Hmmm... 
Még megérjük azt is hogy újból ráintegrálják a lapokra a procit is...?
primus inter pares
Hmmm... 
Még megérjük azt is hogy újból ráintegrálják a lapokra a procit is...?
primus inter pares
Hogy ennek mi értelme van
. Amúgy lemaradtak, az ember Venni is tud 1500MHz-nél gyorsabb ramokat...
Ha mondjuk RAMDRIVE szerepe lenne a lapra pakolt ramnak, akkor már inkább +értem (b akkormeg bármilyen ddr megteszi
)
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

Ami valójában nem is rossz megoldás, csak nem ebben a szegmensben...
Integrált memóriával, procival inkább egy olcsó, 1GHz-es irodai gépet tudok elképzelni.
Az elmélet és a gyakorlat viszonyának elméletét már jól ismerjük a gyakorlatból. Indoklás nélkül a hozzászólásod csak a ''vélemény'' szintjét éri el...
Nincs is rajta + memoria foglalat?
Nem úgy tűnik...[link]

Ez egy baromság. Mondjuk a gazdag hülyéknek jó lesz akiknek lövésük sincs, hogy miből és hogyan áll össze egy gép. 
Nem kell elképzelni...
Az EPIA platformon (is) integrált a proci amióta világ a világ...de még a 486-os világban is voltak integrált procis alaplapok. De az ilyen jellegű integrálás gazdaságtalan. Nem lehet felkészülni a vásárlói igényekre proci szinten egy általános felhasználású alaplapnál.
A 2GB RAM is határeset. Ilyen kategóriájú lapot a hardcore gamerek vesznek meg a tuningőrültek. Ők pedig gyakran cserélik a komponenseket. Most a 2GB RAM egy elég gyakori konfig, de nézd csak meg hogy akár itt a PH!-n hányan érdeklődnek a 3-4GB-os bővítések után...
primus inter pares

Hmm egy ilyen csúcs lapban (pl Vistához) nem kevés a 2*1 GB ram?
és hogyan lehet bővíteni, kiküldöm Tajvanra az Asushoz, hogy bocsi rakjátok már bele a 2*2 GB moduljaimat?
gondolom 2*2 GB modulokkkal majdnem kétszer annyiba kerülne, de így is igen ''érdekes'' ára lesz. 
Sautia
[Szerkesztve]
sequator

kiváncsi lennék mennyireváltoznának a hömérsékletek, ha a heatpipeokat elhagynánk és csak a bordák maradnának
a ramok biztosan jol járnának 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
Hasonlót csináltak anno korábban is, bár ott nem volt a lapra integrálva a RAM. Még a Rambus korszak kezdeténél... Annak azért több értelmét láttam.
A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...
pff
de legalább elmodhato,hogy kizárva amemoria hibák 

primus inter pares
Csúcslap és még mindig nincsenek a hőcsöveken is hűtőbordák--amit fél éve találtam ki (szóljatok ha hülyeséget írok
)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]

Nahát téged is látni?
On: miért a hc lapnál? Sőt akkor valami izmosabb videokarit ráépíthettek volna, növelve a ''fityiszüket''. 
Soirée...
Lehet hogy most nem takarná be 200K 
Powered by: Gigabyte GA-H67N-USB3-B3 --- Intel Core I3-2100 --- Asus ENGTX460 TOP ---Geil 1333MHZ 2X2gb in Silverstone Sugo SG05

A konzolok belsejét lassan PC-sítik, a PC-k belsejét konzolosítják. Hol fognak találkozni?
Kicsit elnagyoltam, persze!
VIGYORRRGAZMUS.....
Úgy látszik le vagyok maradva, de nem úgy volt, hogy a Gigabyte és az Asus egyesül?
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

Inkább Rossz vicc.
"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."
azota szét is váltak 
Remélem más gyártók nem követik a hülyeséget...
Persze ezt is lesz olyan réteg ami megveszi...
Akkoriban így próbálták meg a piacot megnyitni egyes lapgyártók a Rambus irányában.

nem értem mi a bajotok. tuninglapba nemigen rakosgatnak 4 modult, gondolom a 2x2-es felsoztás egy darabig nem fog olyan teljesítményt adni mint a 2x1. így viszont van egy elfogadható teljesítményű ramod nagyon jó hűtéssel. persze az igazi fain dolog az lenne, ha cserélhetőek lennének, mondjuk egy spéci asus memóriamodullal ZIF foglalatban 
A vér nem válik VAZZE!™
2x64 vagy 2x128MB RDRAM-ot csomagolak akkoriban bizonyos lapok mellé... próbálkoztak mindennel, de hiába...
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Ez érdekes. Tényleg le voltam maradva.
Köszi. 
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

Hasonlót csinált az Asus is még korábban, az EDO RAM megjelenésénél integráltak, ha jól emlékszem 8MB-ot a Pentiumos lapjukra. Akkoriban 8MB elég volt mindenre, de valahogy mégsem fogyott a cucc ;)
[Szerkesztve]
Nem értem, h ez miért jó. Egyáltalán nem praktikus.
“Don’t shoot, I’m Globish.”

Ehhez csak gratulálni tudok... 
Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.
Jó.

De ez is csak olyan ''erőfitogtatás'' mnt a 8800Ultra.
"Csak úgy mondom"
Inkább 2giga flasht kellett volna integrálni a ReadyBoost-hoz. Talán egy picit több értelme lenne, mint ennek
.
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
Vajon szokás szerint működésképtelen lesz driverbugok miatt a feature-ök 75%-a?

Ember embernek farkasa.

Azt hiszem ennek a lapnak az árából, összedobhatna bárki egy jó kis x2 konfigot.
Másrészt nem értem kiknek szánják, mert az átlag felhasználó nem fogja megvenni, a tuningmesterek meg kiröhögik a ddr3 1500-ig történő felpiszkálását, mikor már most is hallottunk 2000MHz feletti eredményekről, ami az idő múlásával egyre jobb lesz szerintem.
Értelmes hozzáértő ember ilyet nem vesz...
Ekkora baromságot, ASUS egyre jobbak vagytok, gratulálok!

Nem értem, miért szidjátok? Ezt legalább nem azzal reklámozzák, hogy milyen szépen világít... 
Biztosan lehet a hűtő alatt cserélni a memcsit, de kötve hiszem, hogy annyira egyszerű és csereszabados lenne. 
Ez így nem is túl sok idő elteltével sok kompromisszumot fog követelni, nem is csodálom, hogy korlátozott darabszámmal fogják gyártani.
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Nem tudom emberkék, ez miért baj nektek?
Csapi007: mi az hogy erőfitogtatás??????? Ez ugyanojan mint xt- xtx
ez igy van jól , ha ülnének a babérjaikon a ''fejlesztők'' , még mindig a geforce mx-eddel játszanál mint h@lyegyerek.... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Én elfogadnák egy ilyen szép példányt , sőt nekem egy ideig elég lenne a 2 giga
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

igazi birkaeledel
beee... ez kell a népnek 
True Success is Blonde

Gonoszak vagytok.
Bezzeg azt senki nem említi, hogy korlátozott darabszámban készül a lap. A képen láthatunk egyet. Ha azt megveszi valaki, akkor csinálnak még egyet. Ha azt is, akkor még egyet...
A kivétel erősíti a szabályt? │
(#39) FehérHolló válasza macilaci78 (#35) üzenetére
Nem hinném, hogy cserélni lehet, de majd meglátjuk. (Esetleg ha tud valaki, linkeljen egy oldalt, ahol már szétszedték.
)
Különben attól még, hogy drága, egyáltalán nem biztos, hogy a tuningosokat célozzák meg vele. Inkább a ''sznobokat''. Még azt is megkockáztatnám, hogy ez utóbbi rétegnek mindegy, hogy működik-e valójában az, ami rajta van, vagy sem.
Integrált memóriának viszont vannak előnyei is. Például nem kell nézni a kompatibilitási listát. 
Áráról meg annyit, hogy a 2GB DDR3 önmagában kitesz legalább 100k pénzt ha külön veszed hozzá. Ezek után nem nagyon illik fújolni, ha a lap 150k körül lesz kapható az elején.
Ember embernek farkasa.
igen, figyelembe véve, hogy ezek inkább fűtenek, mint hűtenek
True Success is Blonde

Memóriát integrálni az alaplapra?Minél több cuccot integrálnak annál rosszabb lesz a kihozatal és ezt mind a kedves vevővel akarják majd megfizetettni... 
Továbbra is: 
Azért a ráintegrálás és a ''mellécsomagolás'' nem igazán ''hasonló'' megoldás...
primus inter pares

Ennek a lapnak inkább az lehet a célja, hogy felkeltse a figyelmet, s beszéljenek róla.
Ez pedig nagyon jó reklám az ASUS-nak. 
viszont egy csomó kellemeltenségtől mentesülhetsz általa
pl amikor monitorba építenek usb hubot, speakrt, webcamot, stb.
hasznos fícsör tud lenni, egy csomó madzagot megspórolhatsz vele
notikról nem is beszélve
Balika911: mondasz valamit
[Szerkesztve]
True Success is Blonde
Igaz, igaz. De nem kell mindent szó szerint érteni. Bíztam benne, hogy érthető lesz a szavak mélyén az, amire gondoltam. Hiába, a fórum nem videókonferencia. Ott legalább a gesztikuláció és artikuláció párosa jobban ki tudná fejezni a gondolataim. 
Egyébként a topik lapjánál biztosan bele van integrálva a RAM, vagy csak rá van rögzítve oldható kötéssel a memóriafoglalat - és azáltal a memória - tetejére a borda?

És ebben hol a fejlesztés? Nekem inkább úgy tűnik, hogy valójában elfogytak az ötleteik, a heatpipe-os kenyérpirítók meg mostanában nagyon divatosak, még ha pl ilyen formában nincs is szinte semmi értelmük.
Si vis pacem, para bellum.
ez igaz, más kérdés, h elég iszonyatos fejlesztési költsége lehetett.
Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/
már csak azt kell megvárni, hogy azok is világítsanak, fluoreszkáljanak
True Success is Blonde

Ha így folytatják inkább izzani fognak...
Si vis pacem, para bellum.

Fene tudja...a felépítését illetően ha jól látom, ez egy P5K Premium Black Pearl: [link]
Nem lennék meglepve, ha ezek a lapok is nagy rokonságot mutatnának a többi P5K-val (nem ismerem annyira ezt a családot); így azért a fejlesztési költség eloszlik a többi lap között.
Memóriát vesznek valamelyik beszállítótól, a hűtés fejlesztésére pedig nem hinném, hogy vállalati viszonylatban olyan sok pénz elment volna.