategória, bár sztem alapból csak DVI-vel kéne LCD-ket árulni.
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
A vám (vagy adó?) miatt nincs DVI, hogy rohadna meg aki kitalálta ezt... (ha DVI van, akkor szórakoztatóelektronikai cikknek minősül, és nem számítógép alkatrésznek -> igazi szakértő lehetett, akinek ez az eszébe jutott)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Ez a 7777-es hír a hírek rész szerint 
''There is no such thing as eternity if you end it''

Most már ezt is tudom
Mennyivel többa vám.?

Jaja, ezt mindig elfelejtem. De sajnos nincs egyedül a ''szakértők'' által alkotott hülye törvények/rendelkezések táborában. Na de ne kanagrodjunk el 
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
Lehet, hogy végül nem lesz vám, de bizonytalanság van/volt, ezért így tervezték a cuccokat (a legrosszabra számítva). Itt a hír róla: Bővebben: link
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Olcsó tft-t mindenkinek, tüntessünk???

akkor sem értem.....
a Sony-n van DVI és ugyanannyiba kerül?
Hát akkor már inkább a Sony....
Ennyi pénzért... 
Nem tudja vki, hogy a Sony hogy intézi a Garit?
Ha pl. Bécsben veszek monitort, akkor itthon is tudom érvényesíteni a garit? EU gari?

Amilyen gyorsan döntenek az Európai Bizottságnál...még sokáig lesz szenny moncsi ><
''There is no such thing as eternity if you end it''

most arról döntenek a cikk alapján ezt hámoztam ki...
Hogy egy DVI-s monitor nem számgép kiegészítő, hanem szórakoztatóelektronikai eszköz???
Ezek olyan hülyék, mint az amerikaiak.... mindjárt elsírom magam 
Valami nagyokos biztos azthiszi, hogy több százezerér (esetleg millióért) veszek lejátszót (amin van DVI kimenet -> ilyet még mindig nem láttam), erősítőt, hagfalakat, és minderre egy 17-es vagy 19-es TFT-t kötök. Egy igazi zseni lehet...

Hajrá EU vaze WORLD

a zunijós vámfőnök monnyon le!! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!

Egy észrevétel a cikkel kapcsolatban: A kezelőszerv tekintetében is újított a Philips, a hagyományos gombok helyett egy touchpad segítségével is módosíthatók a beállítások.
Gombok továbbra is vannak a monitoron, csak megjelent a touchpad is, tehát ''helyett'' helyett mellett kellene, hogy szerepeljen a cikkben. imho...
''Miután az emberek az igazságot nem fogadták el hatalomnak, megtették a hatalmat igazságnak'' - Blaise Pascal

A C5 sériát itt csinálják fehérváron ugyhogy nem vennék olyat az tuti 

A kezelőszerv tekintetében is újított a Philips, a hagyományos gombok helyett egy touchpad segítségével is módosíthatók a beállítások.
így olvasva? 

persze, értem én, de mivel vannak gombok is a monitoron, nekem (teljesen szubjektíven
) többet mond a ''mellett''
''Miután az emberek az igazságot nem fogadták el hatalomnak, megtették a hatalmat igazságnak'' - Blaise Pascal

Eza zero bright dot ez elég gáz!
Miért nem tudnak pixelhibamentességet vállalni?
Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..

HI!
Ma nem is nagyon fogsz, nem sokaig volt azota levletotta a HDMI...
de itt egy darab amin can : Samsung 935 Bővebben: link es meg nem is vot soxazezer....:- ))))
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
Legalább már ezt is tudom. Ettől függetlenül egy marhaság ez a DVI-s szenvedés.

jópofa ez a dvd player.... egyetlen hátránya az ára... ennyiért már olcsóbb dvd ÍRÓ-t is kapni!!!!
nekem egy olcsó Yamada 5520-asom van... kemény 16-17eFt volt... és Divx-en kívül mindent eszik.
70-80eFt-ot nem adnék ki egy lejátszóért, tudom vannak snobok, akik igen.