22 colon, nem lesznek túl kicsik a dolgok? Nálam 1680*1050-ben pont jónak mondanám a képpontméretet.
(L) Atiradeonika (L)

22 colon, nem lesznek túl kicsik a dolgok? Nálam 1680*1050-ben pont jónak mondanám a képpontméretet.
(L) Atiradeonika (L)

Lehet hogy 22 colon azért túlzás ez a felbontás... 
Gigabyte EP35 DS3 | Intel C2D E7300 2.66GHz@3.15GHz 9x350 (1,225V)@CoolerMaster Hyper TX3 | Palit HD4850 Sonic 1GB@735MHz/2100MHz | 4x1GB Geil Ultra 1066MHz@1120MHz (2.2V CL5) | SuperFlower Aurora 600W | Maxtor Diamondmax 10 300GB | Samsung 2253BW | Thermaltake VA1000BWA LanMoto | Logitech G25

Ez miféle gyártmányú panel lehet 
Amúgy szerintem határeset, nekem a 22''-es monitorokon néha zavaróak a pixelek.
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

Jó lesz ez ha kiderül a paneltípus. Bár mondjuk van tippem... 
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

Paneltípus tényleg a kérdés. De szerintem jó monitor lesz.
Majd kiderül.

Az adatok alapján nem TN panel van benne.

Ez a monitor inkább 16:9-esnek tűnik így a kép alapján.
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
basszus, ez már egy sima LCD tévének is emegy...
guszta...
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

''basszus, ez már egy sima LCD tévének is emegy''
En most egy 51 centis 4:3-as samsung-ot hasznalok tv-nek is. Az 1200p-s felbontas alapjan pedig mindketto boven full hd-s. A pixelmeret egyforma mivel a 22-es wide kb. egy 20-as normalnak felel meg, es igen nekem is egy picit aproak a pixelek, de csak a 8-as default fontmeret miatt. Ha az ember felveszi a betumeretet 10-esre akkor pont jo.

ez inkább - az ibm asztali gépeit és notebookjait gyártó -kínai lenovo pc gyártó monitora és nem az ag neovo monitora...
20 colon nagyon durva lenne a 3xxx*2xxx-e felbontás, de pl a necnek van 20 colos 3 mp-es ( 2xxx*15xx -as) panele. nyilván hamarabb kerül egy MR gépbe, mint egy (alsó)közép kategóriás 22colos monitorba monitorba.
pecs2100.hu

Ugyanmár, ez semmi. 15.4''-ben is van ilyen felbontás. ~~ [link]
// Az én monitorom 19''-en nyomja az 1680-at, és pont jó.
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD
finom darab
lehet mégsem tv-s monitort veszek? 
True Success is Blonde
Ejj, de kár, hogy nálunk embertelenül drága lesz. Remélem előbb-utóbb jönnek a többiek is ilyen felbontású panelekkel.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Hűűű...
Én pont egy ilyen monitorra vágyom.
Kiváncsian várom... 
Il Milan In Vetta All'Olimpo!!! Campioni D'Europa!!!

miért is???nekem 1680*1050 a 15,4'' notin és nagyon frankó, mondjuk 3D és 2D tervezés, de én netezés közben is jobban szeretem...mondjuk 110e átszámítva nagyon jó ár egy ilyen moncsiért....hasonló viewsonic 200e....ilyen méretre vártam ilyen felbontássalk, bár a 22'' crt-met (compaq p1220) nem tom h lecserélném-e....valahogy annál jobb képet-színt nem láttam még sehol....
jah tényleg....nálunk lesz vagy 300e, mert ugye a ups 50 dolcsiért lövi át amcsiból ami 600 dolcsi magánszemélynek de ha egy hajónyi jön akkor már nem 600 dodo hanem 1000 felett....lol szemét magyar hiéna kereskedők.....
[Szerkesztve]
---C.2.A. Dokesz007 ---I'm the power---SAJTOLOK---
és mindezt meg vedd euroban 
ennek kb akkora lehet a pixelmerete mint 20,1''-on az 1680x1050-nek, ami szamomra tokeletes, raadasul jo panellel... mérnincs még nyálcsorgatós szmájli? 

140K-ért már azért annyira nem jó
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.
Ez mind szép és jó lenne ha nem lenne ilyen ****** drága. 
"Csak úgy mondom"

miért ne lenne jó? egy normális, 1680x1050-es 20''-os, nem TN paneles monitor 100k körül mozog. akkor ez 140k-ért elég baráti szvsz... ha nem lenne ilyen csúnya, csorgatnám a nyálam. bár mondjuk akkor én inkább 160-180ezret kifizetek egy 24''-ért
A vér nem válik VAZZE!™

azért, mert amit megvehet más 110e ért azért nem fogunk 2x annyit fizetni sem az eu miatt sem a kereskedők miatt....akkor inkább kis rizikó, bár már az sincs mivel lenovo cucc márkaképviselet meg világgari ezekre is jár....te kifizetsz 180e-t mi nem leszünk ilyen meggondolatlanok....a különbségből meg veszek végre pohártartót az X5-be 60e-ért

---C.2.A. Dokesz007 ---I'm the power---SAJTOLOK---

Naa Max az ASUS cuccai ilyen elvetemülten drágák ( igaz azok nézznek is ki valahogy nem ilyen csúnyácskák )
pl. a Samu 2232BW is nyócvan
a 24'' Dell 2407wfp is 160K körül van

''mondjuk akkor én inkább 160-180ezret kifizetek egy 24''-ért'' asszem ez kb. ekvivalens azzal, hogy 160 körül 
Ja és én a 20''-os NEM TN paneles monitorokról beszélek, mint amilyen a hírben szereplő lenovo is. Ez egy igényes, minőségi monitorokról szóló topik ennek okán 
A vér nem válik VAZZE!™

''azért, mert amit megvehet más 110e ért azért nem fogunk 2x annyit fizetni sem az eu miatt sem a kereskedők miatt....''
te miről beszélsz? 
A vér nem válik VAZZE!™

majd megtanulok olvasni

A kérdés az milyen minőségű panel lesz benne és mennyire tekinthető márkásnak egy Leonovo monitor?
Amúgy láttam itt a PH-n hírdetve Acer 24''-os PVA paneles 1920-as monitort, ami ugyan gagyinak számít, de az pl. 99K volt. Ellenben 24''-os ... 
Close the World ..... Open the Next!
A kérdés az, hogy a 24'' nem sok-e monitornak? Komolyan kérdezem.
Kicsit már tartok ettől a mérettől. A 19'' wide azért kicist kicsi, a 24'' wide viszont már nem sok?
Hm, ki kéne próbálni valahol...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Nagyban függ attól milyen messze van a monitor az asztalon. Netezésre, wordre felesleges, viszont 2D-3D tervezésre ill. sorozatok, HD-s filmek nézésére nagyon megéri. Pivot módban próbáltam egy 24-es Dell tft-t, az index.hu főoldala kis híján ráfért 
[Szerkesztve]
"Dedicated to purpose beyond reason" http://www.revizoronline.com/article.php?id=3520

Én is gondolkodom hogy 22'' 1680x1050 vs 24'' 1920x1200
filmezésre nem is gondolkodnék melyik de FPS-re lehet nagy a 24''?
[Szerkesztve]

Na meg aztán melyik az a VGA , amelyik ilyen natív felbontáson meghajtja az újabb játékokat ?
Ne ess pánikba!

Nem nagy, sőt...igazából félév végén szeretném 30-asra cserélni... 
chuck: 1680-ban teljesen korrekt képe van, oda pedig elég egy 8800 GTS is.
[Szerkesztve]
30-as már érdekes lehet főleg a felbontása miatt, gyanítom nem netezésre kéne 
"Dedicated to purpose beyond reason" http://www.revizoronline.com/article.php?id=3520

Nagyon szeretek filmezni, TV-nek viszont nincs hely, megaztán két megjelenítőt amúgy sem szeretnék / tudok venni.
Ha ehhez hozzávesszük, hogy régebben grafikáztam, s újra neki szeretnék veselkedni, az tűnik a legelőnyösebbnek, hogy egy ilyen batár dögöt kötök a gépre - csak ki kell izzadni az árát... ennyi pénzt összerakni viszont nem lesz egyszerű menet. 

Igaz regi hozaszolas de mar csak csak 127 ezer a dell 2407 monitor. Igen erossen csokken az ara. Lassan 100 ert utanna dobjak az embernek.
PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

utána
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006