Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Dassler

Dassler
(őstag)

Nyah, mostmár akkor 100%, hogy fizikailag bele tudom operálni a Turiont a gépembe. Amúgy hol lehet utánna nézni, hogy gyakorlatilag mely lapok támogatják?

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#2) janpotocki válasza Dassler (#1) üzenetére

janpotocki
(VIP)

(#3) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Jó, és hasznos kis cucc... :)

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#4) mAtech

mAtech
(fanatikus tag)

Helyes! :C

Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog miránk...

(#5) ngabor2

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

lásd még westlake topikját ennek az ellentétéről :D
de nem hülyeség, azon csodálkozom, hogy eddig semelyik nagy gyártó nem kapott rá erre a megoldásra, még k7 időben. a lesarkazásvédőknél biztos többet ért volna.

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#6) dokar

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kupak vissza :))

extra

(#7) KrenAtesz válasza ngabor2 (#5) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Csak akkor meg nem ment volna rá a hűtő, mert akkor magasabb lett volna :(

mod: de elírtam ezt a mondatot :D

[Szerkesztve]

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#8) Dassler válasza janpotocki (#2) üzenetére

Dassler
(őstag)

köszi

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#9) g4dg3t

g4dg3t
(senior tag)

4x4-es rezlap 10euroert...LOL

Bite my shiny metal ass!

(#10) sekli válasza g4dg3t (#9) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

nekem is ez jutott eszembe, lehet, hogy egy kicsit rosszabb lesz, de szerintem ezt bárki meg tudja csinálni..., de lehet, hogy tévedek..:)

[ Szerkesztve ]

(#11) Rover623 válasza g4dg3t (#9) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Na de: méretrevágva,MSI logós védőfóliával, körben habszivaccsal, középen hővezető párnácska, ragasztó, tok, doboz, fólia, miazmás...;]

primus inter pares

(#12) sekli válasza Rover623 (#11) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

Remélhetőleg egy bazinagy dobozban, hogy nehogyazthiggyemá' a júzer, hogy csak egy vasdarabot vett...:)

[ Szerkesztve ]

(#13) Dassler válasza sekli (#10) üzenetére

Dassler
(őstag)

próbálkozni lehet :D

(#14) marcee válasza sekli (#10) üzenetére

marcee
(PH! addikt)

Jelentem én nem tudnám megcsinálni, és a 2500ft-ot sem sokallanám érte, ha itthon is annyi lenne (persze, ha lehet majd egyáltalán kapni.). Én az az állatfaj vagyok, aki szívesen turkál a gépében (meg másokéban), de mégis jobbszeretem a kész, illetve félkész megoldásokat, mint a fullbuhert.
Remélhetóleg az az MSI logó csak a képen látszik dombornyomottnak. :)

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#15) Csaba_20_ válasza g4dg3t (#9) üzenetére

Csaba_20_
(PH! addikt)

Te még nem hallottál a tangáról? :DD :DD :DD :DD :DD

(#16) g4dg3t válasza Csaba_20_ (#15) üzenetére

g4dg3t
(senior tag)

Ha ezt egy tangahoz hasonlitod...gratula :P
Vagy tan orulnel neki milyen szexi kis MSI ''tanga'' van a procidon? :D

Bite my shiny metal ass!

(#17) Dassler válasza g4dg3t (#16) üzenetére

Dassler
(őstag)

Szerintem az anyag-ár miatt hozta fel...

(#18) g4dg3t válasza Dassler (#17) üzenetére

g4dg3t
(senior tag)

Persze vilagos hogy miert hozta fel :)
De azert erzed a kulonbseget remelem. Egy szep tangaert szivesebben fizet ki az ember az ertekenel tobbet...hisz nem arra gondol hogy ez csak egy darab rongy, hanem hogy egyreszt orulni fog neki az asszony, masreszt milyen jo lesz majd ''letepni'' rola.
Egy darab rezrol ugyebar semmi ilyesmi nem mondhato el...es a CPU sem lesz szexibb tole :D

nade ne offoljunk...akinek szuksege van ra ugyis megveszi :)

peace

Bite my shiny metal ass!

(#19) Dassler válasza g4dg3t (#18) üzenetére

Dassler
(őstag)

Persze hogy érzem :)

(#20) macilaci78 válasza g4dg3t (#18) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Micsoda élmény lesz letépni ezt a prociról, amikor majd cseréled! :DDD
Bár az is igaz, hogy ez egy procin tundra.bucsi, míg mondjuk az asszonyon egy édes kis semmiség... ;]

Egy hülye kérdésem azért lehet még? Nem lehet egyszerűen méretre igazítani a procihűtő tartólábait? Ha rövid, beletoldani, ha hosszú, kivenni belőle?
Nem vagyok egy nagyon gyakorlati hardver-guru. :B

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.