Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

ez a SATA-s külső házikó tetszik! :)

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#2) L3zl13

L3zl13
(PH! nagyúr)

Inkább a minőségen dolgoznának.
A hagyományos IDE mobil rackjeik minősége szerintem kriminális...

Aki hülye, haljon meg!

(#3) anulu válasza L3zl13 (#2) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

van itthon 3. mindegyik jó. a venti minősége miatt meg szerintem nem őket kell okolni, csak ha azokat is ők gyártják.

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#4) orbano válasza anulu (#3) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

vehetnének bele papstot :C akkor kit kell okolni? valaki kényszeríti őket hogy gagyi ventilátort szereljenek bele?

amúgy tudna valaki ajánlani nekem egy ilyen külső hdd házat, satásat, valami szép feketét? kissé idegesít hogy a nagy vinyómat nem tudom elérni, rajta van egy csomó fontos cucc :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#5) engusz

engusz
(PH! nagyúr)

A tápegységről szándékosan nincs kép? Ugyanis, amit vettem Vantec Nexstart, ahhoz majdnem akkora van, mint egy kisebb notebookhoz. Lábmelegítőnek jó lenne, de ahhoz kicsi. :)

(#6) <Adamsky>

<Adamsky>
(őstag)

Sziasztok!

Szerintetek mi várható egy ilyen Bővebben: link IDE -> USB 2.0 belső ''fióktól''? Jó lenne egy ilyen a ''hot-swap'' miatt, csak félek tőle, hogy lassú.

Eladó: GlobalSat (BT-338) bluetooth GPS

(#7) engusz válasza <Adamsky> (#6) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Nálam kb. 20 Mb/s az olvasás.
USB 2.0, Maxtor DiamonMax Plus 9.

(#8) L3zl13 válasza anulu (#3) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

A venti minősőgéért egyértelműen ők a felelősek, mert ők választják meg a gyártót.
De még csak nem is erre gondoltam. 3. fiókom szarakodik adathibával már jó ideje.
A kábelek túl merevek, eltörnek, kontakthibásak lesznek.
Cseréltem már a keretet és a fiókokat is külön. Ahogy látom a hiba a fiók kábelezése.

A múltkor egyikre sikerült ráoperálnom egy ATA33-as kábelt, az sokkal tovább bírta. De mivel sajnos nincs mefelelő felszerelésem a forrasztáshoz, ezért végül az is megadta magát.

Aki hülye, haljon meg!

(#9) peterkeT

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Ezt a hálózatra köthető racket még nem szúrta ki senki?

Nekem ideális lenne fájlszervernek - van egy rakás dokumentumom, amit a házon belül több gépről is el szeretné(n)k érni alkalomadtán, úgy is, hogy akár a másik gépek ne legyenek bekapcsolva. Adatátvitel sebessége sem tényező, viszonlyag kicsi fájlokról van szó. Biztosan spanyolviasz, de én most látok ilyet először és fantasztikusan jó ötletnek tartom...

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#10) shev7 válasza peterkeT (#9) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

Nekem Is jól jönne egy ilyen, csak nekem fontos lenne a sebesség, mert én meg a kedvenc sorozatomat tartanám rajta :) Pont múltkor gondolkodtam egy ilyenen, mivel a routeremre lehetne USB-n vinyót dugni de annak valami irtózatosan lassú a sebessége (pedig a specifikáció szerint USB 2.0 :F) Szóval pont múltkor gondolkodtam, hogy miért nincs olyan amit egyből ethernetre lehetne dugni.

Csak az a baj, hogy most vettem SATA-s vinyót meg SATA-s kártyát hozzá. :(

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#11) marcee válasza peterkeT (#9) üzenetére

marcee
(PH! addikt)

Jaja! A hálózatra dugható nagyon faja lehet. Az irodába épített szervergépen gyakorlatilag a raid-es fájlszerveren kívül csak egy hálózatilicenc-es hardverkulcs trónol, azontúl másra nem is használjuk. (Jó az benne van a pakliben, hogy szükség esetén átalakítható egy plusz munkahelynek.)

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#12) engusz válasza shev7 (#10) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Mekkora sávszélességre lenne szükséged? :)

(#13) joghurt válasza peterkeT (#9) üzenetére

joghurt
(őstag)
LOGOUT blog

Keress rá Google-ön arra, hogy ''NAS''! ;)

A tej élet, erő, egészség.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.