Hmm... egész jó!
Még az ára is tetszik! 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Eladó egy Új Oem GIGABYTE N980OC-512I nVidia GDDR3 512MBB 256bit PCIe 1év garival!
Eladó egy ÚJ Point of View Mobii TEGRA 10,2" Wi-Fi (szürke) tablet 1 év garanciával!
Eladó egy új OEM Gigabyte H55M-S2 Intel H55 LGA1156 ATX alaplap 1év garival!
Eladó egy új OEM Gigabyte MA770T-UD3 AMD770 ATX alaplap 1év garival!

Csyppa
(senior tag)
Csatlakozom.
"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."

LordVader80
(őstag)
Sztem a Scythe nem adna ki ''rosszat'' a neve alatt, ha nem venné fel teljesítményben a versenyt a konkurensekkel.
May The Force Be With You!

Ősember
(PH! addikt)
össz vissz 25g az egész... lehetett volna vastagabb és a höleado felületét is lazán meg tudták volna növelni, persze igy is elég jol hangzik, hogy egy standard orda felületének kétszerese, de ez akor sem tul sok 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

t-shirt
(PH! kedvence)
Vajon mikor dobnak piacra hőcsöves memória hűtőt 

Zull
(senior tag)
huha nekem kell egy ien mer a multkori elszallt micron d9 utan nem akarok meg1et megkockaztatni (osember lehet mostmar telleg nyulok toled 1x512 d9-est mert hianyerzetem van :S)

masterful87
(fanatikus tag)
Ígéretes darabnak tűnik.
Várom már a teszteket róla.
[Szerkesztve]
''A házasság olyan, mint a koporsó és a gyerekek a szegek.''

Rusher
(őstag)
[link] 
Amúgy jól néz ki biztos hatékony is a felülete miatt, jól szellőző házban nagyobb légáramlatot kaphat jobban szellőzhet........és nem drága 
葉問

GAlli
(tag)
lehetne vastagabb de akkor nem lehetne egymas melle rakni 2 ramot tole, sztem jo 5let

macilaci78
(PH! addikt)
Te, az ASUS is megcsinálta! Egy egész alaplapot adnak a hőcsőves DDR3 memóhűtővel. 
Az elgondolás mindenképpen tetszetős, kérdés, hogy a helyigénye milyen, illetve ha pl a képen látható összes memófoglalat betelik, akkor mit ad elő?
Mondjuk egy ilyesmi elrendezés esetleg:
halk venti
\ \ / /
| | | |
Venti persze akkor, ha minden kötél olvad. 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
A fémlemezeket 80 fokban meghajlították, így többféleképpen is elrendezhetők az egymás mellé kerülő modulokon.
Ahol a ''több''=2. Pontosan.
primus inter pares
Végre bővül a választék! ![;]](/dl/s/v1.gif)

SzlobiG
(PH! félisten)
Nem rossz megoldás, de azért a TR-nek nagyobb a hatásfoka.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

raszputyin
(senior tag)
''Kama'': bizony 
Ma egyetlen gép teljesítményén sem hoz, ha a memóriát húzzák, tehát a tuningja is felesleges, így a hűtés még inkább...
jah tényleg... (OMG)... teljesen felesleges az 533.as ram is jó a 500-as fsb-hez, feleslegesek a tuningramok,a bszolút nincs létjogosultságuk...
nem szeretem ezt a smiley-t de akkor is

Hello
Jó kis cucc, jól néz ki és az ára is barátságos.
Azért a Ninja plus befigyel a képe szélén. 
"Csak úgy mondom"
OMG
sztem arra jó, h eléteszel 1 ventit és így nagyobb a felület, amit a venti lehűt
gre3nwar: ne kifestőzz

[Szerkesztve]
képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/

Rusher
(őstag)
Ez igaz......csak hova elé? Inkább rá
De azért ha kereszthuzat van egy házban akkor éppen elég lehet neki az is sztem ha picit mozog a levegő 
葉問

CYBERIA
(senior tag)
Ez európai cég?
A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.

craine12
(fanatikus tag)
Gyáriban is van, pl. OCZ DDR2 Reaper HPC Series, 800-tól 1150 MHz-ig, tehát nem is csak a legmagasabb órajelűn, [link]
Hogy ON is legyen: Ennyiért tényleg nem vészes, de a DDR2-es RAM-ok nagy része eleve bordával jön ki, azt meg nem biztos, hogy mindenkinek ildomos leszedni, főleg a gari miatt. Ezek után viszont kérdéses, kinek készült. Jó, gondolom van olyan, aki leszedi mondjuk az 1066+-os A-Data-járól a bordát, és rányomja ezt...
No woman. No cry. No kidding.
Majd ha szükség lesz rá 
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

Csyppa
(senior tag)
A Scythe? Tudomásom szerint Japán.
(A hűtőkik neve alapján meg pláne: ninja, katana...)
Mod: gugli=>scythe hivatalos oldal=>company outline=>...Registered & incorporated in Tokyo Japan...
[Szerkesztve]
"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."

Brekk
(senior tag)
Ez pont szart sem er...
Bármilyen Hardware a legjobb árakon egy napon belül. www.oaziscomputer.hu

CYBERIA
(senior tag)
Csak csodálkoztam, hogy €-ban van megadva 
Brekk: miért nem ér szart sem?
A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.
Vicc, vizhutes is legyfing RAM szempontjabol, akkor ez meg minek? Akinek meg a tartossag a fontos, az ne hajtsa szet tobbtizszazalekos tulfeszultseggel a ramjait s kesz....
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
Lehet, hogy lesz fölösleges pénzem oszt veszek
De ez nem nagyon következhet be, ezért ez is kimarad.
♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

Brekk
(senior tag)
Ettol meg egy meleg ram meleg marad, ami meg nem meleg arra meg tok folosleges. Semmi felulete nincs, csak arra jo az egesz hogy jol kidobd a penzed ra.
Bármilyen Hardware a legjobb árakon egy napon belül. www.oaziscomputer.hu

oettinger01
(őstag)
szerintem azokon a ramokon amiknek szüksége van megfelelő hűtésre azokon gyárilag van valamilyen hűtési megoldás és ez a plussz semmit sem jelent. ott már csak a viz segithet. egyébként tetszetős darabnak tűnik.
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!