Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Aspire Turion X2-t akarok végre.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#2) Reinhardt

Reinhardt
(fanatikus tag)

A vállalat – mely évek óta gyümölcsöző partneri viszonyt ápol a maranellói istállóval – ezúttal két új, kétmagos AMD mobil processzorra épülő notebookkal ünnepelte a világbajnok spanyol pilóta, Fernando Alonso győzelmét.

Miért ünneplik FA győzelmét mikor semmi köze nincs a Ferrarihoz :F

Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

(#3) Xpod válasza Reinhardt (#2) üzenetére

Xpod
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szolidaritás?

Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.

(#4) atosz válasza Reinhardt (#2) üzenetére

atosz
(őstag)

Ezt tunt fel nekem is... :)

Azert azt bekell latni, hogy a subok teren van mit tanulnia az Acernek.

(#5) Xantomas

Xantomas
(őstag)
LOGOUT blog

Van aki egy noteszgépet 2GB-tal használ? Eddig nem is láttam más lapkakészletet, ami 4GB-tot kezelne, az ATI megoldásán kívül.

A középen lyukas PCMCIA, vagy Express Card az a VOIP telefon - kártya?

"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

(#6) Shadowfax válasza Reinhardt (#2) üzenetére

Shadowfax
(PH! addikt)

Szerintem csak Renwick ünnepelt tegnap túl sokat, s ezért írt ilyesmit... :DDD

PS: ;)

www.eladomakonyvem.hu

(#7) Renwick válasza Shadowfax (#6) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

Kikérem. :P

Amúgy az senkinek sem báncsa a csőrit, hogy kifejezetten siralmas akkus üzemidőket produkálnak ezek a gépek? Főleg a subnál látványosan kevés a kétakkus 5 óra... :Y

üdv

R.

I see you blaming each other -- And I love you still

(#8) atosz válasza Renwick (#7) üzenetére

atosz
(őstag)

Erre es a meretre valo tekintettel irtam a 4-es postot. :) A Ferrari talalhatott volna egy innovativabb gyartot is partnerkent...

(#9) Jim Tonic válasza atosz (#8) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Azért ez nem így megy. Az ACER találta magának a Ferarrit, nem fordítva.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#10) Kriza

Kriza
(őstag)

M Schumi köcsög sportszerűtlen húzása biztos jó reklám volt nekik. :(((

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#11) Cs_Laci

Cs_Laci
(senior tag)

5 óra 2 aksival.. Tényleg elég siralmas. Bár a nagyobb noti 3.5 órája egy X1600-al egész használható. Meg szép is a nagyobb :)

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

(#12) _cirmos_ válasza Renwick (#7) üzenetére

_cirmos_
(őstag)

de bizony, néztem egy nagyot hogy két akksival jön ki az öt óra. meg az 1.5-1.7kg sem a kategória csúcsa. sztem ezek nem is turiont használnak hanem G4-et :D.

(#13) Jim Tonic válasza Kriza (#10) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Ez annyira kellett ide, bazz. :O Most annyira megaszontad, de komolyan. Schumi monnyon le! :O
Ráadásul igazad sincs...

[Szerkesztve]

(#14) atosz válasza Jim Tonic (#9) üzenetére

atosz
(őstag)

Tudom, de gondolom kellett a pacis marka beleegyezese is...

Kriza: Sztem ilyen iranyba ne menjunk el. A maganvelemenyem amugy, hogy nehezen tudom elkepzelni, hogy szandekos lett volna, elmeszeltek egyszeruen. Es nem vagyok Schumi rajongo - bar a tudasat elismerem.

(#15) macilaci78 válasza _cirmos_ (#12) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Miért mondod ezt? Alig marad el a kategória legnehezebbjétől... :DDD

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#16) Kriza válasza Jim Tonic (#13) üzenetére

Kriza
(őstag)

[link]
A HSZ-t offoltam, nem? Miért reagáltál, ha úgy gondolod, annyira nem ide való?

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.