Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Ra3

Ra3
(senior tag)

még szerencse hogy most már lassan mind elboldogul a + és - okkkal, amire veszek már mind ilyen lesz, sosem tudtam mi a különbség...

''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''

(#2) Hun'reeth

Hun'reeth
(őstag)

Lassan gondolkodnom kéne DVD-író vásárláson....? :U
....
....
....
....
Még várok. ;] ;)

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#3) XeeN

XeeN
(senior tag)

En ugy tervezem, hogy jovore, ilyentajt veszek DVD-irot. Mostanaban meg nem erzem hianyat.

(#4) csudri

csudri
(őstag)

Mert kb mikorra ér ide? Mert holnap akartam venni egy Pioneer A06-os vagy egy Teac cuccot, de ha mondjuk 2 héten belül ideér, akkor lehet, hogy beprószálnék egy ilyet!

Vortex World Domination

(#5) Crull

Crull
(újonc)

''Van azonban egy extra funkciója, méghozzá a High-Density-Burn technológia. Ennek segítségével egy 700 MB-os, 80 perces CD-re elvileg 1400 MB adatot is tudunk rögzíteni.'' Hmm.. és mi az ami ezt vissza is olvassa? :F Adatmentésre nem lehet rossz... de arra már inkább DVD lemezt használnék, már csak a kapacitása miatt is! :DD

(#6) kalcika válasza csudri (#4) üzenetére

kalcika
(tag)

Hát már van a CHS-ben... ;]

Challenge my brute: http://mo-kei.mybrute.com/

(#7) &rew válasza Crull (#5) üzenetére

&rew
(őstag)

ez valami varazsertek, talan a plextor csinal ilyesmit (ezt?), de az, hogy mennyi fert a cd-re fuggott az archivalando anyag tomorithetosegetol (persze). es mas olvasoban nem olvashato vissza egyelore asszem

dodge charger - ford mustang - dodge challenger

(#8) Crull válasza &rew (#7) üzenetére

Crull
(újonc)

Hát erről beszélek! Szerintem a haver bután nézne, amikor kölcsönadnám neki az ilyen módon arhivált filmjeimet, és az ő cd-olvasója meg csak zörögne és vinnyogna. Akkor inkább DVD-re írnám ki az anyagot, hiszen ez egy DVD író.. vagymi! :DDD

(#9) Protoss

Protoss
(senior tag)

Akkor inkább Lg 4040b, +/- és dvd-ramot is tud írni. Azt pedig ha csak 1 hangyányival is de elterjedtebb, mint a hd-cd olvasók :)

Ne glettelj, a vakolás jobb

(#10) Crull válasza Protoss (#9) üzenetére

Crull
(újonc)

Na igen... akkor inkább DVD-RAM.. ha már a méret a lényeg! :))

(#11) n@p@lm válasza Crull (#8) üzenetére

n@p@lm
(senior tag)

én én plexim is tud hasonlókat, és meg kell nyugtatnom a kétkedőket hogy (eddig) 4-ből 4 különböző olvasó vissza tudta olvasni. A plextor ezt úgy hívja hogy gigarec (mármint a technológiát).

napalm

ide általában a konfigot szokták írni...majd akkor leírom ha a régit lecseréltem...Husqvarna CTH 163T, Partner 53-160 DW (5553D), Stihl FS 400, Komatsu Zenoah BCZ5010CL, Makita DCS-6400, Hitachi CS30EH, Stihl SR420, Honda WJR 2525, Honda HHH25D 75

(#12) Sanya válasza n@p@lm (#11) üzenetére

Sanya
(PH! kedvence)

régiek is?

(#13) n@p@lm válasza Sanya (#12) üzenetére

n@p@lm
(senior tag)

''régiek is?''
hogy érted hogy a régiek is?

napalm (aki egyébként sanyi) ;)

ide általában a konfigot szokták írni...majd akkor leírom ha a régit lecseréltem...Husqvarna CTH 163T, Partner 53-160 DW (5553D), Stihl FS 400, Komatsu Zenoah BCZ5010CL, Makita DCS-6400, Hitachi CS30EH, Stihl SR420, Honda WJR 2525, Honda HHH25D 75

(#14) twollah válasza Crull (#5) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Ez az a felesleges plussz amivel tobb penzt lehet legombolni a vasarlorol.

(#15) twollah válasza Hun'reeth (#2) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Majd raersz akkor venni egy DVD irot amikor mar minden bokorban azt lehet kapni olcsoert.

(#16) gere

gere
(kvázi-tag)

Hali!
Az MSI DR4-A nevű eszköz 4-szeres sebességgel égeti a DVD-R és a DVD+R lemezeket, 2,4-szeressel a DVD+RW-ket és 2-szeressel a DVD-RW-ket.

Eddig ok...

Van azonban egy extra funkciója, méghozzá a High-Density-Burn technológia. Ennek segítségével egy 700 MB-os, 80 perces CD-re elvileg 1400 MB adatot is tudunk rögzíteni. A termék ezen kívül támogatja a 870 MB-os, 99 perces CD-k írását is.

Ha ez is igaz, akkor 870x2=1740MB is igaz-e? Mert 1/3-d DVD-RAM lenne /cd-n...

Hát ha még a többi cd olvasónak is jó ez a kaja akkor vevő vagyok.

Sokszor a drága olcsóbb...

(#17) erdoke válasza gere (#16) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ennek a CD írásához nagyon hasonlót már rég alkotott a Plextor, Premium néven. Itt a PH-en is van róla cikk. Más olvasó sajnos nem tudja a HD írott lemezeket olvasni, csak az, ami írta.:O

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#18) Cathfaern válasza erdoke (#17) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

#11 :U

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#19) erdoke válasza Cathfaern (#18) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Sztem az nem ugyanaz, vagy a GigaRec-et csak a Premium tudja?

(#20) Vagynemtudom

Vagynemtudom
(újonc)

Hali!
Csak beköszöntem mindjárt nyitok fórumot ha rájövök,h kell:)
Bye all.:C

(#21) Vagynemtudom

Vagynemtudom
(újonc)

Hi megint!
Nemtom,h krll fórumot nyitni:(.Nekem az új MSI DR16-B2 névre halgató dualos dvd-írómmal lenne egy olyan problemem,h nem látja az üres dvd-ket.Próbáltam firmware frissítést,lapi biosfrissítést +minden laphoz csatlakozó hardware-t frissítettem már,de így sem akarja rávenni magát az olvasásra.
Érdekes,h minden egyéb funkciója működik(cd-írás olvasás +írott dvd-t is olvassa)Viszont csak nálam nem akar írni ismerőseimnél kipróbáltul és működött!(ráadásul MSI kt3-ultrabulk alaplapom van elvileg szeretni kellene nekik egymást:F.
Nem ide vág a téma de ha tudna valaki segíteni annak nagyon örülnék.
Minden ötletre vevő vagyok:O
Előre is köszi.

(#22) erdoke válasza Vagynemtudom (#21) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nézd meg a kábelezést, az író jumperolását, aztán ha nem találsz semmit, akkor tedd fel a VIA legújabb chipset driverét, ami a lapon lévő chipsethez van. Ha ezzel se oldódik meg a gond, akkoor szedd le a VIA IDE vezérlőjét, és indítsd újra a gépet, majd hagyd a Win-nek, hogy felismerje, és hozzáadja a saját driverét. Feltéve hogy WinXP + (minimum) SP1-et használsz.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.