nem sokkal többért van ekkora kapacitású mp3 lejátszó is.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
bumper
(senior tag)
Nem értem miért ilyen drágaságokat csinálnak, és nem egyszerűbbet ami olcsóbb is lehetne

Petya25
(őstag)
Nekem a kapacitásával van bajom. Többgigás USB pendrive létezik, sokkal kompaktabb méretben és minden igénybevételt kibír. Nem értem miért nem tudnak legalább 40 gigás méreteben csinálni ilyen drive-ot. Persze tudom az ára nem lenne az igazi, de ez a 6 giga nem komoly alternatíva egy nagyobb pendrive-al ellentétben.
Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

bumper
(senior tag)
A wincsi igazi előnye az ára és a sokszori törlés/írás lenne.
Ebből ez az utóbbit teljesíti. Nem értem miért kell 2 méteres esést kibírnia, úgyis csak wincsi.Aaki tényleg strapabíró cuccot akar úgysem ezt veszi, hanem pendrájvot.
Akkor már legyen inkább olcsóbb. Biztos többen vennék...
A 8 GB-osra pont ráfér egy DL DVD anyag, de a helyigénye sokkal kisebb. 
Igazából az átviteli sebességekről jöhetett volna még valami info. A 2 GB-os pendrive-ok már az USB 2.0 határát feszegetik.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
veszel 60as notebook vincsit, berakod 2.5-ös tokba, elfér kabátzsebben (alig nagyobb, mint 1 cd, csak vastagabb), azt tessék, pendrive.
Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/
Már 1,8''-os HDD-ből is van 60-as, igaz még csak a 40-es a megfizethető. 
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
az igaz, ellenben lehet, hogy én vagyok tájékozatlan, de még 1.8as usb-s vincsi tárolót nem láttam.
Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

mAtech
(fanatikus tag)
~150 EURO. Meg mire begyűrűzik kishazánkba, úgy kb. 45-50 ezer lesz. Annyiért elég sok minden másféle lehetőség adódik. Mondjuk 2 db 120-160 GB-os vinyó (igaz az nem ilyen pici
) Meghát a korábban említettek, lásd előttem szólók.
Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog miránk...

m@xsys
(senior tag)
Nagyon igaz amit írtál, persze kinek mi kell.
Ez is lehet egy jó választás, de ennyiért?! 
Mo-ra ugy is drágábban jön be
Jómagam egy notebook wincsit, használok 2.5-ös tokban.
Mérete még így is nagyon tökéletes 
Érdekel valakit egy ilyen cucc? Eladnám 40 GB
Privin keress +

TheVeryGuest
(senior tag)
Lehet valahol 1.8''-as HDDket kapni Mo.-on?
“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry

Petya25
(őstag)
Az én Kingston pen-em 20MB/sec olvas, 10MB/sec ír, ez elég.
Az USB 2.0 a HDD-ket ugyanúgy korlátozza majd, mint bármi mást.
Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

macilaci78
(PH! addikt)
Én egy 2,5''-os 80Gb-os HDD-t használok egy USB-s rackben, pöpec cucc és az ára is egy 2Gb-os pendrive-é. 
Kis hazánkban szvsz van esély egy 1,8''-os rack vételezésére, be kell rendelni valahonnan, de véleményem szerint ebben a méretben még a 40Gb-os tárhely is messze felűlmúlja a megfizethető kategóriát.
Azért jó egy ilyen notivinyós megoldás, mert élből arra van kitalálva, hogy a szabadeséstől se riadjon vissza. 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

janpotocki
(VIP)
UP: magyar ajánlott ár került a hírbe
(#15) macilaci78 válasza janpotocki (#14) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)
DOWN, mert drága.
Azért előnyös kis kütyü, de baromi drága.
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...