Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a lassítás jó ötlet. Az olvasási sebességgel szinte csak a zaj nő. A felpörgetés bedig tovább tart. Jó ötlet.

Látott már valaki mondjuk 24*-esen újraírható lemezt boltban? Az ilyen írók mellé adnak egyet, de venni nem lehet. Ez miért van?

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#2) twollah válasza simonzé (#1) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Még nem láttam, de szerintem teljesen felesleges.

(#3) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Nem tudom, hogy akadályozza meg a maghajtó sérülését az új technika amit kitaláltak a felrobbanó CDRomok ellen.
Talán golyóálló a lézerlencse.

(#4) engusz

engusz
(PH! nagyúr)

Ez az MSI író felér 2 LG-vel... ;]

(#5) Arius válasza simonzé (#1) üzenetére

Arius
(fanatikus tag)

Hogyne láttam volna, ittvan mögöttem a polcon, már vagy 2 hónapja áruljuk...verbatim amúgy, 16-24x újraírható.

Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache ;)

(#6) mAtech

mAtech
(fanatikus tag)

Csatlakozom az előttem szólókhoz, a lassítás jó ötlet. Végre nem csak szoftveresen (lásd Drivespeed), hanem hardveresen is megoldható.

''A HyperGuardnak pedig az a célja, hogy megakadályozza a meghajtó sérülését és a szilánkdarabok kiesését, ha szétesne egy nem megfelelő minőségű CD az írás során. '' Király! Csak azt nem tudom, eddig miért nem jelent meg ez igényként a drágalátós fogyasztói társadalomban:)

Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog miránk...

(#7) robekri válasza simonzé (#1) üzenetére

robekri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát persze, hogy jó ötlet!;] Csak már régi! Az ASUS már rég alkalmazza ezt!(pl.:50x ASUS CD-ROM) Sőt ha többször nyomtad lement 16x olvasásra!

Üdv.:Robe

-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!

(#8) L3zl13

L3zl13
(PH! nagyúr)

Őszintén szólva több értelmét látom az alapból lekorlátozott, csak manuálisan gyorsítható íróknak, olvasóknak. (Lásd Plex)
40x-nél gyorsabb olvasás, írás szerintem értelmetlen. Ráadásul veszélyes is.

Aki hülye, haljon meg!

(#9) -Devil- válasza L3zl13 (#8) üzenetére

-Devil-
(fanatikus tag)

Igazad van, szerintem sincs semmi értelme. Habár én még nem találkoztam olyan íróval ami 16x-osnál gyorsabban tudott volna írni, hiába volt ráírva, hogy 32x...40x...52x...stb. Nekem úgy tűnik, hogy az írók képtelenek ennyire ''bepörgetni'' a lemezt. Olvasásnál ugyanez a helyzet.

Értek hozzá Pista bácsi! Kék a fázis...

(#10) WN31RD

WN31RD
(VIP)

Ez a 40x-es sebességre való korlátozás akkor lenne igazán hasznos, ha alapértelmezetté lehetne tenni...

''... we as consumers, want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''

(#11) zax válasza -Devil- (#9) üzenetére

zax
(kvázi-tag)

Nem lehet, hogy 16x-ra volt állítva a programban az írási sebesség? Vagy csak 16x-osan írható cd-d volt? :))

R.I.P. Pentium 4

(#12) Panther válasza robekri (#7) üzenetére

Panther
(HÁZIGAZDA)

Igen, én is épp ezt akartam mondani, hogy ''nagy találmány, pff...'' Nekem is Asus CDROMom van jó ideje (igaz ez 40x-es), és a lejátszás gombot 2 mp-ig lenyomva tartva bizony-bizony ez is leszabályozza magát. Így lehet levenni a sebességet asszem 32x, 24x, 16x-osig, attól függően hogy hányszor játszod el a lassítási folyamatot. Szóval éljen a spanyol viasz :DDD

[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]

(#13) tomcsi23

tomcsi23
(PH! addikt)

Nem tudom, honnan a fenéből szedték, hogy nyomva tartással lehet lassítani...
Világosan le van írva: ''The default drive reading speed is 40x. To increase reading speed to 52x you press the right button for 3 seconds. The default speed is restored when the disc is ejected.''

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.