Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Naggyon jó!
PATA-n nem ósdi már ez a kapacitás: Jaj, nem lát, csak 137GB-ot! :))

Az 1,8'' is nagyon birizgálja a fantáziámat, kíváncsi vagyok, mikor engedhetem meg magamnak. :DDD

Szvsz a Seaget piacra dobja terve szerint a 1TB-os vinyót, de hamarabb lesz neki mindenki másnál 1+TB-os is, pl 1,2-1,25TB. :)

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#2) t72killer válasza macilaci78 (#1) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az nem a PATA volt, hanem a windows 3.1-XPSP1-ig:DDD

mivel nem egy sebességbajnok, ezért nem katasztrófa h PATA-n van.

Kiváncsi leszek, h mikorra lesz normális (30kHUF) körüli ára:))

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#3) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

''ezzel a vállalat hónapokkal megelőzi a merevlemezpiac vezető gyártóját, melynek hasonló kapacitású merevlemeze a korábbi nyilatkozatok alapján csak hónapok múlva kerülhet forgalomba'' Jó ez a mondat... hónapokkal megelőzi a Seagetet, aki majd hónapok múlva mutatja be ;]

macilaci78: A 128GiB nem annyira a PATA hibája... ;)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#4) marcee

marcee
(PH! addikt)

Lesz majd nagy felzúdulás, mikor meglátja a pénzespista, hogy a formázott kapacitás alig 931GB! ;]

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#5) Dilikutya válasza marcee (#4) üzenetére

Dilikutya
(PH! kedvence)

Na hallod, már majdnem egy formázott 80-asnyi hely elvész:)

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#6) CYBERIA válasza marcee (#4) üzenetére

CYBERIA
(senior tag)

Pont kétszer annyi hiányozna, minta amekkora pl. az eén HDD-m :DDD

A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.

(#7) macilaci78 válasza marcee (#4) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Egen, ez is igaz.

t72killer: Ezen még mindig röhögök. :DDD

Amúgy a pata-t azért írtam, mert nem divat mostanság ilyen csatolófelülettel nagy tárkapacitású vinyót kiadni. Viszont egy ilyen RAID5 tömböt megnéznék mondjuk Thecus kiszerelésben. :DDD

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#8) Rover623

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A pici vinyóban nem gáz a 128KB-os puffer...?:Y
Tényleg annyi van benne (már ha lehet hinni a gyári datasheet-nek), de nem akarom elhinni...:W

primus inter pares

(#9) Rive válasza Rover623 (#8) üzenetére

Rive
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem gáz. Ahova olyan kell, ott nem a tempó a lényeg...

Más: ez a nagy dög meg mire jó? Félreértés ne essék, nem félek, hogy ne tudnák eladni, de mire jó :F

Szerviz és javítgatás nálam, mert válság van /// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#10) Stalker-2572

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Gáz lesz, ha egy ilyen elromlik :DDD inkább jönne már az olcsó Blue Ray :DD

All Black...

(#11) Rover623 válasza Rive (#9) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Évek óta terjednek a biztonságtechnikában a digitális videorögzítők.
Egyáltalán nem ritka az 1-2TB kapacitású háttértárigény egy-egy gépben...gyakran tükrözve.
Sokkal egyszerűbb gépeket lehet építeni ha nem kell ezer SATA csatis alaplap, nem kell plusz SATA kontroller...pláne ha amúgy is kevés a slot, mert kell a hely a digitalizáló kariknak.
Például...;)

primus inter pares

(#12) akom

akom
(senior tag)

Istenem !

Még a 386 osomba 40 MEGABÁJT os vinyo volt :DDD
És még akkor nem mertünk álmodozni az 1 GB ról.
Hogy fejlődünk !

(#13) bambano

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Meg hogy az árából vehetett volna 3-4 400 gigásat... :)

Szerk: a #4-re akartam válaszolni, de nem találtam el a megfelelő klikket :)

[Szerkesztve]

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#14) kekeckukac

kekeckukac
(újonc)

Hááát már a bécsi metroban lehet kapni külső házas kivitelben ha jól emlékszem 350-360 netto euroért.....

(#15) liksoft válasza Stalker-2572 (#10) üzenetére

liksoft
(PH! nagyúr)

Nem vészes, csak az adatmentés ára fog duplázódni vagy triplázódni.

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

(#16) Rover623 válasza kekeckukac (#14) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Abban nem két 500-as van...?;)

primus inter pares

(#17) TeeJay

TeeJay
(PH! kedvence)

mintha valahol olvastam volna hogy a Seagate azért késik mert ők nem 5 hanem 4 tányérosban akarják kiadni az 1TB-ot
Hitachi 5x200giga + 10fej
Seagate 4x250giga + 8fej

így viszont a Seagate ha kidob egy 5 tányéros verziót máris 1250gigánál járnak :B

Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

(#18) PPeter válasza liksoft (#15) üzenetére

PPeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DDD

PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!

(#19) PPeter válasza Stalker-2572 (#10) üzenetére

PPeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az látod biztosan nem jön, legfeljebb a Blu-ray. :D

PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!

(#20) Lipton válasza Stalker-2572 (#10) üzenetére

Lipton
(senior tag)

Kb annyira gáz mint amikor megkarcolod BR lemezt, vagy ráfingasz és oda pár giga.
(Ha annyira várod, akkor legalább a nevét tudhatnád rendesen, Blu-ray. ;) )

PPeter megelőzött. :)

[Szerkesztve]

(#21) Bodz válasza Rive (#9) üzenetére

Bodz
(őstag)
LOGOUT blog

A kalózoknak pl. ideális társ lesz a mindennapokban... ;]

[Szerkesztve]

Eladó QNKTC aszinkron USB DAC, illetve fej- és fülhallgatók: http://bit.ly/mYX5Xi

(#22) Petek válasza Bodz (#21) üzenetére

Petek
(fanatikus tag)

Majd Magyarország kitalálja erre is a jogdíj fizetést :DD

In vino veritas

(#23) Ősember válasza Rover623 (#8) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

gondolom 3600 rpm mellé ennyi jár :D

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#24) Ősember válasza Rive (#9) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

igazábol a problémát nem értem :B a kérdés ugy szol, hogy mire jo, ha sok helyed van a gépben? :F egyszerü... mindenkinek más az igénye :D

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#25) Petek válasza Ősember (#24) üzenetére

Petek
(fanatikus tag)

A winyokapacitás olyan mint a pénz: sosem lehet elég sok :D

In vino veritas

(#26) kekeckukac válasza Rover623 (#16) üzenetére

kekeckukac
(újonc)

A hirdetésben nem ugy szerepelt...elég szép dizájnos is a háza....nem utasítanám vissza ha valaki megkinálna vele :D :D

(#27) waterman_

waterman_
(fanatikus tag)

az 1 Tb majd akkor lesz szerintem nagy szó, ha nem 5 hanem 2-3 tányéron fér majd el.. úgy már tényleg olcsó meg halk is lesz tán:)

..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

(#28) erdoke válasza Rive (#9) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Egészen pontosan ahová használják, ott a folyamatos írás vagy olvasás a jellemző (HDD-s kamkorderek, mp3 lejátszók és hasonlók), nagyon ritka a sok kis fájl mozgatása, amikor érezhető előnye van a nagyobb (8 MB körüli) puffernek.
A nagy dög arra jó, hogy talán lesz 400 GB-os kéttányéros öcsikéje, amit majd jól megveszünk. :)

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#29) ALI_G

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jíízüsz krájszt!!!, 5 tányér???! néha annyi palacsintát se tudok megenni, de ez még sem desszert.
1 tera már nem is olyan nagy szó manapság a PC-k körében sem.
Google vesz pár ezer darabot, aztán jöhet a statisztika. ;]

(#30) macilaci78 válasza Rover623 (#11) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Néztem én is egy 8 kamerás rögzítőt, a 25GB-os HDD-t teleírja bő 9 óra alatt a 8 kamerával, ezek szerint egy ilyen HDD-vel, 2 napig se húzza. :)

Engem a kicsike érdekel, az 1,8''-os, de hol lehet hozzá USB-s racket kapni? :F

(#31) orbano válasza macilaci78 (#30) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

jaja, fateromék is ezért várnak még az analóg lecserélésével. jó lenne, ha rámenne a gépre legalább egy heti felvétel. de ahhoz nagyon sok ilyen vinyó kell majd :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#32) Hun'reeth válasza Rive (#9) üzenetére

Hun'reeth
(őstag)

Nekem jól jönne. ;] Már 9 db 300-as tele + az új 500-as is már félig.
Persze ez nem otthoni felhasználás.

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#33) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem karacsonyi megjelenesrol volt szo? :U Elnezest ha elrontom itt az unnepi hangulatot... ;]

[Szerkesztve]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#34) ronaldo

ronaldo
(őstag)
LOGOUT blog

Kell a francnak. Menjetek ti is emberek közé, bulizni. A lányokat pakoljátok tele, ne a vinyókat. Le a kockával! :D

Lenovo Thinkpad + Samsung 830 SSD

(#35) Rover623 válasza kekeckukac (#14) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A faxom ki van az okos, infós cuccot metróban shoppingoló kekec kukacokkal....;]
Mert tudod, én meg egy köcsög kígyó vagyok...;)
Erre a szutyokra gondolsz:[link]
Ha még nem esett volna le, a cikkben a Hitachi vinyókról van szó, később meg jönnek a Seagate-ek...a WD-nek még nincsen terabyte-os vinyója...még bejelentés szinten sem.
De ha mindez spekulációnak tűnik (és a q*rva vastag tok sem szúrt szemet neked;]), akkor csak venni kellett volna a fáradtságot magadnak és ellátogatni a WD weboldalára, megnézni hogy mi is az a cucc valójában:[link]...:P

[Szerkesztve]

primus inter pares

(#36) macilaci78 válasza orbano (#31) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Az ilyen cuccokban az az unfair, hogy rögzíti, mint a kisangyal és mindenki happy, kivéve, akinek vissza kell keresnie az adott infót.
Mert szép és jó, ha mondjuk egy bankot ért bűncselekménnyel kapcsolatban keresnek, adott az idő, de a bolti szarkákat már keresni kell a rögzített adatok között... Mindenféleképpen ott kell lennie valakinek és meredten bámulnia a filmet...

(#37) student

student
(senior tag)

és vajon miko lesz 25rongy az 1terás vinyó? :)

up!

(#38) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

teszt a Hitachi HDD-ről...[link]

(#39) Komplikato

Komplikato
(PH! addikt)

Dell ships 1 terabyte hard-drive - [link]

PC maker Dell claims to be the first to ship 1 terabyte (1,000 gigabytes) hard drive.

The drives, which are targeted at users needing to store large amounts of digital media, are aimed mostly at those wanting to store video content, such as high-definition video.

It is a change in policy for Dell which normally ships higher-capacity disk drives to businesses first.

ARNNet quoted Dell vice president, Neil Hand as saying that this type of capability used to be available only to the largest corporations. ''With the spectacular advancement in hard drives and the engineering in our systems, we're now able to bring it to consumers,'' he said.

The first Dell PCs to use the drives will be the new Alienware-branded gaming PCs. XPS systems will then follow suit.

The drives are Hitachi GST's 1TB Deskstar 7K1000. They can spin at 7,200 rpm with a 3GBit/s serial ATA interface. The drive uses perpendicular recording, has five platters, a read access time of 8.5msecs and a write time of 9.2msecs. It has a cache of 32MB and an 8.7ms average seek time. They will sell for US$540.

Close the World ..... Open the Next!

(#40) vazzz válasza student (#37) üzenetére

vazzz
(senior tag)

Kb év vége felé a teszkóban :DDD

http://href.hu/x/hf2j

(#41) The7up válasza orbano (#31) üzenetére

The7up
(tag)
LOGOUT blog

Ezt ne nagyon reklámozzák.

Jelenleg normál helyen (pl iroda, üzlet) 3 napi felvételt lehet megörizni. Aztán vannak további szintek, ahol 30-60-90 nap, de ott olyan feltételeknek kell teljesülniük, hogy pl. banki vagy értékpapírforgalmi tevékenység, vagy több milliós napi pénzforgalom, tömegtartózkodás (pl. meccs) stb.

Egyéb iránt pedig használható képek 5-7 kameráról már 2 250GB-os disken elférnek, úgy 20 napra visszamenöleg

Igazán makacs madár a sün. Csak akkor hajlandó repülni, ha belerúgok.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.