Hát, nem egy design-bajnok... Ettől függetlenül lehet, hogy olyan jó ára lesz, hogy nem fogok tudni elmenni mellette. Úgy is feleslegessé vált a telcsimben a 256 Mb-os MMC.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
GombócArtúr
(őstag)
épp ezt akartam mondani, elég csúnya.
''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''

engusz
(PH! nagyúr)
Elég retróra vették a figurát. Talán majd lesz többféle színben.

GombócArtúr
(őstag)
a retró még nem lenne baj, ha nem a ''Retro jeans'' szerü divatretró lenne. Mondjuk... lehet csak nekem nem tettszik.
Ha már retró, csinálhatnának valami eredetit, mondjuk egy faboritásos mp3 lejátszót. Videotont! 
''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''

rocket
(PH! kedvence)
Nagyon csunya, nem 1972-ben vagyunk 
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

thaler2
(senior tag)
Igaz, hogy nem akkor vagyunk, de retro-világban élünk...

rocket
(PH! kedvence)
Ez mar tulsagosan retro lett, mint egy fel milkas plazma tv junoszt tv kinezettel 
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

engusz
(PH! nagyúr)
Ahh, rájöttem! Nem is retró, inkább bóvli. 

GombócArtúr
(őstag)
áhááááá! ez a megfelelő szó! 
Bár bóvlinak inkább a sajátom nevezném, amit egy év alatt kétszert cseréltek újra.
A mostani meg szoftveresen nem az igazi (a számokba nem lehet beletekerni): Traxdata EZ Player 5 IN 1 

engusz
(PH! nagyúr)
Ebben a mai világban tényleg csak kérni kell: Bővebben: link 

pf-prg
(újonc)
Nem tudom mit értessz beletekerés alatt, de az én ugyanilyen típusú szerkentyűmőn a tetején lévő gombok közül a középsőtől jobbra balra lévők tartósan lenyomva szerintem éppen ezt csinálják.
Nekem is van azonban egy problémám, ugyanis a vételkor a dobozában nem volt meg a CD ami a doboz előlapján szereplő lista szerint hozzá tartozna. A használat során ez eddig nem okozott gondot, de azért csak piszkálja a csőrömet. A Win98 drivert letöltöttem a Traxdata honlapjáról, de a kezelési útmutatóban említett egyéb dolgok ott nem érhetők el. Nincs valami ötleted, honnét lehetne ezeket megszerezni?

GombócArtúr
(őstag)
nannneee.... dekadencia a köbön, vagy a sznoboknak van célozva?

GombócArtúr
(őstag)
ha konkrétan érdekel cvalami, megnézhetem az enyémen.
Amikor beletekerek, akkor baromságokat irogat az időre, mármint, hogy hol tart adott pillanatban a szám.