Aspire Turion X2-t akarok végre.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Aspire Turion X2-t akarok végre.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

A vállalat – mely évek óta gyümölcsöző partneri viszonyt ápol a maranellói istállóval – ezúttal két új, kétmagos AMD mobil processzorra épülő notebookkal ünnepelte a világbajnok spanyol pilóta, Fernando Alonso győzelmét.
Miért ünneplik FA győzelmét mikor semmi köze nincs a Ferrarihoz 
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
Szolidaritás?
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.

Ezt tunt fel nekem is... 
Azert azt bekell latni, hogy a subok teren van mit tanulnia az Acernek.
Van aki egy noteszgépet 2GB-tal használ? Eddig nem is láttam más lapkakészletet, ami 4GB-tot kezelne, az ATI megoldásán kívül.
A középen lyukas PCMCIA, vagy Express Card az a VOIP telefon - kártya?
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

Szerintem csak Renwick ünnepelt tegnap túl sokat, s ezért írt ilyesmit... 
PS: 
www.eladomakonyvem.hu
Kikérem. 
Amúgy az senkinek sem báncsa a csőrit, hogy kifejezetten siralmas akkus üzemidőket produkálnak ezek a gépek? Főleg a subnál látványosan kevés a kétakkus 5 óra... 
üdv
R.
I see you blaming each other -- And I love you still

Erre es a meretre valo tekintettel irtam a 4-es postot.
A Ferrari talalhatott volna egy innovativabb gyartot is partnerkent...

Azért ez nem így megy. Az ACER találta magának a Ferarrit, nem fordítva.

M Schumi köcsög sportszerűtlen húzása biztos jó reklám volt nekik. 
Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

5 óra 2 aksival.. Tényleg elég siralmas. Bár a nagyobb noti 3.5 órája egy X1600-al egész használható. Meg szép is a nagyobb 
Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

de bizony, néztem egy nagyot hogy két akksival jön ki az öt óra. meg az 1.5-1.7kg sem a kategória csúcsa. sztem ezek nem is turiont használnak hanem G4-et
.

Ez annyira kellett ide, bazz.
Most annyira megaszontad, de komolyan. Schumi monnyon le! 
Ráadásul igazad sincs...
[Szerkesztve]

Tudom, de gondolom kellett a pacis marka beleegyezese is...
Kriza: Sztem ilyen iranyba ne menjunk el. A maganvelemenyem amugy, hogy nehezen tudom elkepzelni, hogy szandekos lett volna, elmeszeltek egyszeruen. Es nem vagyok Schumi rajongo - bar a tudasat elismerem.

Miért mondod ezt? Alig marad el a kategória legnehezebbjétől... 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

[link]
A HSZ-t offoltam, nem? Miért reagáltál, ha úgy gondolod, annyira nem ide való?
Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html