Ez a letisztult design mindig annyira bejött az Apple cuccoknál, még akkor is ha nem vagyok Mac rajongó...
Aki hülye, haljon meg!
Linksys WMP11 CPI wifi, és Realtec, 3com, TP-link hálókarik eladók!
DIN, DVI, RCA, USB, S-video, Táp, Jack, RP-SMA Wifi, és egyéb kábelek/átalakítók eladók! Képekkel!
Asrock E350M1/USB3.0 Sata3 stb, 4GB Kingmax DDR3/1333MHz, EPC1 mini-ITX ház, viaLAN U70W univ. táp
Intel Pentium, és Celeron D 326 , és 2.53GHz eladó! SL7J8, SL7TU, és SL6D8
Creative Labs, Sound Blaster SB, és Compaq hangkártyák eladók! Csere érdekel szinte mindenre! :)

Ez a letisztult design mindig annyira bejött az Apple cuccoknál, még akkor is ha nem vagyok Mac rajongó...
Aki hülye, haljon meg!

A következő monitorom egy ilyen Dell lesz. 
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

Mér nem inkább mindjár kettő? 
''három a kettő tizen''

Már a korábbi modell is olyan, mint egy festmény, hihetetlenül éles kontúrok, szép színek. Ez az új csak jobb lehet.
Épp csak milliomosnak kell hozzá lenni. 

...szép, bár amikor egy két kártyás G5 gépre rá volt kötve egy 30'' cinemadisplay meg egy 21'' viewsonic CRT, már nem volt olyan jó az lcd, a photoshop-ban a két monitoron keresztbe ''átlógatott'' kép szebb volt a CRT-n. A gradient-ek pedig az LCD-n ''lépcsösek'' voltak a CRT-hez képest...
(a cinema két dvi-n keresztül volt hajtva, egy külön kártyára került a CRT )
jók és szépek az lcd-k, bár a szinhüségük némileg elmarad a profi crt-ktöl (szerintem), az is igaz, hogy a legtöbb tapasztaltabb ''détépést'' ez nem zavarja, ha hozzájut egy ilyenhez 
-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-

az nem most lesz hanem kb. 5-6 év múlva. kíváncsi leszek az árára akkor. addig meg elvagyok a 22es belineával. hihetettlenűl szép képe van.
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

En most nemreg ujjitottam be egy 23''-os Cinema HD-t, es mitmondjak, egyszeruen gyonyoru kepe van, a szine is nagyon szepek. Grafikai munkara nekem sokkal jobban bejon mint az elozo CRT-m, aminek a szine valtozott attol fuggoen mennyi ideje volt bekapcsolva. Eddig nem volt vele gondom, tobbnyire nyomdabol is azt lattam viszont amit a monitoron megterveztem.
Mac Pro 2*Xeon Quad Core 2.8GHz 8GB + MacBook Pro 15.4" C2D 2.66GHz 4GB

Kiraly! Q**va jo lehet egy ilyenen dolgozni, es sztem ahhoz kepest nem is olyan veszesen draga.

Egy ideig dolgozott mellettem egy srác, ilyen moinitoron. Valami eszméletlen képe volt!
Nekem egy Dell2405FPW-m volt, ami szintén nem kicsi, de ez a moncsi egy másik kategória.
Mondjuk a durva az volt, hogy maxra ki is használta. Cutsceeneket kompozitált rajta, és kb 1000 csuszkat meg miegyebet manipulált. Profi hardver profi felhasználóknak...
(vagy milliomosoknak
)
Munkagep - http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2194430

momic laborban szintén van egy hasonló állatka, egy g4re rábikkantva. bár lézeres mérés volt beirva aznap laborra, mégis a legtöbb időt a monitor bámulásával töltöttük.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.