Meg nehany helyre irsz ilyen hsz.-t azt' a vegen meg kuld neked egyet a M$ 
Mindemellett az USA rendorsegen (nem a kozlekedesiranyitasi reszlegen) viszonylag reg ota lathatni hasonlo - ir kamera nelkuli - kijelzot, melynek merete akkora mint egy nagy iroasztal (egy bevetesre indulo osztag kenyelmesen korbe tudja allni mikozben meg az eligazito szemely magyaraz) es a hasznosnak nevezheto funkciokat tudja. Nem hasonlitja ossze a mobiltelefonod parametereit egy PDA-val, de kapcsolatban van USA altal hasznalt muholdakkal, utcai terfigyelo kamerakkal, termeszetesen multitouch hasznalhato rajta minden(kamerak, terkep, fegyveres testuletek adatbazisai stb.),drag&drop adatatvisz a rendorok,**PD stb. mobil eszkozeibe.
Igaz,h. uveglapos-tologatos videotetrisz nincs rajta, de sztem, annelkul is vidaman hasznaljak.
MOD: *Tervezni meg egy darabig WACOM Cintiq 21 UX -et hasznalnék es arra varnek,h. ez +jelenjen a piacon. [link]
Eszti
ps.:erdekes,h. jonehany dolog van amit hasznalnak regota de amikor a M$ feltalalja akkor vilagszenzacio lesz. -ez csak egy elmelkedes /maganvelemeny volt. Ha lehet senki ne kuldjon most nekem 200 linket,h. valojaban mindent a ''M$ sz@*t'' 
[Szerkesztve]
Probaltam alaáirni de csak csupa tinta es karc lett a monitor :( egyebként is ilyen kis helyre sztem lehetetlen...