Vajon olyasmi kivitelezhető, hogy egy chip egyik része 65nm-es, a másik pedig 45nm-es technológiával készüljön? Ugyebár a cachet lehetne 45-tel sokkal elöbb, mint a proci többi részét. Tehát ha megoldható, akkor lehetne hamarosan a cache 45 a proci többi része pedig 65nm-rel gyártva... Ilyesmi kivitelezhető egyáltalán? Vagy ez megdrágítaná inkább a gyártást?
(remélem nem kérdeztem túl nagy hülyeséget
)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Felébresztették az alvó oroszlát, de ugyan ki mert ilyet tenni 

Én az Intel manapság elért összes fejlesztésére céloztam(65nm procik;Cedar Mill,Presler,Core Solo-Dou és majd a Conroe,chipsetnél 975X, stb..) Az AMD-nek nincs ekkora anyagi és technikai(gyártókapacitási) háttere, hogy több ilyen nagyszabású párhuzamos fejlesztéseket futasson, pedig szükség lenne rá, eddig úgy fest az (A)M2-nél már jócskán meg fognak mutatkozni a K8 architektúra teljesítmény korlátai és még kész sincs.
Nagyobb technikai áttörés talán a 1207 érintkezős LGA tokozású új Opteronoknál várható, viszont ezzel is csipkednie kell magát, ha a szerver piaci előnyét meg akarja tartani az Intel-el szemben. Nem beszélve az árversenyről. 15nm csíkszélesség?, hát addig a hőelvezető nanocsövektől, a Si lézerig, sok mindennek be kell majd játszania...

. Próbáltunk érdeklődni hogy lehetne-e náluk is gyártatni kísérleti áramköröket, a válasz kb. ez volt: igen ... nem .... az ellen nem véd 
Még egyszer kösz a kimerítő infót 
nálunk ilyesmi gondolom fel se merül... ehh de marhára le vagyunk maradva