Nyah, mostmár akkor 100%, hogy fizikailag bele tudom operálni a Turiont a gépembe. Amúgy hol lehet utánna nézni, hogy gyakorlatilag mely lapok támogatják?
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

Nyah, mostmár akkor 100%, hogy fizikailag bele tudom operálni a Turiont a gépembe. Amúgy hol lehet utánna nézni, hogy gyakorlatilag mely lapok támogatják?
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

Jó, és hasznos kis cucc... 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

Helyes! 
Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog miránk...
lásd még westlake topikját ennek az ellentétéről 
de nem hülyeség, azon csodálkozom, hogy eddig semelyik nagy gyártó nem kapott rá erre a megoldásra, még k7 időben. a lesarkazásvédőknél biztos többet ért volna.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
Csak akkor meg nem ment volna rá a hűtő, mert akkor magasabb lett volna 
mod: de elírtam ezt a mondatot 
[Szerkesztve]
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

köszi

4x4-es rezlap 10euroert...LOL
Bite my shiny metal ass!

nekem is ez jutott eszembe, lehet, hogy egy kicsit rosszabb lesz, de szerintem ezt bárki meg tudja csinálni..., de lehet, hogy tévedek..
[ Szerkesztve ]
Na de: méretrevágva,MSI logós védőfóliával, körben habszivaccsal, középen hővezető párnácska, ragasztó, tok, doboz, fólia, miazmás...![;]](/dl/s/v1.gif)
primus inter pares

Remélhetőleg egy bazinagy dobozban, hogy nehogyazthiggyemá' a júzer, hogy csak egy vasdarabot vett...
[ Szerkesztve ]

próbálkozni lehet 

Jelentem én nem tudnám megcsinálni, és a 2500ft-ot sem sokallanám érte, ha itthon is annyi lenne (persze, ha lehet majd egyáltalán kapni.). Én az az állatfaj vagyok, aki szívesen turkál a gépében (meg másokéban), de mégis jobbszeretem a kész, illetve félkész megoldásokat, mint a fullbuhert.
Remélhetóleg az az MSI logó csak a képen látszik dombornyomottnak. 
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

Te még nem hallottál a tangáról?

Ha ezt egy tangahoz hasonlitod...gratula 
Vagy tan orulnel neki milyen szexi kis MSI ''tanga'' van a procidon? 
Bite my shiny metal ass!

Szerintem az anyag-ár miatt hozta fel...

Persze vilagos hogy miert hozta fel 
De azert erzed a kulonbseget remelem. Egy szep tangaert szivesebben fizet ki az ember az ertekenel tobbet...hisz nem arra gondol hogy ez csak egy darab rongy, hanem hogy egyreszt orulni fog neki az asszony, masreszt milyen jo lesz majd ''letepni'' rola.
Egy darab rezrol ugyebar semmi ilyesmi nem mondhato el...es a CPU sem lesz szexibb tole 
nade ne offoljunk...akinek szuksege van ra ugyis megveszi 
peace
Bite my shiny metal ass!

Persze hogy érzem 

Micsoda élmény lesz letépni ezt a prociról, amikor majd cseréled! 
Bár az is igaz, hogy ez egy procin tundra.bucsi, míg mondjuk az asszonyon egy édes kis semmiség... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Egy hülye kérdésem azért lehet még? Nem lehet egyszerűen méretre igazítani a procihűtő tartólábait? Ha rövid, beletoldani, ha hosszú, kivenni belőle?
Nem vagyok egy nagyon gyakorlati hardver-guru. 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...