Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) bumper

bumper
(senior tag)

jó cucc

(#2) Gamma

Gamma
(kvázi-tag)

Szimpatikus ketyere ... kar h nalunk meg nem igazan terjedt el ... (gyanitom a kozeljovoben nem is nagyon fog :( )

Apropo: A hazai bevezetesrol (ugy tudom pl. m1 sugaroz igy) tud valaki valamit ?

Ha véghezviszed a lehetetlent, a főnököd felveszi a napi teendőid közé...

(#3) balco válasza Gamma (#2) üzenetére

balco
(fanatikus tag)

Pesten (Szabadsághegy?) és a Kab hegyi torony körzetében megy a kisérleti adás, ha jól tudom m1, m2, Duna. 2-3 éven belül valami EU direktíva szerint kötelező lesz áttérni az országos analóg sugárzásról erre. Várjuk! Utálom a buta TVműsort, de a vonaton meccset nézni király lehet :))

(#4) adavid

adavid
(újonc)

A kisérleti fázison már túljutottunk, érdemes megnézni az Antenna Hungária kínálatát:
https://www.antennadigital.hu/
:))

(#5) Latency válasza adavid (#4) üzenetére

Latency
(senior tag)

Az Antenna Digital az az AM Mikró csak most már digitálisan adnak. Amire ez a kis cucc való, az a DVB-T és talán DAB.

(#6) alien8 válasza adavid (#4) üzenetére

alien8
(lelkes újonc)

Jó, de ez itt mikrohullámú, nem DVB-T. Ja bocs, már megelőztek...

[Szerkesztve]

(#7) adavid

adavid
(újonc)

Elnéztem :R

(#8) And válasza Gamma (#2) üzenetére

And
(PH! addikt)

''Apropo: A hazai bevezetesrol (ugy tudom pl. m1 sugaroz igy) tud valaki valamit ?''
Hi! Sokadszor is, egy ''kötelező'' DVB-T link: [link].

(#9) sekli

sekli
(PH! addikt)

szerintem nagyon jo... :R :R
A Pinnacle-lel nagyon meg vagyok elégedve...

[ Szerkesztve ]

(#10) balco válasza balco (#3) üzenetére

balco
(fanatikus tag)

Széchenyi-hegy (ezt benéztem)
[link]

(#11) cyclops válasza sekli (#9) üzenetére

cyclops
(újonc)

Én nem vagyok megelégedve a Pinnacle-al. Vettem egy USB-s tunert (e100) a hozzáadott szoftver nem működött win alatt. A legfrissebb sem igazán (hang nem volt). Linux alatt (!) sikerült működésre bírni és használni, de akkor meg kiderült, hogy a 450-500 MHz feletti adásokat sokkal rosszabbul veszi mint a tök régi PCI-os Pinnacle PCTV Studio kártya. Ennyit erről.

(#12) proszalac válasza cyclops (#11) üzenetére

proszalac
(újonc)

szevasztok!
én egy pinnacle 300i PCTV kártyát használok. kábelhálózat híján a sugárzott adokat veszem. az egyetlen gondom, hogy teljesen rendszertelenül néha az adás nagyon szaggatott. a gép képességei nem indokolnák (AMD 2,6+,512 Mb, 128 Mb video). lehet ez antena probléma (beltéri házilag fabrikált antennát használok)? hol tudnék vételre alkalmas antennához jutni?
A másik probléma a hozzá mellékelt szoftver. Pinnacle Media Center. írtó gagyi...sajnos az ingyenes Chris tv-vel viszont nem produkál hangot (integrált AC97 hangk). Egyébkjént elégedett vagyok... :U

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.