Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) engusz

engusz
(PH! nagyúr)

Hát, nem egy design-bajnok... Ettől függetlenül lehet, hogy olyan jó ára lesz, hogy nem fogok tudni elmenni mellette. Úgy is feleslegessé vált a telcsimben a 256 Mb-os MMC.

(#2) GombócArtúr válasza engusz (#1) üzenetére

GombócArtúr
(őstag)

épp ezt akartam mondani, elég csúnya.

''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''

(#3) engusz válasza GombócArtúr (#2) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Elég retróra vették a figurát. Talán majd lesz többféle színben.

(#4) GombócArtúr válasza engusz (#3) üzenetére

GombócArtúr
(őstag)

a retró még nem lenne baj, ha nem a ''Retro jeans'' szerü divatretró lenne. Mondjuk... lehet csak nekem nem tettszik.
Ha már retró, csinálhatnának valami eredetit, mondjuk egy faboritásos mp3 lejátszót. Videotont! :)

''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''

(#5) rocket

rocket
(PH! kedvence)

Nagyon csunya, nem 1972-ben vagyunk :)

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#6) thaler2 válasza rocket (#5) üzenetére

thaler2
(senior tag)

Igaz, hogy nem akkor vagyunk, de retro-világban élünk...

(#7) rocket válasza thaler2 (#6) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Ez mar tulsagosan retro lett, mint egy fel milkas plazma tv junoszt tv kinezettel :)

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#8) engusz válasza GombócArtúr (#4) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Ahh, rájöttem! Nem is retró, inkább bóvli. :D

(#9) GombócArtúr válasza engusz (#8) üzenetére

GombócArtúr
(őstag)

áhááááá! ez a megfelelő szó! :)
Bár bóvlinak inkább a sajátom nevezném, amit egy év alatt kétszert cseréltek újra.
A mostani meg szoftveresen nem az igazi (a számokba nem lehet beletekerni): Traxdata EZ Player 5 IN 1 :)

(#10) engusz válasza GombócArtúr (#4) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Ebben a mai világban tényleg csak kérni kell: Bővebben: link :D

(#11) pf-prg válasza GombócArtúr (#9) üzenetére

pf-prg
(újonc)

Nem tudom mit értessz beletekerés alatt, de az én ugyanilyen típusú szerkentyűmőn a tetején lévő gombok közül a középsőtől jobbra balra lévők tartósan lenyomva szerintem éppen ezt csinálják.

Nekem is van azonban egy problémám, ugyanis a vételkor a dobozában nem volt meg a CD ami a doboz előlapján szereplő lista szerint hozzá tartozna. A használat során ez eddig nem okozott gondot, de azért csak piszkálja a csőrömet. A Win98 drivert letöltöttem a Traxdata honlapjáról, de a kezelési útmutatóban említett egyéb dolgok ott nem érhetők el. Nincs valami ötleted, honnét lehetne ezeket megszerezni?

(#12) GombócArtúr válasza engusz (#10) üzenetére

GombócArtúr
(őstag)

nannneee.... dekadencia a köbön, vagy a sznoboknak van célozva?

(#13) GombócArtúr válasza pf-prg (#11) üzenetére

GombócArtúr
(őstag)

ha konkrétan érdekel cvalami, megnézhetem az enyémen.

Amikor beletekerek, akkor baromságokat irogat az időre, mármint, hogy hol tart adott pillanatban a szám.

(#14) _az

_az
(senior tag)

na hátha :D

Bővebben: link

az

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.