Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem ez szimpatikusabb, mint az Inte féle... márcsak azért is, mert a neve egyszerűbb... kérdés milyenek lesznek majd a gépek...

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#2) Obi-1 válasza Male (#1) üzenetére

Obi-1
(őstag)

Nekem elég légből kapottnak tűnik, ebben a formában. Mintha csak azért dobták volna ki, hogy hír legyen, hogy az AMD minden fronton képes konkurrenciát állítani az Intelnek.

Only a Sith deals in absolutes.

(#3) ftc válasza Obi-1 (#2) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Már rég tudtunk erről,hogy lessz ilyen de azt nem tudtuk kik adhatnak el vele cuccokat s azaokban mi lesz....

(#4) orbano válasza Obi-1 (#2) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Mert az intel aztán évekig fejlesztett, hogy létrejöhessen a viiv... :) Köszönjük meg nekik (is), hogy megvehetjük :R
Egyébként szimpatikus mindkét kezdeményezés, talán majd gyorsabban átragad az emberekre, hogy ne böhömnagy, hangos és meleg PCket építsenek, hanem picikéket, csendeskéket, hűvöskéket...

A vér nem válik VAZZE!™

(#5) tgabi333

tgabi333
(fanatikus tag)

Igen, a nappaliba mindenképpen szükséges az X2

You'll Never Walk Alone --- http://www.tothgabor.hu

(#6) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Érdekes egy dolog ez a home theather pc kategória. Elvileg úgye a fő cél a házimozihoz hasonló számítógép építése. A Windows Media Center sztem megfelel erre a célra szoftverileg, mert nekem is volt rövid ideig és biza az tényleg erre való(bár biztos van jobb is ennél, mert ez is csak windows :P). Az is tetszik, hogy nem szabja meg a partnereknek annyira, hogy ez+az mindenképp legyen benne. De például az X2-t én nem igazán érzem szükségesnek, mert azért ez mégiscsak egy házimozinak készül és nem arra, hogy a kiskölök a bazi nagy 100cm-es LCD TFT-n játszon az Unreal3 motoros játékokkal. Mondjuk megértem, hogy szeretnék ha jobban elterjedne az X2,(valjuk be az a 70K-80K-s összes amiért egy X2 3800+ -ot lehet venni az nem valami vonzó) de ezt szerintem máshol kellene erőltetni és máshogy. Mindenesetre kiváncsian várom az első ilyen gépek megjelenését, legfőképpen a házra leszek kiváncsi és persze ami benne van. :U

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#7) warn!ng

warn!ng
(tag)

szeretem az AMD-t, de valahogy gagyinak érzem ezt a ''live'' dolgot. ez teljesen szubjektív vélemény. kicsit olyan ez, hogy ''az intelnek van ilyen, akkor nekünk is kell''
persze az intel meg azt másolta, hogy a köcsög amd (asztali!) cpu kevesebbet fogyaszt akkor a mienk is kevesebbet fog. de inkább ez az mspaint-ben szerkesztett logo a legranfább. nesze neked amd_original.jpg >>amd_live.jpg : kb 10 perces meló lehetett. nem elég figyelemfelkeltő, szerintem

!

(#8) Obi-1 válasza warn!ng (#7) üzenetére

Obi-1
(őstag)

Akkor nem csak én gondoltam így. :)

Only a Sith deals in absolutes.

(#9) orbano válasza Obi-1 (#8) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Jaja, ez a logó nekem sem jön be, de a weboldal egész jó

A vér nem válik VAZZE!™

(#10) warn!ng válasza orbano (#9) üzenetére

warn!ng
(tag)

biztos az is valami template :)

!

(#11) Cs_Laci válasza orbano (#9) üzenetére

Cs_Laci
(senior tag)

Igen, a logón még dolgozhattak volna.. Ez a szögletes 4 bites palettás cucc kicsit már elavult ...

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

(#12) marcee válasza Obi-1 (#2) üzenetére

marcee
(PH! addikt)

Majdnem minden fronton. Marketingben ugyanis sehol sincsenek. Baromi gyenge ez a ''brand'', hányinger a logó (először azt hittem vicc), és nem határozza meg túlságosan a platformot. Csodálkoznék, ha nem buknának vele.

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#13) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mintha ez szebb lenne........

[kép]

(#14) Screammm válasza ftc (#13) üzenetére

Screammm
(őstag)
LOGOUT blog

[link]
Ez? Szvsz ez sokkal pofásabb. Beraktam linknek mielőtt megköveznek az AMD fanok :DDD.

[Szerkesztve]

"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"

(#15) Chieftec válasza tgabi333 (#5) üzenetére

Chieftec
(őstag)

Intel is azt pakol bele, szal ha AMD egymagosat rakna akkor teljesen elashatna magat ezen a teren.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.