Az ilyen cuccokon milyen OS-t lehet futtatni?
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Az ilyen cuccokon milyen OS-t lehet futtatni?
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Nem Vista ready, az biztos 
www.theskynet.org - Hungary alliance

Az árát nem merik odaírni 
netbsd biztos megy rajta, azt akár WC kagylón is lehet futtatni 

Linux, Vxvare, ecos stb. Ezek valószínű futnak rajta.
Nekem inkább egy fejlesztői platformnak tűnik, mint kész terméknek.

nagyon tetszik rajta a CFII foglalat! 
a sima c2d lapokon is bevezethetnék végre!!! 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
Azért ezt sejtettem 
waverider: 1000Ft-ért veszel egy IDE->CF átalakítót Persze ha PATA sincs a lapon, az már probléma 
[Szerkesztve]

Akkor vesz 4k-ért egy USB-s kártyaolvasót és ráköti az alaplapra. 
Amúgy ennek a deszkának mitől színeződött el a sarka?
![;]](/dl/s/v1.gif)
Aranyos jószág, nekem tetszik. 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
Ahhoz azért USB-t kell kezelni, de a CF->IDE átalakítónál sima IDE vinyónak ismeri fel a BIOS is...