Egész pofás! Láttam egy képet a kék változatról, az viszont ocsmány (még jó, hogy az limitált széria).
Vortex World Domination

Egész pofás! Láttam egy képet a kék változatról, az viszont ocsmány (még jó, hogy az limitált széria).
Vortex World Domination
szvsz hülyeség. nem látom értelmét 300 óra zenének, ha egyszerre úgyis csak 10 órát hallgathatok belőle..
egyelőre még tökéletesek a 128-256 mb-os mp3 lejátszók :)
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

Ott van az előnye, hogy nem kell le-, fel töltögetni állandóan a hallgatni kívánt anyagokat. Bár igaz, hogy a jelenlegi mp3 állományom nem férne el még 2 ilyenen sem, de azért jó móka lehet! :P
egyszerre csak tizet hallgathatsz, de 300-ból válszthatod ki hogy mi menjen abban a tízben.
www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu

engem az érdekelne hogy az ebben lévő vincsinek mennyire árt a rázkódás.
az hogy 10-20Gb nagyon bejön. pont azért amit irak felettem hogy nem kell ide-oda másolgatni.
csak az ára...
Rájöttem úgy lehetek leggyorsabban Jedi ha először lopok magamnak egy fénykardot
semennyire. notebook vinyó van benne az eleve bírja a gyűrődést, ráadásul van egy nagy puffer memória, addig mergy csak a vinyó míg azt megtölti, utána kikapcsol és a memóriából megy a zene
www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu

köszi!
ez szuper. már csak az árát kéne 50k körülire levinni..
Rájöttem úgy lehetek leggyorsabban Jedi ha először lopok magamnak egy fénykardot

csak 500x lehet újratölteni. no most akkor mi lesz, ha lejár az 500 alkalom? kicsavarozom, és kiszedem az aksit, vagy eldobom, és veszek másikat?
(#10) TheVeryGuest válasza Mazlee (#8) üzenetére

Hát sztem ez is 150kHUF körül lesz, mint a kisebbik második generációs iPOD. Ha eljut egyáltalán Mo.-ra.
“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry
Nem elírás ez az 500 véletlenül? :( Sokkal jobb megoldás az, amit pl. az IRiver is alkalmaz: egy nagyon vékony akut tesz bele, de azt rendesen ki lehet venni (és ilyen akuk lehet boltban is kapni).
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano
(#12) TheVeryGuest válasza Cathfaern (#11) üzenetére

Hát láttunk már ilyet, a régebbi Nomad Zen is fix akkus volt.
“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry
az ár/érték aránnyal van bajom...
amit épp szeretnék hallgatni, az az esetek 90%-ában, az úgyis belefél 256 megába
persze ez szubjektív :) a többiek vegyenek nyugodtan egy ilyet :) nem vagyok én semmi jó elrontója..
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.