Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) L3zl13

L3zl13
(PH! nagyúr)

Ez a letisztult design mindig annyira bejött az Apple cuccoknál, még akkor is ha nem vagyok Mac rajongó...

Aki hülye, haljon meg!

(#2) rup1u5

rup1u5
(PH! kedvence)

A következő monitorom egy ilyen Dell lesz. :)

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#3) Tsunami válasza rup1u5 (#2) üzenetére

Tsunami
(senior tag)

Mér nem inkább mindjár kettő? :DDD

''három a kettő tizen''

(#4) Troll

Troll
(tag)

Már a korábbi modell is olyan, mint egy festmény, hihetetlenül éles kontúrok, szép színek. Ez az új csak jobb lehet.
Épp csak milliomosnak kell hozzá lenni. :)

(#5) gliskard

gliskard
(fanatikus tag)

...szép, bár amikor egy két kártyás G5 gépre rá volt kötve egy 30'' cinemadisplay meg egy 21'' viewsonic CRT, már nem volt olyan jó az lcd, a photoshop-ban a két monitoron keresztbe ''átlógatott'' kép szebb volt a CRT-n. A gradient-ek pedig az LCD-n ''lépcsösek'' voltak a CRT-hez képest...
(a cinema két dvi-n keresztül volt hajtva, egy külön kártyára került a CRT )

jók és szépek az lcd-k, bár a szinhüségük némileg elmarad a profi crt-ktöl (szerintem), az is igaz, hogy a legtöbb tapasztaltabb ''détépést'' ez nem zavarja, ha hozzájut egy ilyenhez :)

-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-

(#6) rup1u5 válasza Tsunami (#3) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

az nem most lesz hanem kb. 5-6 év múlva. kíváncsi leszek az árára akkor. addig meg elvagyok a 22es belineával. hihetettlenűl szép képe van.

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#7) Macc válasza gliskard (#5) üzenetére

Macc
(fanatikus tag)

En most nemreg ujjitottam be egy 23''-os Cinema HD-t, es mitmondjak, egyszeruen gyonyoru kepe van, a szine is nagyon szepek. Grafikai munkara nekem sokkal jobban bejon mint az elozo CRT-m, aminek a szine valtozott attol fuggoen mennyi ideje volt bekapcsolva. Eddig nem volt vele gondom, tobbnyire nyomdabol is azt lattam viszont amit a monitoron megterveztem.

Mac Pro 2*Xeon Quad Core 2.8GHz 8GB + MacBook Pro 15.4" C2D 2.66GHz 4GB

(#8) atosz

atosz
(őstag)

Kiraly! Q**va jo lehet egy ilyenen dolgozni, es sztem ahhoz kepest nem is olyan veszesen draga.

(#9) Strezi

Strezi
(kvázi-tag)

Egy ideig dolgozott mellettem egy srác, ilyen moinitoron. Valami eszméletlen képe volt!
Nekem egy Dell2405FPW-m volt, ami szintén nem kicsi, de ez a moncsi egy másik kategória.
Mondjuk a durva az volt, hogy maxra ki is használta. Cutsceeneket kompozitált rajta, és kb 1000 csuszkat meg miegyebet manipulált. Profi hardver profi felhasználóknak...
(vagy milliomosoknak:D)

Munkagep - http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2194430

(#10) cain69

cain69
(őstag)

momic laborban szintén van egy hasonló állatka, egy g4re rábikkantva. bár lézeres mérés volt beirva aznap laborra, mégis a legtöbb időt a monitor bámulásával töltöttük.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.